- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.081
Ne gibibu akreple koçun bir bağlantısı var kesin diyim ben sana
belirtileri aynı benceNe gibi
Çekim güçleri var
Aynı seyelri severler ama farklı konuşurlar
Demi sanki o sözleri o sölememis o kırmamıs o dökmemis yıkmamis... ama biz bi kelime desek Allah muhafaza.. Allah hidayet vdersin ne diyeyım. Bide sanki hiç ayrılık olmamıs gibi davrnamaları yok mu..Bir süre sonra da hiçbirşey olmamış gibi gelir konuşur sarılır, öper filan
Dengesiz
Sen koç musunbelirtileri aynı bencebunları vrya bir odaya kapatacan.. vuracan kırbacı vuracan kırbacııı
Canım benim zaten kendini çekeni anlayanı yanında olani kıymetini bilmiypsa daha ne anlatalım ki..sanırım bu beni çekiyo demek beni herkes ceker heeee ceker ceker..bu akreple koçun bir bağlantısı var kesin diyim ben sana
3 lüü kombo dimii insann bii töbe bismillah diyooAmaaaan tövbe de kız hiç izlemedm
Onalri
Hahahahah
aha yakaladımmmmmmmmmmSen koç musun
Evli misin
Eşin mi koç cozemedm
Ben hatim.indiriuorm.onlari görünce3 lüü kombo dimii insann bii töbe bismillah diyoo
Ben ekşi yedim iki hakkı doğurdumkazandibi mi
ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler
kız sen ekşi ye, Ayşeyi doğur anacum
Valla koç burcuyum bendeaha yakaladımmmmmmmmmmbak ben diorum bu topiğe yeni gelenede birşey oluor eskilerede bulmaca gibi topik
kocam koç kocamöküz diorum ya kız ben size nie öyle diyeyim aşk olsun
haahaha amannn mazallahh Roscuumm bide bebişşş varr bakma bakmaa hattaa sustuuumBen hatim.indiriuorm.onlari görünce
Öle yapıyorum zaten ona dair ise hiç bisey yapmıyorum. Kendini kendine bıraktım kendiyle yada kimleyse bundan sonra mutluluklar..en güzeli düşünmemek.. aç bir oynak müzik.. başla oynamaya... tın tın tın
hah işte tam üstüne bastın.. öyle yapıor zaten... nie değişmiyorsunuzValla koç burcuyum bende
Sana da Allah'tan sabırlar diliyorum
Nuh der peygamber demez
Zaten bu akreplerin koçlardan bi alamadıgı var sanırım oda kıymet bilenin ömrünü tuketmek sonrada koç vazgecince akrep ondan sonra sorgulamaya geciyo. Akrep kaybetmeden vede yasamadan anlamaz. Bende sıramı bekliyorum o günlerde gelecek. İnşaallahhValla koç burcuyum bende
Sana da Allah'tan sabırlar diliyorum
Nuh der peygamber demez
Ne bileyimhah işte tam üstüne bastın.. öyle yapıor zaten... nie değişmiyorsunuz
Valla yerinde olsam böyle bir insndan akrepten kurtuldum diye gider paraşütle atlardim ozgurluuuuuuk diye bağırarakZaten bu akreplerin koçlardan bi alamadıgı var sanırım oda kıymet bilenin ömrünü tuketmek sonrada koç vazgecince akrep ondan sonra sorgulamaya geciyo. Akrep kaybetmeden vede yasamadan anlamaz. Bende sıramı bekliyorum o günlerde gelecek. İnşaallahh
ay sanki karşımda herifim konuşuro oda saydırıo.. konuşması bitince ee sonuç diyorum ? böyle kabul ettin beni dio..Ne bileyim
Senin burcun ne
Valla asabiyet bizde
Acelecilik bizde
İnat bizde
Liderlik bizde
:d
Bakmiom bakmiom zaten canm rahat ol senhaahaha amannn mazallahh Roscuumm bide bebişşş varr bakma bakmaa hattaa sustuuum
Aslnda herkes kendisini nisanliyken belli ediyor da biz görmek istemiyoruz o an gözümüze perdeler iniyoray sanki karşımda herifim konuşuro oda saydırıo.. konuşması bitince ee sonuç diyorum ? böyle kabul ettin beni dio..
eççekkkkkkkkkkkk sevgiliyken nişanlıyken böyle olsan kabul edermiydim
Yengeç ben .. herşeye salya sümük
yokkkkkkkkkkkkkkk buna katılmıorm vallada billada belli etmedi bacımAslnda herkes kendisini nisanliyken belli ediyor da biz görmek istemiyoruz o an gözümüze perdeler iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?