- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #34.741
Bir kaç gün düzenli losyon sür bakalım, nasıl etki edecek, kuruluk da ciddi kaşıntı yapar, oğlum da var özel losyon kullanıyoruz ve bebek şampuanı kullan bir müddet saçına vücuduna, sebamed iyi geldi oğluma, aşırı kaşınıyordu kuruluktanAlerjik bir vücudum var acaba yediğim bissey mi tetikledi diyorm abes hicbisey yemiyirm
Cildim az kuru ondan mı kaynaklı onu da cozemedm
Yarn doktora da sorayım bariCanım sadece bacakların mı kaşınıyor, korkma bebekte sıkıntı olduğu için değil ama bazı hamileliklerde kaşıntı oluyor duymuştum, ilacı vardı.
Ne zamandır var, yediğin bir şey de dokunmuş olabilir
Yok kuzum ya ne cipsiRosum cips vs şeyler yiyormusun şekerli şeyler
Googleyi okuma canım en güzeli doktoruna sormak
Benm büyük oğlumda da bebekken egzama olmustuBir kaç gün düzenli losyon sür bakalım, nasıl etki edecek, kuruluk da ciddi kaşıntı yapar, oğlum da var özel losyon kullanıyoruz ve bebek şampuanı kullan bir müddet saçına vücuduna, sebamed iyi geldi oğluma, aşırı kaşınıyordu kuruluktan
Ozamn doğru doktora canımYok kuzum ya ne cipsi
Tövbe ettm ciose
Paketli hiç bir gıda yeme bu sürede, çikolata, şeker vs her şey yani. Bir hafta dene canım. Alerjik egzema var mı sende?Yok kuzum ya ne cipsi
Tövbe ettm ciose
Aynen yarın ins giderizOzamn doğru doktora canım
Yok bende ama bazı yiyeceklere varPaketli hiç bir gıda yeme bu sürede, çikolata, şeker vs her şey yani. Bir hafta dene canım. Alerjik egzema var mı sende?
Ooo ne losyonlara para verdik, sebamed şampuan 50 lira biliyün müüBenm büyük oğlumda da bebekken egzama olmustu
Zeytinyağlı sabunla yıkayın ve sonra losyon la sürün demişti
Onun losyonu da 40 lira falandı o zaman için
Al ortak noktaya koş
Bizimki çilek yiyince artiyorOoo ne losyonlara para verdik, sebamed şampuan 50 lira biliyün müüyeni bitti de ordan biliyorum
Büyük de alerjik küçük de ama büyüğün epey azaldı, küçük de iyiye gidiyor, geçen yıl abur cubur hiç vermedim öyle düzeldi
Olabilir. Bence internete hiç bakma. Hamilelikte hormonlarin etkisiyle çok değişiyor vücudumuz. Doktoruna sor için rahatlar canımAlerjik bir vücudum var acaba yediğim bissey mi tetikledi diyorm abes hicbisey yemiyirm
Cildim az kuru ondan mı kaynaklı onu da cozemedm
İnternete kalırsak olduk zatenOlabilir. Bence internete hiç bakma. Hamilelikte hormonlarin etkisiyle çok değişiyor vücudumuz. Doktoruna sor için rahatlar canım
Alerji testinde çıkmadı canım bizimki, paketli gıda yiyince eklem yerleri karnı göğüs bölgesi kabarıyordu kaşıyınca kanıyordu. Yersem kaşınırım değil mi anne diyordu yavrum. Gerçi abur cubur a gıcık olduğum için bu süreç lehimize döndü biraz daBizimki çilek yiyince artiyor
O da.mevsim geçişlerinde oluyor özellikle.kisin büyük de var Allah'tan tek
Valla asıl iyi gelen şeyleri pahalı yapmaları daha gıcık bisey
Çok geçmiş olsun kuzummAlerji testinde çıkmadı canım bizimki, paketli gıda yiyince eklem yerleri karnı göğüs bölgesi kabarıyordu kaşıyınca kanıyordu. Yersem kaşınırım değil mi anne diyordu yavrum. Gerçi abur cubur a gıcık olduğum için bu süreç lehimize döngü biraz da
Yaaa darlandım evi inşaat, kendimi dışarı atayım, hava güzel. 101 e gideyim, kitap gelecekti
Ayy o videoyu hatırladım efsaneydi gazeteci kaçıyordu kadın peşinden gidiyorduBenide al 101 e aL beni
Sağol canım. Evet bende seviyorumÇok geçmiş olsun kuzumm
Cidden çok zor bu alerji olayı
Kendim yaşadığım için biliyorm
Yani abur cubur olayı sizin için iyi olmuşçocuk için zor
Koca.kadinim.hala abur cubur çok severm
Tamam bağırma ya gelBenide al 101 e aL beni
Canm konu dışı ama senin önceki doğumlar sezaryen miydi normal doğum muydu?Çok geçmiş olsun kuzumm
Cidden çok zor bu alerji olayı
Kendim yaşadığım için biliyorm
Yani abur cubur olayı sizin için iyi olmuşçocuk için zor
Koca.kadinim.hala abur cubur çok severm
peketli gıda olması daha iyi, oğlumda süt ve yumurta alerjisi var,en yararlı şeyleri yiyip içemiyor malesef, egzama oluyor eklem yerlerinde poposundaAlerji testinde çıkmadı canım bizimki, paketli gıda yiyince eklem yerleri karnı göğüs bölgesi kabarıyordu kaşıyınca kanıyordu. Yersem kaşınırım değil mi anne diyordu yavrum. Gerçi abur cubur a gıcık olduğum için bu süreç lehimize döndü biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?