Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
poncikvegece ya ben bütün olayları birbirine karıştırdım. Senin köpeğin hastaydı ya onu kaybettiniz sandım.
Canım hasta olan Gece idi yani siyah olan o da hasta değildi gerçi çivi yutmuştu tadilat sırasında. Ölen o değil Ponçik yani beyaz olan dişi maalesef

İyi akşamlar ❤

@patilibirhayat patili çok üzülerek okudum allah sabır versin onca emek hastalık acını katlıyor belkide. Kuş baktım eskiden 2 tanesi öldü çok etkilenmiştim sesini duyuyodum sanki.
Kedi köpek kuştan çok daha ilerde insanla bağ kuruyolar onların kaybı daha çok üzüyordur.

Çok üzgünsün biliyorum ama bu akşam buraya yazdığın için bende cevap vermek istiyorum.

Uzaması alıntılanması için değil bahsedilenlerden biri ben olduğum için.

Çay okuyacak biliyorum o yüzden etiket yapmıyorum. Çayın mesajını bu konuda ilk alıntılayan bendim. Negoda bana katıldı.
Burdan yürüdü saçmalıklara doğru...

Ya bu kadar kadın bir aradaysa tabiki yanlış anlamada olur bazen gereksiz konularda olur.
Mesele sonucunda elimize yüzümüze bulaştırmamak.

Popüler üye demek ne demekti allah aşkına ben yakıştırmadım ne patiliye ne çaya 3-5 popüler üye lafını.
Hay tüküreyim öyle popülerliğe.
Adam mı seçiyoruz burda ki daha dün güzel muhabbet ettiğiniz birisi bugün farklı konuştu diye popüler üyeler diye bi parantez açtınız anlayamadım... şimdi o laf hoşuma gitmedi diye napim konuşmayı keseyim mi

Popülerlik derdinde olsam burda işim ne benim? Bdv binlerce görüntülenmesiyle orda dururken?
Ben negoyu 2 buçuk sene oluyo tanıyalı ona nasıl samimiysem 2 aydır tanıdığımada öyleyim.

Büyüğüm ulan hepinizden söz dinleyin biraz.
En az 8-10 yaş hemde. Madem burda bi güzellik yakalandı bozmak nedir iki yanlış anlama oldu farklı fikir oldu diye?

Biri diyo gidiyorum biri diyo zaten kalmamalısın hasbinallahhhh.

Birini seviyosam muhabbet ediyosam sadece o olduğu içindir. Karşılıklı muhabbet böyle pat diye kesilcek bişey değildir.
Kardeşler bile tartışır ne var bu kadar büyütücek.

Not: egolar yüzünden kibirli kalpler yüzünden çok dostluklar bitti buralarda.

Çay6 popüler üye nedir
Ben seninle konuşmayı uygun buldum diye ve üstüne geliyor olmayacaksam söylemek istediklerim var.
Her insanın ağrı eşiği farklıdır. Kimi tarlada doğum yapar, kimi tüm imkanlarını kullanıp en özellerde. İmkanlar,şartlar,karekterler kıyas yapılmaz.
Haklı,haksız taraf yok bana göre. Saygı duyan ve duymayan ya da esnek veya alıngan.

Senin parmağın kopar bişey yokmuş gibi devam edersin, başkası parmağı çizilse canı yanar üzülür. Bu yüzden sıfat ekleyemeyiz.
Benim acılarım seninkinden büyük, hadi ordan sen de! diyemeyiz kimseye tatlım. Alınganlık etmeyelim ve her türlü görüşe saygı duyalım.
Nego da sen de farklı renklersiniz,herbirimiz öyle. Göreceli konular konusunda fikir beyan ederken kırıcı olmadan konuşsak herşey olduğu yerde kalır. Yok yere kimse kimseyi üzmesin
@Bonus bana lan deyip duruyor bişey diyor muyum ben

Son düzenleme:
Kizlar size saygumdan bonus ve amecey adima ithafen yazdiginiz icjn cevap veriyorum az cok tanindiysam taninmisimdir , geceleri bu topige ve her sabah negonun topigine kosa kosa gelirdim... cok cok uzgunum bunu yazdkca da ozur bekledgmi yada haklisin denmesinj bekledgmi soyledi nego alakasj yok ciddi anlamda uzgunum ...
Herkesn aci esigi farkli evet haklisin yazfklarnda amecey ok zaten bisey dedgm yok gerkes istedgni yapar ama bana o tavirlar hos gelmiyor ve abarti buluyorum dedm bu da benim fikrim yani benjm fikrim cildiricam bu gece yaa... evet o senn dusuncen denip geciledebilirdi herseye muhalefet oluyorsun denildii ama ayni dusuncede degilim kenxi fikrimi belirtmek istedm ne var Allah askina burda neler paylastk ettik benim suan icjm aciyor ne yalan soyleyeym ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…