- 11 Nisan 2007
- 88.062
- 518.162
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.581
Yok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatif
hayırlısı olsun canım, üzme kendini, herşeyde vardır bir hayır, sonraki seferde olur inşaallah,Sonuç 1,20 ile negatif malesef
Ümitsizlik üzülmek yok. Canım benim... İnşaallah bir gün olacak. Binlerce aile tüp bebek le kavuşuyor illaki olacak Allah'ın izniyleSonuç 1,20 ile negatif malesef
Evet canım ben baya duygulanmistimbir kere alışınca kötü oluyor ama di mi
geçmiş olsun,onun ömrü de bu kadarmış demek,Teşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu
Yok yok bende değilKız sendemi ya5 aydır yazıyoruz buraya sanırım yenisi eskisimi kaldı artık
Oh oh ne güzel çok şüküriyiyim canım oğlan da iyi çok şükürgece daha rahatti birden sonra uyanmadi pek.
sen nasılsın napiyosunçay var mi :)
Sana ne desek boş şuanYok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatif
Canım ne yazsam boş gelecek biliyorum. Vermiyorsa guzellestiriyordur derler ya kuzum. Üzme güzel kalbini. Demekki zamanı gelmedi daha. Biz her zaman burdayız ne zaman sıkılırsan yaz bize.Yok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatif
Çok şükür canım gözün aydınKizlar ben eve geldim midem çok bulanıyor sadece kanamam var bir de
Sonuçlar temiz çıktı çok şükür
Şimdi biraz yaticam öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?