- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.121
Kolay gelsin canm arada gel motive edelim senikızlarr sizlee sohbet etmek çok iyii olduu uzun zamandır bakıp çıkmak zorunda kalıyoduumm, özlemiştimmalum bir küçük KPSS meselesii var :S ByNkoaLa Bonus @tosia Zerdem2016 @kitapkahvehuzur Nego şuan burda olan etikette unuttuğum kimse yoktur umarım
@samdan geçmişş olsuun(
Öpüyorum hepinizii , şimdi ben gidip biraz ders çalışayım ... Göz yaşım pıtt
bol şanslar başarılar tatlımkızlarr sizlee sohbet etmek çok iyii olduu uzun zamandır bakıp çıkmak zorunda kalıyoduumm, özlemiştimmalum bir küçük KPSS meselesii var :S ByNkoaLa Bonus @tosia Zerdem2016 @kitapkahvehuzur Nego şuan burda olan etikette unuttuğum kimse yoktur umarım
@samdan geçmişş olsuun(
Ahhahahahasonunu güzel bitirmemiş olsaydınız akşama herife dalabilirdim.. eççek herif
Kız o akrep burcu değil, erkek burcu direkAkrepler genelde hatalarını anladıkları halde b*k sürdürmezler zaten burunlarına, hatalı olduklarını kabul ederler ama asla dile getirmezler :)
hayır öküz burcundalarKız o akrep burcu değil, erkek burcu direkerkeklerin burcu yoktur, onlar tek sadece erkek burcudur, pu ha hah
Sen hiç başak erkeği tanımamışsın diyicem ama oğlun başakAkreple geçinen herkesle geçinir
Net
Ayy bilemz miyimSen hiç başak erkeği tanımamışsın diyicem ama oğlun başak
ehh artık bugün enişteye güzel bir jest yaparsınnnnnnnnnnnnnnnAllah im sen beni affet
Adamı o kadar gömdüm
Eve geldim çamaşır atmış sermiş
İkinciyi de atmış
Söylediğim herşey için pismanm
Hahahahaha
Yani bugünlük
Kolay gelsin canımkızlarr sizlee sohbet etmek çok iyii olduu uzun zamandır bakıp çıkmak zorunda kalıyoduumm, özlemiştimmalum bir küçük KPSS meselesii var :S ByNkoaLa Bonus @tosia Zerdem2016 @kitapkahvehuzur Nego şuan burda olan etikette unuttuğum kimse yoktur umarım
@samdan geçmişş olsuun(
Ahh Ahh diyorumAyy bilemz miyimoğlumu geç halamın oğlu başak
İllallah dedirtiyor hem halama hem eşine
Valla yazın bir olayına şahit oldum dedm yani Allah bu kıza sabır versin acidim
Jest olarak onu tatile cikarcamehh artık bugün enişteye güzel bir jest yaparsınnnnnnnnnnnnnnn
Ben seni anladım hemde fazlasıylaKolay gelsin canım
Ahh Ahh diyorum
Cık cık cık adam yaranamıyor piiiiAllah im sen beni affet
Adamı o kadar gömdüm
Eve geldim çamaşır atmış sermiş
İkinciyi de atmış
Söylediğim herşey için pismanm
Hahahahaha
Yani bugünlük
Eve gelince pişman oldumCık cık cık adam yaranamıyor piiii
Çok güzel konulara parnah basıyorsun bonusumSen nerdeydin acaba
Çok güzel konulara parnah basıyorsun bonusum
Dün akşam eşim gececiydi bende annemlerde kalmıştımŞu an daha çok merak ettim durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?