- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.821
Geçmiş olsun canımSağol canım. Evet salgınmışDünden beri toparladı şükür sesi düzeldi. Doktorumuz çok iyi o yüzden doktora götürmekten çekinmiyorum. Hemen ilaç vermiyor.
Size de çok geçmiş olsun.
John Verdon okudun mu? Tam istediğin gibiYaaa bi dursaydın ya tosi
Louis baştan açık verdi ☹
İlk gerilim-polisiye romanım ama yazar pek iyi değil ya sanki
Bayıyor,dallandırıp budaklandırıyor.. Koca kitabı sana 3 cümleyle özetlelebilirim ve eminim sen de okuyanlar da yapabilir.
Seriyi bitirip, sağlam şaşırtan ve aşırı sürprizli, hiçbirşekilde sonu belli olmayan kitap bulcam kendime
K Kendinisevenbirii canımmm hadi hayırlısı olsun inşallahh, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinnn
K Kendinisevenbirii sonuçlar ne zaman çıkacak öğleden sonra mi
Ayyy heyecanla bekliyoruz biz de
Kızlar selam, sağlık ocağına gittim yakın diye ya özele gitmedim,kanı verdim. sonuç en erken yarın sbh çıkar dediler,ben barkod no aldım caycim senin de dediğin gibi, netten bakarım diye.hatta gelirken eczaneden dayanamayıp erken gebelik testi aldimK Kendinisevenbirii cnm ozelde tahlil verseydin 1 2 saate cikardi sonuc aksama kdr yarina kdr nasil bekleyeceksin barkod no aldnmi aksam int ten de sonucu gorebilirsin
Yaaa bı an rüyamda seni gördüm kısmını okuyunca nasıl yani diye gözlerim pörtlemedi değil@kendinisevenbiri gülüm rüyamda seni gördüm seni derkenn profil resiminde ki kadinionla konuşuyordum ama sendin sonra profiline mesaj yaziodunn güzel paylaşım yapiodun yazidm oraya hadi mutlu haberi ver bakalım bize diye yaziodumm o paylaşımını görünce gözlerim büyümüştü
Bencede dayanamaz yaparsınAmin cnm malesef yarin sbh dediler, ama erken gebelik testi aldim onu yaparım sanırım bugun
Eki Görüntüle 2547163
Yap canım biraz akşama doğru yap da belki daha kesin olurAmin cnm malesef yarin sbh dediler, ama erken gebelik testi aldim onu yaparım sanırım bugun
Eki Görüntüle 2547163
Kıyamam yasağol canım benim
sağolasın lomonsuzum bugün goturcem doktora öğleden sonra. geceleri çok kötü oluyo gündüz pek bişey yok mizmizlik dışında. o da iki yaş sendromundan olabilirherşeye ağlıyo çünkü
Kızlar selam, sağlık ocağına gittim yakın diye ya özele gitmedim,kanı verdim. sonuç en erken yarın sbh çıkar dediler,ben barkod no aldım caycim senin de dediğin gibi, netten bakarım diye.hatta gelirken eczaneden dayanamayıp erken gebelik testi aldim
Ama eşim işime taş koyuyor ya,testi yarın sbh ilk idrarla yap nette öyle yazıyor,daha iyi sonuç verirmiş diye yaptırmıyorbarkod da almasaydin keşke yarını bekle sabirsizlanma varsa zaten bizimledir diyo, bilmiyorum heyecanlıyım,ama zerre bir belirti de yok yaa
Yaaa bı an rüyamda seni gördüm kısmını okuyunca nasıl yani diye gözlerim pörtlemedi değil
Ya dilosum inşallah ya,güzel de paylaşım yapiyomuşum hemsende güzel haberi soruyormuşun inşallah malum olmuştur canimm
Ne tiyatrosu,neredeGünaydın bu arada herkese.
İstanbul'da olan tiyatro severlere duyurudur. Saat 12.00 biletler satışa çıkıyor
evet eşin doğru diyor,sabah daha iyi çıkıyor, 4 saat idrarını tutup öyle yap, sabah yapılmasının sebebi de o,Kızlar selam, sağlık ocağına gittim yakın diye ya özele gitmedim,kanı verdim. sonuç en erken yarın sbh çıkar dediler,ben barkod no aldım caycim senin de dediğin gibi, netten bakarım diye.hatta gelirken eczaneden dayanamayıp erken gebelik testi aldim
Ama eşim işime taş koyuyor ya,testi yarın sbh ilk idrarla yap nette öyle yazıyor,daha iyi sonuç verirmiş diye yaptırmıyorbarkod da almasaydin keşke yarını bekle sabirsizlanma varsa zaten bizimledir diyo, bilmiyorum heyecanlıyım,ama zerre bir belirti de yok yaa
Yaaa bı an rüyamda seni gördüm kısmını okuyunca nasıl yani diye gözlerim pörtlemedi değil
Ya dilosum inşallah ya,güzel de paylaşım yapiyomuşum hemsende güzel haberi soruyormuşun inşallah malum olmuştur canimm
Hayır okumadımJohn Verdon okudun mu? Tam istediğin gibi
Amin inşallah limonsuzumBencede dayanamaz yaparsınhakkınızda hayırlısı olsun inşAllah kuzum benim.
İnşallah canım bakalım heyecanlıyımYap canım biraz akşama doğru yap da belki daha kesin olur ☺☺
Aminn tosia inşallahİnşallah gönlüne göre versin Allah canım benim ❤
Selam herkese
Evet cnm en son sbh 8 gibi lavaboya çıktım başka da çıkmadımNe tiyatrosu,nerede
evet eşin doğru diyor,sabah daha iyi çıkıyor, 4 saat idrarını tutup öyle yap, sabah yapılmasının sebebi de o,
Amin inşallah limonsuzum
İnşallah canım bakalım heyecanlıyım
Aminn tosia inşallahhoşgeldin bu ara da özlettin kız
Evet cnm en son sbh 8 gibi lavaboya çıktım başka da çıkmadımşimdi bı saat kadar daha bekleyip öyle girince yapicam testi, 4 saat fln beklemiş idrar oluyor o zmn sikinti olmaz heralde
İnşallah kuzumKızlar selam, sağlık ocağına gittim yakın diye ya özele gitmedim,kanı verdim. sonuç en erken yarın sbh çıkar dediler,ben barkod no aldım caycim senin de dediğin gibi, netten bakarım diye.hatta gelirken eczaneden dayanamayıp erken gebelik testi aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?