Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peketli gıda olması daha iyi, oğlumda süt ve yumurta alerjisi var,en yararlı şeyleri yiyip içemiyor malesef, egzama oluyor eklem yerlerinde poposunda
Oyy çok geçmiş olsun, aynen canım zaten ben abur cubur alma dedikçe eşim alıyordu, bu durum çıkınca şıp diye kesti. Hiperaktifleştiriyor abur cubur benim çocukları, pestil vs alıyoruz artık

Çiçek açan rütbeni sevsinler 🏵

Olacak şey değil dimi
Canım Allah korusun kötüyü getirme aklina,doktoruna yarın sorar tedbirini alirsin,nette araştırma bişey bosver,.çok geçmiş olsun nemlendirici Krem dene bacaklarına fln bı bakalim

Denicem canm ins geçer yeni oda delircem
Pirelenmis gbi hissediyorm

D Dilos06 sen nasilsin bugün gülüm? Agrin sizin kaldı mı?çabuk toparlan inşallah ❤
Ya kuzm gece agrim oldu sızladı böyle kasigim .şimdi de sol kasığımda sızlama oluyor ara ara da bir iki güne geçer aşkım
Sen nasılsın bitanem

Evet okudum konunu canm ama senin imkanın varsa ssvd için yap tabi de benimki imkansiz ikiz olduğu için. Sezaryenden korkuyorum da
Evet var diyorlar ama bilmiyorm.yine de korkuyorm bnde senin hesap

Doğum anında ağrı sızı olmuyor da sonrası tabi cizliyor ağrıyor
İlkinde ağrım çok oldu da.ikincisi o kdr olmadı
Kesile.kesile.alisti heralde dedm

Herkesler iyidir inş

Göynümün müge sıfatlısı yok ortada temiz tüllerin içinde uyuyor heralde :) I inessa armand

Niyet ettim midi boy etiket yapmaya en çok aktif olanlara
2-3 aydır gelmeyene niye yapayım dimi

B Brunello Cicinelli
kk birinci noteri
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
I inessa armand
Amecey
Nego
@malii
Bonus
D Dilos06
Jawlensky
M mehlika nur
C Calcifer
Limonsuzzcay
C Cay6
poncikvegece
@unutmuş olabilceklerim

Nadir gelenlere de bi selam verelim dersek

_CaNanSu_
Pembe Bal10cuk
hizuran
Kukrim
@kitapkahvehuzur
T Tatlianne20
AnneAslan
HayatSevinceGuzel

minik kalp0753

Genelde 2. Ler rahat oluyor diye duydum ama yine de korkmama engel değil tabii. Senin konunu da sezaryen olanlar gelin dertlesek falan sanmıştım sen bambaşka bir boyuta taşımissin yok ona hiic cesaretim yok zaten doktorum da normal doğum yaptırmıyor. Ben her ne kadar korksam da belli etmiyorum genel anestezi olmamak için

İyiyiz diyelim daha iyi olalım insaallah bonuscum.

Denicem canm ins geçer yeni oda delircem
Pirelenmis gbi hissediyorm
Ula pirelendin mi yoksa
Ya kuzm gece agrim oldu sızladı böyle kasigim .şimdi de sol kasığımda sızlama oluyor ara ara da bir iki güne geçer aşkım
Sen nasılsın bitanem
Normaldir dimi canım bu sizlamalar da,daha yeni oldun zaten ondandır yani? İnşallah toparlanirsin da sen bari hamile kalırsın müjde verirsin bize dilosumm
İyim bende canim,benim toparlanmam uzun sürmez zaten kendimi tanirim Allah ölüm acısı vermesin,onun hiç çaresi yok,daha da iyi olucam bende bidenem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…