- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.801
Hadi inskanı verdikten sonra 1-2 saat içinde çıkar
Hasta olduğu için mi ağlıyor, başka sebebi var mı?
Bende sabah hem küçüğün hem büyüğün okula gittim.
Küçük gitmek istemiyorum sıkılıyorum okuldan diyordu son günlerde. Rahatsız eden bir durum mu var öğreneyim dedim.
Oyuncaklarla oynarsa şarkı falan çalarsa iyiymiş ama çizgi, kalemle boyama yapmak istemiyormuş sıkılıyormuş
Öğretmen, arkadaşları ile çok iyi anlaşıyor, masaya oturup faaliyet yapınca sıkılıyor dedi. Küçük daha normal dedi.
Bana da diyor ki seni özledim ağladım, aa diyorum peki arkadaşların öğretmenin ne yaptı sen ağlayınca, onlar görmedi ki içime içime ağladım ben diyor
Sesi kısıldı. Öksürük var ve vücudunda döküntüler var. Ateşi de çıkıyor ara ara. İştah tamamen kapandı
kk birinci noteri geçmiş olsun canmm
C Calcifer
kk birinci noteri
@Amecey
Yavrularınıza çok geçmiş olsun ❤ biran önce iyileşsinler inşallah
Neyse gizlaaaakk birinci noteri neden yok
Allah yaar ve yardimcin olsun canim evladina acilen.bol sifalar sana da guc kuvvet versin tatlimgelemedim çay oğlan hasta ve sendromlu döneme giriyoruzben de yetişemiyorum hiç biseye
Allah yaar ve yardimcin olsun canim evladina acilen.bol sifalar sana da guc kuvvet versin tatlim
Benmki iyilesti cok sukur cnm pazar gunu dogmgnunu kutladik mutluydu cok resmen bilincli olarak heves edip istemisti dgmgnu olyniamin canım sağolasın
senin boncuk nasil oldu :)
Geçmiş olsun canımsağolasın lomonsuzum bugün goturcem doktora öğleden sonra. geceleri çok kötü oluyo gündüz pek bişey yok mizmizlik dışında. o da iki yaş sendromundan olabilirherşeye ağlıyo çünkü
Yaaa üzüldümdoktora götürdüm iyi biseyi yok dedi. su an çok daha kötü halde
şimdi krese bıraktım öğlen alınca doktora goturcem kocam zahmet etmek istemedi kendine sabah sabah.
bırakırken ağlıyo kreş tatil iki gün, anne kreş kötü, anneee babaaaaa diye ağlıyo. krese almaya gidince de gelmiyo
senin oğlan da az değil negom içine içine ağlıyomus demekçok zeki ya maşallah laflara bak
acaba bulaşıcı bi hastalık falan mi ki canım ya çok geçmiş olsuninşallah hemen toparlar.
Napionn güzelimGünaydın
Sağol canım. Evet salgınmışdoktora götürdüm iyi biseyi yok dedi. su an çok daha kötü halde
şimdi krese bıraktım öğlen alınca doktora goturcem kocam zahmet etmek istemedi kendine sabah sabah.
bırakırken ağlıyo kreş tatil iki gün, anne kreş kötü, anneee babaaaaa diye ağlıyo. krese almaya gidince de gelmiyo
senin oğlan da az değil negom içine içine ağlıyomus demekçok zeki ya maşallah laflara bak
acaba bulaşıcı bi hastalık falan mi ki canım ya çok geçmiş olsuninşallah hemen toparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?