- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.481
Abooow hızlı ve silahlıNereden biliyorsun belki var
Onun da evi kiz oyle demeCanımson teşekkür ederim bir tek sen fikir beyan ettiğin içinbaklava model iLe bunun arasında çok kaldım; ama eşim de bunu beğendi gönlü olsun dedim; sanki ona ne ise teşekkür ederim tekrardan ❤
Yazdim bir bardak anca iciyorm kuzum o da zorladoğunca öğreniriz yeaahhh rahatlığı gördüm sende ross
eşin cok heyecanlı sanırım:) çok tatlı tepkileri :)
evi de temizletmissin sanırım eşinesu içme meselasini yazmamisin iciyon mu
Abooow hızlı ve silahlı
Sen güzel şeyler yazdin diye
Amin cümlemizin hanesine inşallah gülümOnun da evi kiz oyle demeesin seni mutlu etmek icjn gayet caba harcayan bi insan bosver bu seferde onun dedgi olsun mutlu olsun ve de yakismis yani daha ne olsun kii ... Allah huzuru versin evine yuvana
Elden bişeyin gelmediği konularda çok iyi değilimdir.Bonus ah bonus ahhhh... gözyaşlarıma en cok evimin duvarları şahitlik edebilir... hüznüme ise kalbim... o kadar zor bi sınavmış ki bu... sülalemde bebeğini kaybeden benim yaşadıklarımı yaşayan olmamıstı... ilkti kimse bişey olmaZ dedi ama ikinci olunca ben yıkıldım... herkese söylemiştim ikincide herkes duymuştu.. nerden bileyim kimyasal hayatımda ilk defa duyduğum terimlerdi bunlar... hastaneden çıktım hüngür hüngür ağlıyorum .. zor geldi be bonus vallahi cok ağır geldi... arkadasım başka bi arkadaşımızın hamilelik haberini verirken senden sonra evlenen biri diye bahsetti ipucu verirken... bogazım düğümlendi bişey diyemedim... arkadasım ve cokkkk yakın bi arkadasım hamilelik istiyodu dedim hamile misin bana söylemişti hayır dedi adet oldum sonra mj attı zebra dayanamıcam dedi dedim ne için ... dedi ben hamileyim...
nasıl üzülmeyeyim ki... belki önümde daha yazacağım cok şey var... bilemiyorum ki.. her yaşadığım bi öncekinden ağır geliyo bedenime...
Haleti ruhaniyyem berbat... her Hamilelik haberi alışım benim kalbimi yaralıyo... asla karşı tarafla alakası yok kendimle alakası var... ablanı en iyi ben anlarım.. her göğsüme sancı girdiğinde acaba mı diyorum..
Bu düşüncelerden alamıyorum kendimi.. sanki bi suç işlemişim de suan bunun bedelini ödüyomus gibiyim bunun gibi bi vicdan duyuyorum içimde... yada haksızlığa uğramış gibi... belkide suan düşündüklerimi bile doğru düzgün telaffuz edemiyorum.. koskoca iki sene geçti.. belki az belki cok bilmiyorum..
Ama kalbim yaralı ben bunu öğrendim bu iki yılımda.. kalbim mahzun... kalbim yaralı...
Bogazımda bi düğüm gibi...
Cok konuştum biliyorum .. daha sabaha kadar yazabilirim...
bu Arada biliyorum benden daha farklı belki daha zor seyler yaşayanlar var.. onlara bişey demiyorum onlarında imtihanı zor benimde zor... bu konuda olan hiçbir imtihan asla kolay değil...
Susturma boşver paslanmasınSilahım iğneli dilim, susturmaya çalışıyorum
Bazen dayanamıyorum amecey... artık agmalarım bile gizli gizli....Elden bişeyin gelmediği konularda çok iyi değilimdir.
