- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.721
olabilir, ama 22 haftalıkken mi dönülür,bari 18-19 da dönseydi :)Hadi canım o nasıl oldu askkm yaa dimek kız olmak zor dedi annem buralrda niler okuyor niler yazıyor dedi
En iyisi ben erkek olayım
Yerim içerim ohhhh gezerim dedi
Kadın olmak zormuş bak sana anneme 9ay karnında taşıyacak beni dedi ben en iyisi erkek olan çıksın aradan dedi
şşamdanın oğlu yokmuydu ya huAllah şifa versin canım. Baş donmelerinin sebebi bulundu yani. İnşAllah tedavisi de kolay olur.
@Dilos06 temiz çıkmasina sevindim canım tekrar geçmiş olsun
@samdan tatlım göremedim seni. Kızın nasıl oldu sen nasılsın
@Calciferr canım çirkef komsuyla baş etmek zordur ama kadının da bilmesi lazım sanki. Tanımıyorsun da, açık açık söylesen sana inanmama ihtimali var mı? Başka bir yol bulunsa iyi olur.
@Brunello Cicinelli bu akşam neden gelmemissin ki
Çocukla birlikte uyuyakalmışım ☺
ben sabunu rendeliyorum, hiç kalmıyor eriyor hepsiEvet tamamı eriyip bitmezse onu takarım kafaya ya az koyarım ya da dediğin gibi sadece 3 unu denerim
tül çok köpürür zaten,sabun koyunca da ekstra köpürüyorYa güzel güzel yazdı o aslında bana ama ben eski söyledikleriyle yeni söylediklerinin hepsini katıp karıştırdım biraz galiba
Hem azıcık deterjan, hem toz şeker, hem de normal makinenin içine biraz beyaz sabun attım
İnsallah çok saçmalamamışımdır
Ya tabi nego sağolsun, köpürünce negoya bir çamur atasın geldi ama hıh
Canım ben doğrucu davut, susmam çat çat söylerim ama sana yap diyemem. Benim başım çok ağrır bu yüzden ama vicdanım rahat ediyor en azından.Kızlar şimdi sizden bir konuda yardım istiyorum
Şimdi bizim apartmanda çirkef bir komşu var ben muhatap dahi olmuyorum bu kişiyle. 1 yıl önce biri daha taşındı binaya. 2 kızı var. Kadın çok iyi ama çocukları çok yaramaz diye ev misafirliği yapmadım bu kişiyle. Neyse bu çirkef komşu yeni geşen hakkında konuşup durmuş dedikodu yapmış şimdi de kadınla kanki oldu. Kadının evinden çıkmıyor. Kadın buna kocasıyla özel durumlarını anlatmış. Bu çirkef komşu da herkese anlatmış. Ben şimdi bu kadını uyarmak istiyorum uzak durması için ama çirkefle karşı karşıya kalmak istemiyorum. Resmen kadını hem kullanıyor hem de dedikodusunu yapıyor
Seeeen unuttunGerisi neydi kiunuttum şu zmn da
Okuma interneti. Bir arkadaş hamile onda da var ama bir problemi yok şükürKizlar bişey sorucam yaa
Normal mi yoksa erken mı bilmiyirm deli gbi kasiniyorum
Özellikle bacaklarım üst tarafları ne uyku uyuttu ne bişey
Google sorduğumda acayip şeyler okudum
Karachier yetmezliği
Karında çocuk ölümü
Vs vs
Yarn doktora gidicem de bu kaşıntılar smdiden başlaması anormal değil mi
Ki ben hiç eski hamileliklermde kasinmadm
Çatlağın.bile yoktu
Alerjik bir vücudum var acaba yediğim bissey mi tetikledi diyorm abes hicbisey yemiyirmOkuma interneti. Bir arkadaş hamile onda da var ama bir problemi yok şükür
Canım sadece bacakların mı kaşınıyor, korkma bebekte sıkıntı olduğu için değil ama bazı hamileliklerde kaşıntı oluyor duymuştum, ilacı vardı.Kizlar bişey sorucam yaa
Normal mi yoksa erken mı bilmiyirm deli gbi kasiniyorum
Özellikle bacaklarım üst tarafları ne uyku uyuttu ne bişey
Google sorduğumda acayip şeyler okudum
Karachier yetmezliği
Karında çocuk ölümü
Vs vs
Yarn doktora gidicem de bu kaşıntılar smdiden başlaması anormal değil mi
Ki ben hiç eski hamileliklermde kasinmadm
Çatlağın.bile yoktu
Rosum cips vs şeyler yiyormusun şekerli şeylerAlerjik bir vücudum var acaba yediğim bissey mi tetikledi diyorm abes hicbisey yemiyirm
Cildim az kuru ondan mı kaynaklı onu da cozemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?