Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kız elektrik kesildiğinde çıkan jeneratör gibiydim çok konusuyodum ya şimdi kulaklarin ugultu aradığı gibi gözleriniz laf kalabalığımi ariyodur

Aşk olsun kız o ne demekk
Rahatlatan, sakinleştiren, pozitif mesajlarla yüklü uzun uzun yazılarını özledim

Aşk olsun kız o ne demekk
Rahatlatan, sakinleştiren, pozitif mesajlarla yüklü uzun uzun yazılarını özledim ❤❤

seni yerim ben bi daha ban yemezsen ben de böyle uzun uzun yazmaya devam ederim anlastik mi vallahi yoklugunuz hissediliyo yahu kaç gün bekledik tosia yok
nerde müge anlı şakası yapılsa gözümün önüne geldi avatarin

Hahahaha hep izledim sizi mapustayken, beni andınız duygulandım

gece daha iyi geçti canım çok şükür o da iyi burnunu sildirmemek ve sürekli şurup içmek için ağlıyo

sen naptın nasılsın
Daha da iyi olsun inşallah. Burnunu hepsi sildirmiyor
Randevu aldık. Büyük oğlumun süt dişi kanal tedavisi olacak. O gününü nasıl atlatacağım konusunda hiç bir bilgim yok. Canı çok tatlı olan oğluma, dişine aneztezik iğne nasıl yapılacak düşünüyorum.

anmaz miyiz hiç
senin görev başı haftaya mi tosiam Perşembe cumaya falan mi denk geliyo

Perşembe günü gitmem gerek canım. Ama bakicam bu hafta ici gidip once ucretsiz izin isini gorusmem gerek, eger tekrar izne cikamazsin derlerse sanirim uzatacagim izni çünkü düşünüyoruz düşünüyoruz şubatta 2 ay bakacak kimse gelmiyor aklimiza

ben doktora muayeneye götürünce başlıyor ciyak ciyak aglamaya. seni düşünemedim su an Allah zorunu kolay kılsın inşallah canim ya. valla çok zor bu çocukların herseyi

ben doktora muayeneye götürünce başlıyor ciyak ciyak aglamaya. seni düşünemedim su an Allah zorunu kolay kılsın inşallah canim ya. valla çok zor bu çocukların herseyi
Amiinn inşallahh. Senin ufaklık kreşe devam ediyor mu?
Umarım kendine has bir yöntemi vardır dr un.

aynen kuzu bi görüş bakalım. ama benim bildiğim karisamazlar. olmazsa devlet personel başkanlığı bakiyosa orayi ara sor bilen bi merci de gelmedi aklıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…