- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.361
Kaşar ekmek? Kuru fasülye pilav?
Kenan kaşarsa kuru kimdi
Bakın bazı şeyler zor açıklanıyor şu cinayet kan meraklısı kadın geldimi bi gülümseme geliyor yüzüme.
Ateistler bunu açıklasın.
Çayy bayılırımÇay diyorum çayyy
Kabak çekirdeği, browni böyle şeyler
Dolu dolu aglayasm var inanki ya
Çok alıngan olmamak lazımDolu dolu aglayasm var inanki ya
İnternet ortamında jest ve mimikler olmadigi için yanlış anlamalar daha çok oluyor bence. Ağlama lütfen ne ağlaması.Dolu dolu aglayasm var inanki ya
Çayy bayılırım
Bergamotlu olsun lütfen
Çok alıngan olmamak lazım
Biz bizeyiz diyecem de öyle olmadığımızı hepimiz biliyoruz
Oooo eller havayaÖlürüm falan yani bergamot için ohaaa
Bakın bazı şeyler zor açıklanıyor şu cinayet kan meraklısı kadın geldimi bi gülümseme geliyor yüzüme.
Ateistler bunu açıklasın.
I inessa armand miyopmusun sen etiket olmadan görmüyomusun şurda sana mesaj döşemişim
Bonus bugün bizi kopardın yaaGenemi ruh çağırdın yaaa
Çayy bayılırım
Bergamotlu olsun lütfen
Benimkiler beni güzel güzel çıldırtıyorlar zaten sen beni çıldırtmak mı istiyorsunGel bergamot da olur, herşey olur
Yeter ki gel ve bu kızı al biraz oyna fenalık geldi
Beni niye barnahlamadınEvet birtakım bazı hususlara muhteşem parmaklarımı basmaya geldim, bismillah. Eki Görüntüle 2547293
Öncelikle @Kendinisevenbirii kuzum gelen de Allah'tan gelmeyende.. Sen zaten bunu bilecek olgunlukta bir kızsın. Kan testin çıkmadan birşey konuşmak doğru olmaz. Kan testin çıkar çıkmaz bizi bilgilendir. Vallahi meraktan çatlayan gacı dolu bura, ♥
İkinci bir hususta @Cay6 @patilibirhayat kız öyle hamilelik mi olur be ne sıkıcıHamile dediğin nazlı olur. İçinde dünya taşıyorsun, hayat taşıyorsun, yahu çoğalıyorsun. Kolay mı dünyaya insan getirmek.. Eşten normalde ilgi göremeyen kadınların sığındığı ilgi limanı olarak da görmüyorum. Misal ben eşimden fazlasıyla ilgi görmeme rağmen normalde de nazlıyımdır, siz bide beni hamileyken görün Her kadın 9 ay prenses olmayı hak eder. Ki zaten hamileler prensestir ve dünyanın en güzel kadınlarıdır bence
Kertenkelelerim öte yandan @Kutsal_zebra birkaç gün önce (yine) buraların ona iyi gelmediğini söyleyerek (yine) girmeme kararı aldığını (yine) msj attı. Bende kendisine (yine) neden iyi gelmiyor diye sordum. Ve cevap vermedi.. Bende ona (yine) küstüm.
Vallahi gelen gelir, gidene eyvallah artık ne yapayım. Bize de mi lololo yani.. Beklerim birkaç gün daha gelmezse karışmam. Yettiyse yetti.
@Elhan başın sağolsun kıymetli kertenkelemGelip de nasıl olduğunu yazsan keşke.. Aklımız sende
Ben başka neye parmak basıcaktım yaNeyse aklıma geldikçe basarım.
Allahım etiketlerim çıksın amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?