Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

doktora götürdüm iyi biseyi yok dedi. su an çok daha kötü halde
şimdi krese bıraktım öğlen alınca doktora goturcem kocam zahmet etmek istemedi kendine sabah sabah.

bırakırken ağlıyo kreş tatil iki gün, anne kreş kötü, anneee babaaaaa diye ağlıyo. krese almaya gidince de gelmiyo

senin oğlan da az değil negom içine içine ağlıyomus demek çok zeki ya maşallah laflara bak

Sesi kısıldı. Öksürük var ve vücudunda döküntüler var. Ateşi de çıkıyor ara ara. İştah tamamen kapandı

acaba bulaşıcı bi hastalık falan mi ki canım ya çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlar.

Yaaa üzüldüm canım boğaz ağrısı, ishal salgını var herkes dökülüyor

@kendinisevenbiri gülüm rüyamda seni gördüm seni derkenn profil resiminde ki kadini onla konuşuyordum ama sendin sonra profiline mesaj yaziodunn güzel paylaşım yapiodun yazidm oraya hadi mutlu haberi ver bakalım bize diye yaziodummo paylaşımını görünce gözlerim büyümüştü

Sağol canım. Evet salgınmış Dünden beri toparladı şükür sesi düzeldi. Doktorumuz çok iyi o yüzden doktora götürmekten çekinmiyorum. Hemen ilaç vermiyor.
Size de çok geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…