- 11 Nisan 2007
- 88.062
- 518.161
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.381
Çok şükür daha iyi. Sanırım ilaçlar uyku yapıyor çocuk kafayı koyduğu yerde uyuya kalıyor
Benimkiler beni güzel güzel çıldırtıyorlar zaten sen beni çıldırtmak mı istiyorsun
@malii geldi tam ben dolaba yöneliyordum ki bu yorum. Geri oturdum tamam,sakinim
Havam osuruktan hallice be
Çok şükür daha iyi. Sanırım ilaçlar uyku yapıyor çocuk kafayı koyduğu yerde uyuya kalıyoraz önce halının üzerinde uyuya kalmış
Bende kedi sahiplenmeyi düşünüyorum ilerde. Şimdi ev kedi için uygun değil. Oğlum küçük ve kediye zarar verebilir. Evde bir canlıya büyümesini istiyorum bendeBenim kizim da kedileri çok seviyor, gel piti piti diyip duruyor televizyonda görse bile. Sahiplenmek istiyorum kızım da sevsin onunla büyüsün diye ama evde bebek varken bakımı çok zor, sürekli evi temiz tutmak filan. Evde olsam yine düşünürüm aslında ama işe giderken çok zor
Biraz daha büyüsün de kızım belki düşünebilirim
Aniden geliyo işte osuruk gibiPüskürtmeli espirileri haber ver dedim o kadar
Temiz bir havluyla kulak kepçesinin ön ve arkasını temizle tosi. Kolay kolay su kaçmazYa Kızımın banyo yaptırırken kulağına su kaçtı galiba. Kulağını tutup duruyor vic vic ses geliyor. Ne yapacağım
Temiz bir havluyla kulak kepçesinin ön ve arkasını temizle tosi. Kolay kolay su kaçmaz
Yok yok otur uslu uslu@malii geldi tam ben dolaba yöneliyordum ki bu yorum. Geri oturdum tamam,sakinim
Siz hiç tel ila wc girmiyonuz mu geçmişte beni gömdüydünüz
Amecey sen niye böyle dark queen modundan çıkamıyorsun, avatara bak. Korkunçlu kadın açmayın diyesim geldi
Okuduklarınızdan subniliman aldı mazallah caiz değil.
Tamm oturuyorum ama sucuğu sevdiğim gerçeği değişmedi halaYok yok otur uslu uslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?