Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim bitanem
İyi çıktı bişey yoktu bizde biliyorduk da
Son çare ora kaldı diye bakıldı orda da yok bişey şimdi niye bu kız hamile kalıyor diye arastirma içine girdi doktor

Olsun aklınızda kalmamış olur. Hayırlısıyla olur inşallah canım

Doktordan geldim bende.

Kulak denge sinirleri iltihabı imiş.

Neymiş neymiş vestübiler nörit çok daha kötü vakalar olurmuş ben iyiymişim.
Ondan başın dönüyormuş sürekli desene,geçmiş olsun inşallah kolay bı tedavisi vardır

Saolun canlarım güçlü durmayıp napcam, şükür bu günümüze
Nego eşim bile hayret etti bugün yaptığım temizlige,ilahi bı güç geldi sana diyip güldü biraz olsa da
Normalde çok yapmaz mısın? Niyeyse gözümde elinde hep bez, birde mutfakta döktüren bir hatun canlanıyordu benim gözümde

Haydi bidon ruhlum, toparla kendini. Ölümden başka herşeyin çaresi vardır elbet.
Olacak inşallah ❤

D Dilos06 çok geçmiş olsun canmm güzelce dinlen elbette

Bonus sana da çok geçmiş olsun
Bu arada bu sınavlar için bu kdr gitmene gerek var mı ben hiç derse gitmeden gecmistim hepsinden

K Kendinisevenbirii seni o kdr çok seviyoruz ki herşeyin bir vakti var demekki temizlikle.kafani dagitman da güzel olmuş

Normalde çok yapmaz mısın? Niyeyse gözümde elinde hep bez, birde mutfakta döktüren bir hatun canlanıyordu benim gözümde
Yok normalde de yaparım da bu defa merdiveni fln kurup avizelerin,duvarların fln tozundan itibaren yapınca şaşırdı biraz normalde mutfakta çok iyiyimdir ama,iyi bildin
Haydi bidon ruhlum, toparla kendini. Ölümden başka herşeyin çaresi vardır elbet.
Olacak inşallah ❤
İnşallah ameceeyyy ❤ bidon bana da sıçradıya ona sevindim belki bunun uğruna bı daha ki "K msj bana denk gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…