- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.561
aynen kuzu bi görüş bakalım. ama benim bildiğim karisamazlar. olmazsa devlet personel başkanlığı bakiyosa orayi ara sorbilen bi merci de gelmedi aklıma
Amiinn inşallahh. Senin ufaklık kreşe devam ediyor mu?
Umarım kendine has bir yöntemi vardır dr un.
Hatırlamıyorum bunun adınıkomutan logar bumuydu ya yok değildi bu kimdi
İmam boyle olursa cemaat naapmazHala temizliğe başlıycam
Hatırlamıyorum bunun adınıneyse ki onu demedim bir cisim yaklaşıyor diye diye, cisim ona yaklaştı
Evet bi bakmam lazim canim
Ay icim de sıkılıyor valla hem başlamak istiyorum hem istemiyorum
çok zor tosiam ya. dün bi arkadasimla karşılaştım markett benim oglandan üç haftada büyük oğlumdan. o da ayın birinde baslayacakmis. ayni durumdayiz hepimiz. o da aynı şeyleri söyledihem küçük hem çok bunaldim zor diyo
bir kız bir oğlan canımDiğerlerinin cinsiyeti neydi?
Ya benim kız demende ki sahiplenme güldürdü beni :)) oluyor bazen öyle sonradan görünüyor malum şey
22 haftalık olduk bugünHahahah çok güldüm kaçıncı hafta ki değişti?
Kuzenimin de değişse bari
aynen,saklayınca kesin kız dedik ama erkekmişhayırlı olsun canım:) iyi saklamis kendini bu zamana kadar
içime erkek doğmuştu başlarda, kıza benziyor denilince kıza alıstırmıştık kendimizi, çocuklar kız diye çok sevinmişti, bugün öğrenince üzülecekler, hayırlı sağlıklı olsun da, cinsiyet önemli değil, bir kere alışınca kötü oluyorYa benim kız demende ki sahiplenme güldürdü beni :)) oluyor bazen öyle sonradan görünüyor malum şey
Bize de ilkinde oğlan demislerdi ayrintili vakti geldiği zamanlar kız olduğunu öğrenmiştikaynen,saklayınca kesin kız dedik ama erkekmiş
Siz imama uymayın bugünlerdeİmam boyle olursa cemaat naapmaz
Odak noktası yokSenin odak noktalarının bana odaklandığı gibi
Ne güzel, kız da erkek de var, bu durumda kız erkek farketmez şimdibir kız bir oğlan canım
22 haftalık olduk bugün
aynen,saklayınca kesin kız dedik ama erkekmiş
Sonuç 1,20 ile negatif malesef
Yok artık yapılmayacak cnm tutunsa şimdiye tutunur en azından 5 ve üstü çıkabilirdi sonuç,sonra iki güne bir test yapılırdı yukseliyo mu diye,bu direk negatifDaha sonra yapılmıycakmı test
bir kere alışınca kötü oluyor ama di miBize de ilkinde oğlan demislerdi ayrintili vakti geldiği zamanlar kız olduğunu öğrenmiştikyaramazlar yapıyorlar öyle arada ☺
kızıma bir kız kardeş olsun isterdim ama en hayırlısını Rabbim bilir elbetteSiz imama uymayın bugünlerde
Odak noktası yok
Odak noktası yok
Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen
Ne güzel, kız da erkek de var, bu durumda kız erkek farketmez şimdi
kızkardeşime verdiğim kızımın kıyafetlerini kendi aldıklarıyla birlikte fazlasıyla geri verdi,
Umutsuzluğa kapılmaSonuç 1,20 ile negatif malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?