Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hepinizi alintilayamadim ama bir bir okudum destek mesajlarınızı, ama ağlayarak :) hepinizden Allah razı olsun, bi burukluk oluyor illa ki, üzüldüm boğazım düğümlendi,kahvaltı yapamadım,yemek yiyemedim bugün,hatta temizliğe verdim kendimi,tüm evi yalayıp yuttum resmen Eşim de bı köşe de oturdu öyle Kur'an dinledi telefondan,şimdi de dolanmaya cikti,bunaldı oda.

Ama biz bunun bı tık hafifini aşılamalarda gördüğümüz negatiflerde de yaşadık,onun için çabuk atlatacagimizi biliyorum,bir gün nasipte varsa bebek,olacağını da biliyorum inşallah
Tüm yazdiklariniz da haklisiniz,toparlanmam gerek,inşallah bı kaç gün bile sürmez düzelir ruhum ne diyim,herşeyin hayırlısı rabbimden
Bonus senin ablaciginin hislerini taaa içimde bıliyorum,hatta o bizden daha bile fazlasını yasamisAllah ona da hayırlı sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin enn tez vakitte rabbim ve poncikvegece Allah sana da istediğiniz vakit hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin arkadaşım

Hepinize teşekkür ederim kızlar,bura kadar iyi gelen bi yer daha yok bana valla,hepinizi seviyorum

Canım benim tabiki inşaallah bir gün olacak. Çevremde olmaz senin çocuğun umudunu kes denilen arkadaşımin şimdi 2 evladı var. Gerçekten nasip isi. Vakti zamanı gelince inşaallah olacaktır Allah'ın izniyle.

Amin canım inşallah

K Kendinisevenbirii ne kadar olgun bir hatunsun sen
Herşey Allah'tan bitanem
Zamni gelince elbette olacak
Ama şunda değilmiş herşeyi hayilisini versin Allah'tan
Acele etmemek lazım gülüm
Rabbim biliyor en iyisini aşkım
Sadece bizim bebeler fazla nazlı okadr
Olsunlar bak bakalım neler yapıcaz
İssirmadik popolarimi kalır
Hayırlısı gülüm ♥ hayırlısı olsun

Günaydın, hastaneden dönüyorum,
Benim kız oğlanmış, ben şok ben iptal
Hadi canım o nasıl oldu askkm yaa dimek kız olmak zor dedi annem buralrda niler okuyor niler yazıyor dedi
En iyisi ben erkek olayım
Yerim içerim ohhhh gezerim dedi
Kadın olmak zormuş bak sana anneme 9ay karnında taşıyacak beni dedi ben en iyisi erkek olan çıksın aradan dedi

Kizlar ben eve geldim midem çok bulanıyor sadece kanamam var bir de
Sonuçlar temiz çıktı çok şükür
Şimdi biraz yaticam öptüm sizi
Geçmiş olsun ve gözün aydın canım
Canım daha iyi ol, çook iyi ol, hep gül mutlu ol seviliyorsun.

Kız o kadar temizlik yaptın madem gelsene sayfama yaz neler yaptın
Şimdi oturdum ölüyorum kaç saattir temizlik yapmaktan bende

Saolun canlarım güçlü durmayıp napcam, şükür bu günümüze
Nego eşim bile hayret etti bugün yaptığım temizlige,ilahi bı güç geldi sana diyip güldü biraz olsa da

Geçmiş olsun canım, çok sevindim temiz çıkmasına
Teşekkür ederim bitanem
İyi çıktı bişey yoktu bizde biliyorduk da
Son çare ora kaldı diye bakıldı orda da yok bişey şimdi niye bu kız hamile kalıyor diye arastirma içine girdi doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…