- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.101
Oyle zatenValla yerinde olsam böyle bir insndan akrepten kurtuldum diye gider paraşütle atlardim ozgurluuuuuuk diye bağırarak
Boşver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
:)
akrepler bu kadar kötü müymüş ya ,bu kadarını da beklemiyordum sanırımValla yerinde olsam böyle bir insndan akrepten kurtuldum diye gider paraşütle atlardim ozgurluuuuuuk diye bağırarak
Boşver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
:)
Eder ya etmez miyokkkkkkkkkkkkkkk buna katılmıorm vallada billada belli etmedi bacım
valla biz uzaktaydık belki ondan görememişim.. evliliğimi bu akşam gözden geçirecemEder ya etmez mi
Ben mesela ne kdr özelliğim varsa saydım çatır catir
Kıskançlık üzerine yaratılmışlarakrepler bu kadar kötü müymüş ya ,bu kadarını da beklemiyordum sanırım
kıskanç ve tutucular sanırım,
sayeniz de merakım gitti biraz :)
:dvalla biz uzaktaydık belki ondan görememişim.. evliliğimi bu akşam gözden geçirecem
Şimdi yiğidi öldürür hakkını yiyemem iyi kötü günlerim gectı fakat akreplerde bi özellik var ki o kadar alisiyorlar ki yanında oladar seye ragmen sabredrn bekleyen anlayan insana kıymet bilmiyorlar zamanla kırmak dökmek hersey haklari olarak görüyorlar kısacası ilişkiyi emekleri zamanla kendi egolari nefisleri için harciyorlar. Buda zaten bi sayılıyı sıfırla carpma etksisi olarak herseyı bitiriyor.akrepler bu kadar kötü müymüş ya ,bu kadarını da beklemiyordum sanırım
kıskanç ve tutucular sanırım,
sayeniz de merakım gitti biraz :)
süpermiş yaaaKıskançlık üzerine yaratılmışlar
Ama beni gördükten sonra kiskancligindan utandı sen ustadimsin abla dedi
ben de yengeç anlıyorumay sanki karşımda herifim konuşuro oda saydırıo.. konuşması bitince ee sonuç diyorum ? böyle kabul ettin beni dio..
eççekkkkkkkkkkkk sevgiliyken nişanlıyken böyle olsan kabul edermiydim
Yengeç ben .. herşeye salya sümük
öyle olmaları kötüymüş ya, ama bu özellik çoğu erkekte var gibi, biraz kıymet bilmezler, ben gözüne sokunca anlıyor ancak,Şimdi yiğidi öldürür hakkını yiyemem iyi kötü günlerim gectı fakat akreplerde bi özellik var ki o kadar alisiyorlar ki yanında oladar seye ragmen sabredrn bekleyen anlayan insana kıymet bilmiyorlar zamanla kırmak dökmek hersey haklari olarak görüyorlar kısacası ilişkiyi emekleri zamanla kendi egolari nefisleri için harciyorlar. Buda zaten bi sayılıyı sıfırla carpma etksisi olarak herseyı bitiriyor.
Bnmki de yukselenim terazisüpermiş yaaa
ben kovayım yükselenim boğa, eşimden daha çok kıskancım
bence her şeye sabretmemek lazımm tamam emekk fedakarlık önemli ama tek taraflı olup karşıdaki aynı düşncede aynı emekte olmuyorsa bi yerden sonra kim olursa olsun nankörlük başlıyor .. :SŞimdi yiğidi öldürür hakkını yiyemem iyi kötü günlerim gectı fakat akreplerde bi özellik var ki o kadar alisiyorlar ki yanında oladar seye ragmen sabredrn bekleyen anlayan insana kıymet bilmiyorlar zamanla kırmak dökmek hersey haklari olarak görüyorlar kısacası ilişkiyi emekleri zamanla kendi egolari nefisleri için harciyorlar. Buda zaten bi sayılıyı sıfırla carpma etksisi olarak herseyı bitiriyor.
gerçeklerle yüzleştim resmen 16 ay sonra:d
Geçir de nesini geçircen olan olmuş
Hayatını bir koçla birlestirmissin
kızzz ne yapsam salya sümük oluonmu sendeben de yengeç anlıyorum
Ahhahahagerçeklerle yüzleştim resmen 16 ay sonra
kızzz ne yapsam salya sümük oluonmu sende
ooo o benimm diğer adımdııgerçeklerle yüzleştim resmen 16 ay sonra
kızzz ne yapsam salya sümük oluonmu sende
Ahhahaha
Daha dur ne gerçeklerle karsilacaksin
ooo o benimm diğer adımdııartık eskisi kadar değiliim yanii öyleyim de bellii etmiyorum pekk
Bu kadar gömdüm gömdüm
Ama merhameti de on numaradır
Babalığı da öyle
Çok sakindir
Bazen hayat dolu bazen ölüm dolu olabiliyor
Sadiklar
Gerçi bazıları değiller
ahhh en sevdiklerimdenAman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza beyi izliyorum çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?