Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden sadece gülüyorsun bari bir cevap ver iyice içime korku düşürme
Korku-gerilim-kan-cinayet dolu bir roman okuyorum
Kaldı ki neden gülmeyeyim, makinenin köpük göstergesinden dolayı yıkamayı sürdürmeme ihtimali olabilir. 24 saatte geçiyor, köpüklerin sönmesi yeterli. Devam ederse şayet sıkıntı da yok. Ama gülcem yani

Ay sağol tatlım ya bunlar beni iyice korkutuyorlar şimdi durulamaya geçecek inşallah sıkıntı olmaz
Geçenlerde kv nin makinesinden deterjan akmis o da korkmustu. Deterjan fazla geldi herhalde ondan olmuş onun da sonra durulatti ve geçti gitti . Şimdi canavar gibi

Devam ediyor köpükler azaldı gibi sanki inşallah
Iyi gül gül roman güzel mi?

Geçenlerde kv nin makinesinden deterjan akmis o da korkmustu. Deterjan fazla geldi herhalde ondan olmuş onun da sonra durulatti ve geçti gitti . Şimdi canavar gibi

Aynen olmazsa tekrar durulama yaptırırım
Off panik yaptım

Kızlar şimdi sizden bir konuda yardım istiyorum
Şimdi bizim apartmanda çirkef bir komşu var ben muhatap dahi olmuyorum bu kişiyle. 1 yıl önce biri daha taşındı binaya. 2 kızı var. Kadın çok iyi ama çocukları çok yaramaz diye ev misafirliği yapmadım bu kişiyle. Neyse bu çirkef komşu yeni geşen hakkında konuşup durmuş dedikodu yapmış şimdi de kadınla kanki oldu. Kadının evinden çıkmıyor. Kadın buna kocasıyla özel durumlarını anlatmış. Bu çirkef komşu da herkese anlatmış. Ben şimdi bu kadını uyarmak istiyorum uzak durması için ama çirkefle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Resmen kadını hem kullanıyor hem de dedikodusunu yapıyor

Bence karışma, mutlaka seni suçlayacak birşey bulurlar
Çirkef sana da sıçrar huzurun kaçar

Canım ben kaçırmışım formülü nedir?

Önce deterjansiz kısa programda yıkayıp kirini akittim, sonra deterjan gözüne biraz deterjan toz şeker ve karbonat koydum
Ben makinanin icine de biraz beyaz sabun attım güzel koksun diye :) normal perde programında çalıştırdım tekrar

Teşekkür ederim canım Beyaz sabun eridi mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…