- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.601
Canım benim tabiki inşaallah bir gün olacak. Çevremde olmaz senin çocuğun umudunu kes denilen arkadaşımin şimdi 2 evladı var. Gerçekten nasip isi. Vakti zamanı gelince inşaallah olacaktır Allah'ın izniyle.Kızlar hepinizi alintilayamadim ama bir bir okudum destek mesajlarınızı, ama ağlayarak :) hepinizden Allah razı olsun, bi burukluk oluyor illa ki, üzüldüm boğazım düğümlendi,kahvaltı yapamadım,yemek yiyemedim bugün,hatta temizliğe verdim kendimi,tüm evi yalayıp yuttum resmenEşim de bı köşe de oturdu öyle Kur'an dinledi telefondan,şimdi de dolanmaya cikti,bunaldı oda.
Ama biz bunun bı tık hafifini aşılamalarda gördüğümüz negatiflerde de yaşadık,onun için çabuk atlatacagimizi biliyorum,bir gün nasipte varsa bebek,olacağını da biliyorum inşallah
Tüm yazdiklariniz da haklisiniz,toparlanmam gerek,inşallah bı kaç gün bile sürmez düzelir ruhum ne diyim,herşeyin hayırlısı rabbimden
Bonus senin ablaciginin hislerini taaa içimde bıliyorum,hatta o bizden daha bile fazlasını yasamis Allah ona da hayırlı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin enn tez vakitte rabbim ve poncikvegece Allah sana da istediğiniz vakit hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin arkadaşım
Hepinize teşekkür ederim kızlar,bura kadar iyi gelen bi yer daha yok bana valla,hepinizi seviyorum
Amin canım inşallahCanım benim tabiki inşaallah bir gün olacak. Çevremde olmaz senin çocuğun umudunu kes denilen arkadaşımin şimdi 2 evladı var. Gerçekten nasip isi. Vakti zamanı gelince inşaallah olacaktır Allah'ın izniyle.
İyiyim tatlım sonuçlar temiz çıktı vallah a yeni uyamdim anestezi sersem yapıyor insanı canım benim
Hadi canım o nasıl oldu askkm yaa dimek kız olmak zor dedi annem buralrda niler okuyor niler yazıyor dediGünaydın, hastaneden dönüyorum,
Benim kız oğlanmış, ben şok ben iptal
Geçmiş olsun ve gözün aydın canımKizlar ben eve geldim midem çok bulanıyor sadece kanamam var bir de
Sonuçlar temiz çıktı çok şükür
Şimdi biraz yaticam öptüm sizi
Canım daha iyi ol, çook iyi ol, hep gül mutlu olKızlar hepinizi alintilayamadim ama bir bir okudum destek mesajlarınızı, ama ağlayarak :) hepinizden Allah razı olsun, bi burukluk oluyor illa ki, üzüldüm boğazım düğümlendi,kahvaltı yapamadım,yemek yiyemedim bugün,hatta temizliğe verdim kendimi,tüm evi yalayıp yuttum resmenEşim de bı köşe de oturdu öyle Kur'an dinledi telefondan,şimdi de dolanmaya cikti,bunaldı oda.
Ama biz bunun bı tık hafifini aşılamalarda gördüğümüz negatiflerde de yaşadık,onun için çabuk atlatacagimizi biliyorum,bir gün nasipte varsa bebek,olacağını da biliyorum inşallah
Tüm yazdiklariniz da haklisiniz,toparlanmam gerek,inşallah bı kaç gün bile sürmez düzelir ruhum ne diyim,herşeyin hayırlısı rabbimden
Bonus senin ablaciginin hislerini taaa içimde bıliyorum,hatta o bizden daha bile fazlasını yasamis Allah ona da hayırlı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin enn tez vakitte rabbim ve poncikvegece Allah sana da istediğiniz vakit hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin arkadaşım
Hepinize teşekkür ederim kızlar,bura kadar iyi gelen bi yer daha yok bana valla,hepinizi seviyorum
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun ve gözün aydın canım
İyiyim tatlım sonuçlar temiz çıktı vallah a yeni uyamdim anestezi sersem yapıyor insanı canım benim
K Kendinisevenbirii ne kadar olgun bir hatunsun sen
Herşey Allah'tan bitanem
Zamni gelince elbette olacak
Ama şunda değilmiş herşeyi hayilisini versin Allah'tan
Acele etmemek lazım gülüm
Rabbim biliyor en iyisini aşkım
Sadece bizim bebeler fazla nazlı okadr
Olsunlar bak bakalım neler yapıcaz
İssirmadik popolarimi kalır
Hayırlısı gülüm ♥ hayırlısı olsun
Saolun canlarım güçlü durmayıp napcam, şükür bu günümüzeCanım daha iyi ol, çook iyi ol, hep gül mutlu ol ❤❤❤❤❤❤ seviliyorsun.
Kız o kadar temizlik yaptın madem gelsene sayfama yaz neler yaptın
Şimdi oturdum ölüyorum kaç saattir temizlik yapmaktan bende
Teşekkür ederim bitanemGeçmiş olsun canım, çok sevindim temiz çıkmasına
Doktordan geldim bende.
Kulak denge sinirleri iltihabı imiş.
Neymiş neymiş vestübiler nöritçok daha kötü vakalar olurmuş ben iyiymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?