Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm bir dahaki yıkamada nasipse yaparım ☺☺

Aynen ama sen yine hepsini bir arada yapma bence tozseker karbonat deterjan üçlüsünü dene, beyaz sabun fazla olmasın bi de onu nego söylemedi çünkü, önceden söylemişti

Eğer çok içinde kalacaksa o komşuya kötü olan hakkında pek güvenilir gelmedi gibisinden konusabilirsin ama dikkat et canım sana bulaşmasın... İnsanlardan korkar olduk..

Aynen ama sen yine hepsini bir arada yapma bence tozseker karbonat deterjan üçlüsünü dene, beyaz sabun fazla olmasın bi de onu nego söylemedi çünkü, önceden söylemişti
Evet tamamı eriyip bitmezse onu takarım kafaya ya az koyarım ya da dediğin gibi sadece 3 unu denerim

Ben de bana dokunacağını bilsem de genelde böyle şeylerde tutamıyorum hiç kendimi. Kelebekcim çirkef de sıkıntı. Uygun bir ortam olursa filan sen de üstü kapalı uyarabilirsin herkese herşeyi anlatmamak lazım laf çok yayılıyor gibisinden..

İnşallah.
Bizimkiler ayakta hala
Sanırsın gün yeni aymış

Hadi yaa bu saatte
Ben 4 kez uyuttum bu akşam artık kendim de uyuyayım kitabımı okuyup
Belki uyanmaz da uyurum çok yoruldum, temizlik yaptım
Iyi geceler canım

Doktordan geldim bende.

Kulak denge sinirleri iltihabı imiş.

Neymiş neymiş vestübiler nörit çok daha kötü vakalar olurmuş ben iyiymişim.
Allah şifa versin canım. Baş donmelerinin sebebi bulundu yani. İnşAllah tedavisi de kolay olur.
@Dilos06 temiz çıkmasina sevindim canım tekrar geçmiş olsun
@samdan tatlım göremedim seni. Kızın nasıl oldu sen nasılsın
@Calciferr canım çirkef komsuyla baş etmek zordur ama kadının da bilmesi lazım sanki. Tanımıyorsun da, açık açık söylesen sana inanmama ihtimali var mı? Başka bir yol bulunsa iyi olur.
@Brunello Cicinelli bu akşam neden gelmemissin ki
Çocukla birlikte uyuyakalmışım ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…