- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.621
Geçmiş olsun bonusumDoktordan geldim bende.
Kulak denge sinirleri iltihabı imiş.
Neymiş neymiş vestübiler nöritçok daha kötü vakalar olurmuş ben iyiymişim.
Teşekkür ederim bitanem
İyi çıktı bişey yoktu bizde biliyorduk da
Son çare ora kaldı diye bakıldı orda da yok bişey şimdi niye bu kız hamile kalıyor diye arastirma içine girdi doktor
Aaa tedavisi neymiş? Geçmiş olsun
Temizliği bırak keyfine bak dedi.
Acele yemek hazırlıyorum kursa gidicem.
Ondan başın dönüyormuş sürekli desene,geçmiş olsun inşallah kolay bı tedavisi vardırDoktordan geldim bende.
Nego kızar deseydin, temizlik olmadan olmaz deseydin.
Maşallah ne kadar gayretli bir hanım. Biz de anca yapma kızım dur kızım. Pöf
Gayret emmi kim? Kursa para verdik sınav var lan mal gibiyim gidip dinliycem dersi işte.
Para verdik o atlanmasın yalnız.
Geçmiş olsun canım. İnşaallah hemen geçerDoktordan geldim bende.
Toşi kursa para verdiğimi okudun dimi canım hayır görmediysen gör diye şey ettim
Normalde çok yapmaz mısın? Niyeyse gözümde elinde hep bez, birde mutfakta döktüren bir hatun canlanıyordu benim gözümdeSaolun canlarım güçlü durmayıp napcam, şükür bu günümüze
Nego eşim bile hayret etti bugün yaptığım temizlige,ilahi bı güç geldi sana diyip güldü biraz olsa da
Haydi bidon ruhlum, toparla kendini. Ölümden başka herşeyin çaresi vardır elbet.Kızlar hepinizi alintilayamadim ama bir bir okudum destek mesajlarınızı, ama ağlayarak :) hepinizden Allah razı olsun, bi burukluk oluyor illa ki, üzüldüm boğazım düğümlendi,kahvaltı yapamadım,yemek yiyemedim bugün,hatta temizliğe verdim kendimi,tüm evi yalayıp yuttum resmenEşim de bı köşe de oturdu öyle Kur'an dinledi telefondan,şimdi de dolanmaya cikti,bunaldı oda.
Ama biz bunun bı tık hafifini aşılamalarda gördüğümüz negatiflerde de yaşadık,onun için çabuk atlatacagimizi biliyorum,bir gün nasipte varsa bebek,olacağını da biliyorum inşallah
Tüm yazdiklariniz da haklisiniz,toparlanmam gerek,inşallah bı kaç gün bile sürmez düzelir ruhum ne diyim,herşeyin hayırlısı rabbimden
Bonus senin ablaciginin hislerini taaa içimde bıliyorum,hatta o bizden daha bile fazlasını yasamis Allah ona da hayırlı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin enn tez vakitte rabbim ve @patilibirhayat Allah sana da istediğiniz vakit hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin arkadaşım
Hepinize teşekkür ederim kızlar,bura kadar iyi gelen bi yer daha yok bana valla,hepinizi seviyorum
Yok normalde de yaparım da bu defa merdiveni fln kurup avizelerin,duvarların fln tozundan itibaren yapınca şaşırdı birazNormalde çok yapmaz mısın? Niyeyse gözümde elinde hep bez, birde mutfakta döktüren bir hatun canlanıyordu benim gözümde
İnşallah ameceeyyy ❤Haydi bidon ruhlum, toparla kendini. Ölümden başka herşeyin çaresi vardır elbet.
Olacak inşallah ❤
Teşekkür ederim canım çok sağol
Bende sizi cookk seviyorum kuzummK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii seni o kdr çok seviyoruz ki herşeyin bir vakti var demekki temizlikle.kafani dagitman da güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?