Allah gönlüne göre versin, kucağın hayırlısıyla dolsun inşallah. Üzülmeni hiç istemiyorum
Susturma boşver paslanmasın
Bonus ah bonus ahhhh... gözyaşlarıma en cok evimin duvarları şahitlik edebilir... hüznüme ise kalbim... o kadar zor bi sınavmış ki bu... sülalemde bebeğini kaybeden benim yaşadıklarımı yaşayan olmamıstı... ilkti kimse bişey olmaZ dedi ama ikinci olunca ben yıkıldım... herkese söylemiştim ikincide herkes duymuştu.. nerden bileyim kimyasal hayatımda ilk defa duyduğum terimlerdi bunlar... hastaneden çıktım hüngür hüngür ağlıyorum .. zor geldi be bonus vallahi cok ağır geldi... arkadasım başka bi arkadaşımızın hamilelik haberini verirken senden sonra evlenen biri diye bahsetti ipucu verirken... bogazım düğümlendi bişey diyemedim... arkadasım ve cokkkk yakın bi arkadasım hamilelik istiyodu dedim hamile misin bana söylemişti hayır dedi adet oldum sonra mj attı zebra dayanamıcam dedi dedim ne için ... dedi ben hamileyim...
nasıl üzülmeyeyim ki... belki önümde daha yazacağım cok şey var... bilemiyorum ki.. her yaşadığım bi öncekinden ağır geliyo bedenime...
Haleti ruhaniyyem berbat... her Hamilelik haberi alışım benim kalbimi yaralıyo... asla karşı tarafla alakası yok kendimle alakası var... ablanı en iyi ben anlarım.. her göğsüme sancı girdiğinde acaba mı diyorum..
Bu düşüncelerden alamıyorum kendimi.. sanki bi suç işlemişim de suan bunun bedelini ödüyomus gibiyim bunun gibi bi vicdan duyuyorum içimde... yada haksızlığa uğramış gibi... belkide suan düşündüklerimi bile doğru düzgün telaffuz edemiyorum.. koskoca iki sene geçti.. belki az belki cok bilmiyorum..
Ama kalbim yaralı ben bunu öğrendim bu iki yılımda.. kalbim mahzun... kalbim yaralı...
Bogazımda bi düğüm gibi...
Cok konuştum biliyorum .. daha sabaha kadar yazabilirim...
bu Arada biliyorum benden daha farklı belki daha zor seyler yaşayanlar var.. onlara bişey demiyorum onlarında imtihanı zor benimde zor... bu konuda olan hiçbir imtihan asla kolay değil...
Amin cümlemizin hanesine inşallah gülüm
Kız senin aynaya bakarken ben aynı zamanda ağlıyodum ağlarken sümük sürdüm
Baklava çok var artık bu daha güzel bencede. Orası salon mu?
Kare hatlı olduğu için daha spor bi görüntüsü var.
Haklısın ama hayatını buna göre endeksleme, en azından hamile kalana kadar.Bazen dayanamıyorum amecey... artık agmalarım bile gizli gizli....
Bazen dayanamıyorum amecey... artık agmalarım bile gizli gizli....
İlk dış gebelik sonra kimyasal...Yapma kuzum sen kimyasalda olsa hamile kalmışsın dimi?
2 sene sana çok zordur eminim ama bak 16 sene bekleyen var. Hemde hiç umudu olmadan.
Allah seni ana olabilcek şekilde yaratmış ama sadece ana ol bunun için ağla diye değil.
Kendini zebrayı unutma.
Çocuk olmasada sen zebrasın.
Kimbilir ne güzel yönlerin var bilmediğimiz.
Bu konuda sana düşen bişey varsa yap tedavi vs. Gibi.
Sonra gerisini bırak allaha ondan ne gelirse başımızın üstünde.
Bizim için şer bildiğimizde bir hayır
Hayır bildiklerimizde de şer vardır bilemeyiz...
Sen bekleyişini böylemi geçirmek istiyosun?
Duygulandık dimi.
İnancım sonsuz sadece bu ara bu duyguları cok dorukta yaşıyorum...Haklısın ama hayatını buna göre endeksleme, en azından hamile kalana kadar.
Düşünki o zaman ne zaman bilinmez, hep mutsuz hep üzgün de olmaz.
İnancını kaybetmeden devam et, inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?