- 11 Nisan 2007
- 88.062
- 518.161
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.421
Bitirsem de kurtulsam
Öyle bişey yok ya
Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı,
Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler mensubum.
Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı bu suçsuz gözlerime, hesabım ağırdır
Yoo gayet te insan istese herşeyi sevebilir modu bu.Ben aslında kv yi sevmesem sevmem hee benim yerimde başkası olsa ne karışıyor filan der belki. Ama ben seviyorum tatlı geliyor :)
Evet.Kitaplarımı karıştırdın naptın
Ben aslında kv yi sevmesem sevmem hee benim yerimde başkası olsa ne karışıyor filan der belki. Ama ben seviyorum tatlı geliyor :)
Bence tatlı. Hele hameceyyy süper.Yoo gayet te insan istese herşeyi sevebilir modu bu.
Bugün sevdiğimi yarın sevmem mesela istesem, hele hamecey bilmem ne browni falan filan hiç te tatlı değil
Ben evlenmeden önce eşime kesin bi dille kapanmayacagimi söylemiştim, çünkü ailesi muhafazakar biliyorum. Kaynanam çeyiz bohçası hazırlarken başörtüsü koyunca kızıyormus eşim, x yanlış anlar filan diye. Dedim deli mi ne bu da, deli kıza cilve yap demişler gitmiş halıya....Ne güzel bir uyarı yapıyor kuzum memnun olman lazım. Ki zaten rahatsız olmayarak doğru şeyi hissediyorsun.
Kuran öğrenmek karışık zor gelir hele harf sesleri.
Ama allah çabalayana yardım eder kuran kolay gelir
Karnım çok aç tövbe est doyuyormuş gibi
Sucuğun yağına ekmek doğradım bile hadi iyi geceler zıbarasıcalarBence tatlı. Hele hameceyyy süper.
Ben evlenmeden önce eşime kesin bi dille kapanmayacagimi söylemiştim, çünkü ailesi muhafazakar biliyorum. Kaynanam çeyiz bohçası hazırlarken başörtüsü koyunca kızıyormus eşim, x yanlış anlar filan diye. Dedim deli mi ne bu da, deli kıza cilve yap demişler gitmiş halıya....
Sucuğun yağına ekmek doğradım bile hadi iyi geceler zıbarasıcalar
Hayatımda duymadıgım kadar ayıp duydum senden yeter yaOfff
Ayip be ayıpppppp
Hayatımda duymadıgım kadar ayıp duydum senden yeter ya
Al adres atayım sen de kurtul ben de
Benim hala bitmediBarnahlarim şişti ya ne çok yorum olmuş yeni bitti
Ayiplamayi çok severim
Benimle diyetlenirmisinyoksa gaitası çıkacak bu işin
Red ettin.
Ne diyem yalan mı söyleyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?