- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.701
Teşekkür ederim canım Beyaz sabun eridi mi
Hmm bir dahaki yıkamada nasipse yaparımEvet canım erimiş geri kalan da perdeyle beraber çıktı
Rendeleyip de koyabilirsin, nego kalıp atıyormuş ben de öyle attım
Hmm bir dahaki yıkamada nasipse yaparım ☺☺
Eğer çok içinde kalacaksa o komşuya kötü olan hakkında pek güvenilir gelmedi gibisinden konusabilirsin ama dikkat et canım sana bulaşmasın... İnsanlardan korkar olduk..Kızlar şimdi sizden bir konuda yardım istiyorum
Şimdi bizim apartmanda çirkef bir komşu var ben muhatap dahi olmuyorum bu kişiyle. 1 yıl önce biri daha taşındı binaya. 2 kızı var. Kadın çok iyi ama çocukları çok yaramaz diye ev misafirliği yapmadım bu kişiyle. Neyse bu çirkef komşu yeni geşen hakkında konuşup durmuş dedikodu yapmış şimdi de kadınla kanki oldu. Kadının evinden çıkmıyor. Kadın buna kocasıyla özel durumlarını anlatmış. Bu çirkef komşu da herkese anlatmış. Ben şimdi bu kadını uyarmak istiyorum uzak durması için ama çirkefle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Resmen kadını hem kullanıyor hem de dedikodusunu yapıyor
Evet tamamı eriyip bitmezse onu takarım kafaya ya az koyarım ya da dediğin gibi sadece 3 unu denerimAynen ama sen yine hepsini bir arada yapma bence tozseker karbonat deterjan üçlüsünü dene, beyaz sabun fazla olmasın bi de onu nego söylemedi çünkü, önceden söylemişti
Ben de bana dokunacağını bilsem de genelde böyle şeylerde tutamıyorum hiç kendimi. Kelebekcim çirkef de sıkıntı. Uygun bir ortam olursa filan sen de üstü kapalı uyarabilirsin herkese herşeyi anlatmamak lazım laf çok yayılıyor gibisinden..Kızlar şimdi sizden bir konuda yardım istiyorum
Şimdi bizim apartmanda çirkef bir komşu var ben muhatap dahi olmuyorum bu kişiyle. 1 yıl önce biri daha taşındı binaya. 2 kızı var. Kadın çok iyi ama çocukları çok yaramaz diye ev misafirliği yapmadım bu kişiyle. Neyse bu çirkef komşu yeni geşen hakkında konuşup durmuş dedikodu yapmış şimdi de kadınla kanki oldu. Kadının evinden çıkmıyor. Kadın buna kocasıyla özel durumlarını anlatmış. Bu çirkef komşu da herkese anlatmış. Ben şimdi bu kadını uyarmak istiyorum uzak durması için ama çirkefle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Resmen kadını hem kullanıyor hem de dedikodusunu yapıyor
Bol bol Roblu şeyler okuyorum. Yarıladım sayılırDevam ediyor köpükler azaldı gibi sanki inşallah
Iyi gül gülroman güzel mi?
Bol bol Roblu şeyler okuyorum. Yarıladım sayılır
Neydi seninkiHadi yaa. Kardeşim bir an önce getirse de okusam bari. Benim kitabım da fena değil. Biraz hüzünlü olacak galiba
Neydi seninki
Hatırlıyor gibiyim ama o kapak resmi yanıltıyor olabilirBenden Sonra / Colleen Oakley
Hatırlıyor gibiyim ama o kapak resmi yanıltıyor olabilir
Anımsıyor gibiyim ,değilim gibiyim.Bu seferki kanlı, cinayetli değil
Kanserli ve ağlamalı
Anımsıyor gibiyim ,değilim gibiyim.
Ben sinirlendim anlatım tarzına bikere.
Polisiye gerilimden soğumasam bari
İnşallah.Yanlış yazarla başladın, ben demiştim
Ama birşey olmaz soğumazsın bence
İnşallah.
Bizimkiler ayakta hala
Sanırsın gün yeni aymış
Akşam üzeri, sızıp kaldılar.Hadi yaa bu saatte
Ben 4 kez uyuttum bu akşam artık kendim de uyuyayım kitabımı okuyup
Belki uyanmaz da uyurum çok yoruldum, temizlik yaptım
Iyi geceler canım
Allah şifa versin canım. Baş donmelerinin sebebi bulundu yani. İnşAllah tedavisi de kolay olur.Doktordan geldim bende.
Kulak denge sinirleri iltihabı imiş.
Neymiş neymiş vestübiler nöritçok daha kötü vakalar olurmuş ben iyiymişim.
Gerisi neydi kiYani sen diyorsun ki mutfakta aşçı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?