Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre sonra da hiçbirşey olmamış gibi gelir konuşur sarılır, öper filan
Dengesiz
Demi sanki o sözleri o sölememis o kırmamıs o dökmemis yıkmamis... ama biz bi kelime desek Allah muhafaza.. Allah hidayet vdersin ne diyeyım. Bide sanki hiç ayrılık olmamıs gibi davrnamaları yok mu..

Sen koç musun
Evli misin
Eşin mi koç cozemedm
aha yakaladımmmmmmmmmm bak ben diorum bu topiğe yeni gelenede birşey oluor eskilerede bulmaca gibi topik
kocam koç kocam öküz diorum ya kız ben size nie öyle diyeyim aşk olsun

aha yakaladımmmmmmmmmm bak ben diorum bu topiğe yeni gelenede birşey oluor eskilerede bulmaca gibi topik
kocam koç kocam öküz diorum ya kız ben size nie öyle diyeyim aşk olsun
Valla koç burcuyum bende

Sana da Allah'tan sabırlar diliyorum
Nuh der peygamber demez

Valla koç burcuyum bende

Sana da Allah'tan sabırlar diliyorum
Nuh der peygamber demez
Zaten bu akreplerin koçlardan bi alamadıgı var sanırım oda kıymet bilenin ömrünü tuketmek sonrada koç vazgecince akrep ondan sonra sorgulamaya geciyo. Akrep kaybetmeden vede yasamadan anlamaz. Bende sıramı bekliyorum o günlerde gelecek. İnşaallahh

Valla yerinde olsam böyle bir insndan akrepten kurtuldum diye gider paraşütle atlardim ozgurluuuuuuk diye bağırarak

Boşver giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
:)

Ne bileyim
Senin burcun ne

Valla asabiyet bizde
Acelecilik bizde
İnat bizde
Liderlik bizde

:d
ay sanki karşımda herifim konuşuro oda saydırıo.. konuşması bitince ee sonuç diyorum ? böyle kabul ettin beni dio..
eççekkkkkkkkkkkk sevgiliyken nişanlıyken böyle olsan kabul edermiydim
Yengeç ben .. herşeye salya sümük

Aslnda herkes kendisini nisanliyken belli ediyor da biz görmek istemiyoruz o an gözümüze perdeler iniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…