- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.541
❤❤ canmm
Nasılsın, minik nasıl oldu
kız elektrik kesildiğinde çıkan jeneratör gibiydimçok konusuyodum ya şimdi kulaklarin ugultu aradığı gibi gözleriniz laf kalabalığımi ariyodur
Aşk olsun kız o ne demekk
Rahatlatan, sakinleştiren, pozitif mesajlarla yüklü uzun uzun yazılarını özledim ❤❤
seni yerim benbi daha ban yemezsen ben de böyle uzun uzun yazmaya devam ederim anlastik mi vallahi yoklugunuz hissediliyo yahu kaç gün bekledik tosia yok
nerde müge anlı şakası yapılsa gözümün önüne geldi avatarin
Daha da iyi olsun inşallah. Burnunu hepsi sildirmiyorgece daha iyi geçti canım çok şüküro da iyi burnunu sildirmemek ve sürekli şurup içmek için ağlıyo
sen naptın nasılsın
Hahahaha hep izledim sizi mapustayken, beni andınız duygulandım❤
Nickime bişey olmasın da nego
anmaz miyiz hiç
senin görev başı haftaya mi tosiam Perşembe cumaya falan mi denk geliyo
Daha da iyi olsun inşallah. Burnunu hepsi sildirmiyor
Randevu aldık. Büyük oğlumun süt dişi kanal tedavisi olacak. O gününü nasıl atlatacağım konusunda hiç bir bilgim yok. Canı çok tatlı olan oğluma, dişine aneztezik iğne nasıl yapılacak düşünüyorum.
Ama senin bana bunu demen lazımdıNickime bişey olmasın da nego
Amiinn inşallahh. Senin ufaklık kreşe devam ediyor mu?ben doktora muayeneye götürünce başlıyor ciyak ciyak aglamaya. seni düşünemedim su anAllah zorunu kolay kılsın inşallah canim ya. valla çok zor bu çocukların herseyi
Dedim ama duymadınız negoo ne varAma senin bana bunu demen lazımdı
Eki Görüntüle 2547526
Perşembe günü gitmem gerek canım. Ama bakicam bu hafta ici gidip once ucretsiz izin isini gorusmem gerek, eger tekrar izne cikamazsin derlerse sanirim uzatacagim izni çünkü düşünüyoruz düşünüyoruz şubatta 2 ay bakacak kimse gelmiyor aklimiza
Ama senin bana bunu demen lazımdı
Eki Görüntüle 2547526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?