Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
John Verdon okudun mu? Tam istediğin gibi

K Kendinisevenbirii canımmm hadi hayırlısı olsun inşallahh, Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinnn
K Kendinisevenbirii sonuçlar ne zaman çıkacak öğleden sonra mi
Ayyy heyecanla bekliyoruz biz de
K Kendinisevenbirii cnm ozelde tahlil verseydin 1 2 saate cikardi sonuc aksama kdr yarina kdr nasil bekleyeceksin barkod no aldnmi aksam int ten de sonucu gorebilirsin
Kızlar selam, sağlık ocağına gittim yakın diye ya özele gitmedim,kanı verdim. sonuç en erken yarın sbh çıkar dediler,ben barkod no aldım caycim senin de dediğin gibi, netten bakarım diye.hatta gelirken eczaneden dayanamayıp erken gebelik testi aldim
Ama eşim işime taş koyuyor ya,testi yarın sbh ilk idrarla yap nette öyle yazıyor,daha iyi sonuç verirmiş diye yaptırmıyor barkod da almasaydin keşke yarını bekle sabirsizlanma varsa zaten bizimledir diyo, bilmiyorum heyecanlıyım,ama zerre bir belirti de yok yaa
Yaaa bı an rüyamda seni gördüm kısmını okuyunca nasıl yani diye gözlerim pörtlemedi değil
Ya dilosum inşallah ya,güzel de paylaşım yapiyomuşum hemsende güzel haberi soruyormuşun inşallah malum olmuştur canimm

Kıyamam ya benim kız da bir haftayı geçti tam duzelmedi hala. İlaçta kullanamıyoruz tabi. Çocuklar hasta olmasa ya

İnşallah gönlüne göre versin Allah canım benim

Selam herkese

Günaydın bu arada herkese.
İstanbul'da olan tiyatro severlere duyurudur. Saat 12.00 biletler satışa çıkıyor
Ne tiyatrosu,nerede
evet eşin doğru diyor,sabah daha iyi çıkıyor, 4 saat idrarını tutup öyle yap, sabah yapılmasının sebebi de o,

Bencede dayanamaz yaparsın hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah kuzum benim.
Amin inşallah limonsuzum
Yap canım biraz akşama doğru yap da belki daha kesin olur ☺☺
İnşallah canım bakalım heyecanlıyım
İnşallah gönlüne göre versin Allah canım benim ❤

Selam herkese
Aminn tosia inşallah hoşgeldin bu ara da özlettin kız
Ne tiyatrosu,nerede

evet eşin doğru diyor,sabah daha iyi çıkıyor, 4 saat idrarını tutup öyle yap, sabah yapılmasının sebebi de o,
Evet cnm en son sbh 8 gibi lavaboya çıktım başka da çıkmadım şimdi bı saat kadar daha bekleyip öyle girince yapicam testi, 4 saat fln beklemiş idrar oluyor o zmn sikinti olmaz heralde

Kuzum benim öğlen saatlerinde öylesine yaptığım bir test çıkmıştı valla, şart mıymış sabah olması? İlk defa duydum :)

İnşallah kuzum kuzu akşam 4.5 5 gibi sonucun çıkar sağlık ocağına vermişsin benim öyle oldu akşam netten öğrendim canım hatta e nabızdan ogrenebilirisn CNm ben ordan öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…