Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen kuzu bi görüş bakalım. ama benim bildiğim karisamazlar. olmazsa devlet personel başkanlığı bakiyosa orayi ara sor bilen bi merci de gelmedi aklıma

Evet bi bakmam lazim canim
Ay icim de sıkılıyor valla hem başlamak istiyorum hem istemiyorum

Amiinn inşallahh. Senin ufaklık kreşe devam ediyor mu?
Umarım kendine has bir yöntemi vardır dr un.

doktor istirahat verdi. pazartesi götürürüm artık canım:)

vardır bence ya mutlaka korkan çocuklar vardir bu şekilde inşallah kolayca hallolur

Evet bi bakmam lazim canim
Ay icim de sıkılıyor valla hem başlamak istiyorum hem istemiyorum

çok zor tosiam ya. dün bi arkadasimla karşılaştım markett benim oglandan üç haftada büyük oğlu. o da ayın birinde baslayacakmis. ayni durumdayiz hepimiz. o da aynı şeyleri söyledi hem küçük hem çok bunaldim zor diyo

Evet canım cidden işimi çok özledim gtmek istiyorum artık evde çok bunaldım ama gözüm de arkada kalıyor, meme meme diye deliriyor çocuk

Diğerlerinin cinsiyeti neydi?
bir kız bir oğlan canım
Ya benim kız demende ki sahiplenme güldürdü beni :)) oluyor bazen öyle sonradan görünüyor malum şey
Hahahah çok güldüm kaçıncı hafta ki değişti?
Kuzenimin de değişse bari
22 haftalık olduk bugün
hayırlı olsun canım:) iyi saklamis kendini bu zamana kadar
aynen,saklayınca kesin kız dedik ama erkekmiş

Ya benim kız demende ki sahiplenme güldürdü beni :)) oluyor bazen öyle sonradan görünüyor malum şey
içime erkek doğmuştu başlarda, kıza benziyor denilince kıza alıstırmıştık kendimizi, çocuklar kız diye çok sevinmişti, bugün öğrenince üzülecekler, hayırlı sağlıklı olsun da, cinsiyet önemli değil, bir kere alışınca kötü oluyor

Daha sonra yapılmıycakmı test
Yok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatif

Bize de ilkinde oğlan demislerdi ayrintili vakti geldiği zamanlar kız olduğunu öğrenmiştik yaramazlar yapıyorlar öyle arada ☺
bir kere alışınca kötü oluyor ama di mi
Siz imama uymayın bugünlerde

Odak noktası yok
Odak noktası yok
Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen

Ne güzel, kız da erkek de var, bu durumda kız erkek farketmez şimdi
kızıma bir kız kardeş olsun isterdim ama en hayırlısını Rabbim bilir elbette
M mehlika nur gözün aydın
Herhangi bir hazırlık yapmışmıydın
kızkardeşime verdiğim kızımın kıyafetlerini kendi aldıklarıyla birlikte fazlasıyla geri verdi,
geçtiğimiz hafta sonu memlekete gidince yüklenip getirmiştim,2 çanta bir bavul dolusu,
cicili bicili elbiseler kıyafetler o kadar çoktu ki, giydirecem diye seviniyordum,
arasından ortak renkleri seçecem artık ama aklım o güzelim elbiselerde kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…