- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.681
Bence normal çok deterjan konulunca perde de kopurtur.
Bence normal çok deterjan konulunca perde de kopurtur.
Korku-gerilim-kan-cinayet dolu bir roman okuyorumNeden sadece gülüyorsun bari bir cevap ver iyice içime korku düşürme
Geçenlerde kv nin makinesinden deterjan akmis o da korkmustu. Deterjan fazla geldi herhalde ondan olmuş onun da sonra durulatti ve geçti gitti . Şimdi canavar gibiAy sağol tatlım ya bunlar beni iyice korkutuyorlarşimdi durulamaya geçecek inşallah sıkıntı olmaz
Korku-gerilim-kan-cinayet dolu bir roman okuyorum
Kaldı ki neden gülmeyeyim, makinenin köpük göstergesinden dolayı yıkamayı sürdürmeme ihtimali olabilir. 24 saatte geçiyor, köpüklerin sönmesi yeterli. Devam ederse şayet sıkıntı da yok. Ama gülcem yani
Geçenlerde kv nin makinesinden deterjan akmis o da korkmustu. Deterjan fazla geldi herhalde ondan olmuş onun da sonra durulatti ve geçti gitti . Şimdi canavar gibi
Köpük dışarı çıktımı deterjan kutusundan? Çıkmadıysa sorun yok bence tül çok köpürür zaten
Yok panik olma tül çok köpürür. Eskiden bulaşık süngeri yerine tul kullanırlardı hala da kullananlar vardır.Aynen olmazsa tekrar durulama yaptırırım
Off panik yaptım
Estağfurullah canım olur mu öyle şeyEki Görüntüle 2547709
Normale döndü allahtan
Bu kadar cahillik olur yaa utandım kendimden
Bu mesajları silme özelliği olsa keşke
Kızlar şimdi sizden bir konuda yardım istiyorum
Şimdi bizim apartmanda çirkef bir komşu var ben muhatap dahi olmuyorum bu kişiyle. 1 yıl önce biri daha taşındı binaya. 2 kızı var. Kadın çok iyi ama çocukları çok yaramaz diye ev misafirliği yapmadım bu kişiyle. Neyse bu çirkef komşu yeni geşen hakkında konuşup durmuş dedikodu yapmış şimdi de kadınla kanki oldu. Kadının evinden çıkmıyor. Kadın buna kocasıyla özel durumlarını anlatmış. Bu çirkef komşu da herkese anlatmış. Ben şimdi bu kadını uyarmak istiyorum uzak durması için ama çirkefle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Resmen kadını hem kullanıyor hem de dedikodusunu yapıyor
Canım ben kaçırmışım formülü nedir?
Ya kadının özelini konuşmasa umrumda değil. Gariban bir kız bi de üzülüyorum onunla gördükçeBence karışma, mutlaka seni suçlayacak birşey bulurlar
Çirkef sana da sıçrar huzurun kaçar
Ya kadının özelini konuşmasa umrumda değil. Gariban bir kız bi de üzülüyorum onunla gördükçe
Canım ben kaçırmışım formülü nedir?
Teşekkür ederim canım Beyaz sabun eridi miÖnce deterjansiz kısa programda yıkayıp kirini akittim, sonra deterjan gözüne biraz deterjan toz şeker ve karbonat koydum
Ben makinanin icine de biraz beyaz sabun attım güzel koksun diye :) normal perde programında çalıştırdım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?