Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kendinisevenbirii canım mutlaka bunda da bir hayır vardır, belki doğru zaman değildir bilemiyoruz olduğu zaman bunların hepsini unutacaksın inşallah. Ümitsiz olma geçirdiğin süreci ne kadar uğraştığını bilmiyorum ama elbet allah gönlüne göre verecektir.

Teşekkür ederim canım, yıkım oldu bizim için en çokta gece için ben eve gidene kadar öldü zaten Gece oğlum başında ağlıyordu. En son dün akşam iyiydi sabahta iyiydi birden oldu
geçmiş olsun,onun ömrü de bu kadarmış demek,

K Kendinisevenbirii şu çarpıyı kaldırmakla başla ilk önce. Annelik sabır işi, hemen salmak yok öyle. Zamanı geldiğinde,bebeğine kavuştuğunda ilk gaz nöbetinde koltuğa bırakıp arkanı dönemeyeceksin. Sabır şimdiden başlar. Bir ömür devam eder. Olmadı bir daha, bir daha demelisin. Duygusal anlamda hissettiklerine birşey diyemem, doğrulmak zorundasın. 7 kere düşsen 8 kere kalkacaksın ayağa. Hedefe ulaşana kadar.

K Kendinisevenbirii çok duygulandım iki sicim yaş akıtmış olabilirim. Zaten hassas yanım bu yalnız değilsin asla yalnız hissetme lütfen.
Sarılıp ağlayacağın onca kardeşin var burda bak :)

Aynı şeyi ablamda yaşama durumumuz var tutmama oranı yüksek. Hücre ameliyatla ve sayıyla bulundu normal tüp bebek süreci ne kadar zorsa bunların 2 kat zor olucak.
Siz daha gençsiniz inş tekrar deneme şansınız olucak. Maddi manevi allah kolaylık versin.

Yoktan var eden rabbimin bir bildiği vardı elbet diyorum.

Herkese merhaba
K Kendinisevenbirii canım herşey alllahtan vardır şuan gelmemesin de bir hayır.
Sabır herşeyin başı.

Çok hastalandım bende ya B Brunello Cicinelli yazamadım kaç gündür anca ayaklandım
Çok şükür iyiyim şimdi 3 gündür kuzenlerin doğum günleri çoluk çocuk hasta olduk haliyle eeee bide diyetin 3 gün rafa kaldırın ca ama devam gidecek aşure kazanı popocuğuummm

Çok ütü var bugun babam 10 tane gömlek bırakmış sabırr sabbıırr yaaa sabbıırr

K Kendinisevenbirii sonucunu gördüm de geldim, yoksa gelebilecek durumda zaten değilim.
Moraller bozuk, keyifler kaçık vs vs..
Bir kaç bir şey söylemek istedim sana :) neden bilmiyorum çok güzel minnoş bir kalbin olduğunu düşünüyorum.. kendini beğenmiş, herşeyi ben bilirim, egolu bir halin yok; Rabbim öncelikle gönlüne göre versin. Şimdi kim ne söylese sana hakaret gibi gelir üzülme dense dalga mı geçiyor ya bu' diye düşünüyor insan. Biliyorum.
Bebeklerimi kaybettiğimde, herkese iğreti oluyordum nedendir bilinmez :) millet başın sağolsun dediğinde küfür mü ediyor lan bu ' mutlu oldu herhalde diye düşünüyordum istemsizce..
Şuan bulunduğun durumu, hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Maalesef.
Şuan da hiç bir zaman ' sütümü helal etmem' , 'saçımı süpürge ettim' laflarını kullanmayacağını düşünüyorsun belki ama öyle değil veya hastalık hikayeleri, ilkokula başlama sendromları ya da ilk adım anıları vs..
Mucizenin acıtan bir beklentiye dönüşmesi çok zordur, tahmin ederim.
Kendinle baş başa kaldığında, aklından bin türlü düşünce geçiyor, suçluluk, isyan, ceza ve hüsranla karışık duygularla kendince bir iç hesaplaşmaya girişiyorsun; yapma bunu..
Herkesin sınavı farklı! Tekrar deneyeceksin, o x işaretini kaldırmakla başla .. hiç birşey bitmiş sayılmaz değil mi?
Sen çok iyi bir ANNE olacaksın. ve Rabbim sana öyle bir evlat verecek ki bu kadar beklediğine şükredeceksin; inanıyorum
Anneliği haketmeyip o kadar cok anne olan var ki maalesef senin gibi hakedenler ise böyle istemsizce bekliyor. Rabbim mükafatını verecektir. Her şer de bir hayr vardır . Üzülme , dik dur ki eşini de üzme.

Seviliyorsun

Kız sendemi ya 5 aydır yazıyoruz buraya sanırım yenisi eskisimi kaldı artık
Yok yok bende değil ortamı bildiğim için sorun etmedim. Zaten gözlerim kapanıyor yarın dahil olurum dedim. İnsan senin gibi tatlıya alınır mı
iyiyim canım oğlan da iyi çok şükür gece daha rahatti birden sonra uyanmadi pek.
sen nasılsın napiyosun çay var mi :)
Oh oh ne güzel çok şükür aaa olmaz mı. Ama senin için yeni de demlerim sıkıntı yok

Yok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatif
Sana ne desek boş şuan
Ne üzüntümü hafifletebiliriz ne de elimzden bişey gelir
Ancak dua ederiz
Umutsuzluğa kapılma güzel kalplim
İns seninde kucagin dolacak

Yok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatif
Canım ne yazsam boş gelecek biliyorum. Vermiyorsa guzellestiriyordur derler ya kuzum. Üzme güzel kalbini. Demekki zamanı gelmedi daha. Biz her zaman burdayız ne zaman sıkılırsan yaz bize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…