Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla yerinde olsam böyle bir insndan akrepten kurtuldum diye gider paraşütle atlardim ozgurluuuuuuk diye bağırarak

Boşver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
:)
Oyle zaten ben elimden geleni fazlasıyla yaptım. Bunu kendine layık gördüyse oda onun secimi ben karisamam.

Valla yerinde olsam böyle bir insndan akrepten kurtuldum diye gider paraşütle atlardim ozgurluuuuuuk diye bağırarak

Boşver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
:)
akrepler bu kadar kötü müymüş ya ,bu kadarını da beklemiyordum sanırım
kıskanç ve tutucular sanırım,
sayeniz de merakım gitti biraz :)

Kıskançlık üzerine yaratılmışlar
Ama beni gördükten sonra kiskancligindan utandı sen ustadimsin abla dedi

Şimdi yiğidi öldürür hakkını yiyemem iyi kötü günlerim gectı fakat akreplerde bi özellik var ki o kadar alisiyorlar ki yanında oladar seye ragmen sabredrn bekleyen anlayan insana kıymet bilmiyorlar zamanla kırmak dökmek hersey haklari olarak görüyorlar kısacası ilişkiyi emekleri zamanla kendi egolari nefisleri için harciyorlar. Buda zaten bi sayılıyı sıfırla carpma etksisi olarak herseyı bitiriyor.

ben de yengeç anlıyorum

öyle olmaları kötüymüş ya, ama bu özellik çoğu erkekte var gibi, biraz kıymet bilmezler, ben gözüne sokunca anlıyor ancak,

bence her şeye sabretmemek lazımm tamam emekk fedakarlık önemli ama tek taraflı olup karşıdaki aynı düşncede aynı emekte olmuyorsa bi yerden sonra kim olursa olsun nankörlük başlıyor .. :S

Ahhahaha
Daha dur ne gerçeklerle karsilacaksin
ooo o benimm diğer adımdıı artık eskisi kadar değiliim yanii öyleyim de bellii etmiyorum pekk
Bu kadar gömdüm gömdüm
Ama merhameti de on numaradır
Babalığı da öyle
Çok sakindir
Bazen hayat dolu bazen ölüm dolu olabiliyor
Sadiklar

Gerçi bazıları değiller

sonunu güzel bitirmemiş olsaydınız akşama herife dalabilirdim.. eççek herif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…