- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.501
Suan eşim yanımda ama ben gizli gizli ağlıyorum elimde değilNiye lan ağlamak haram mı gizli gizli şeydiyosun
Gülmen geldimi gülecen ağlaman geldimide koyverecen.
İnsan böyle çalışıyo
Evet salonum canım, benim salonum yani oturma grubumun olduğu yer uzun ve geniş bu alan ise normal bir durumdaydı yani çıkıntı gibi ben ayırdım yemek masası alanı olarak yaptımKız senin aynaya bakarken ben aynı zamanda ağlıyodum ağlarken sümük sürdüm
Baklava çok var artık bu daha güzel bencede. Orası salon mu?
Kare hatlı olduğu için daha spor bi görüntüsü var.
İlk dış gebelik sonra kimyasal...
Hamile kaldım ama sağlıklı olmadı.. sonrası da 1 senedir bişey yok...
Ahhh o 16 yıl bekleyen neler çekti kim bilir neler...
Bonus inanır mısın ben mevlütlere dahi artık gitmek istemiyorum.. gidiyorum ben hariç herkesin çocuğu var... olanlar bana dua etmeye baslıyo mesela... nasıl bu düşünceleri kafamdan atacağım ki İnan bilmiyorum.. yada bu hayat nasıl devam edecek sürekli bu şekilde.. onu da bilmiyorum.. kuzenim vardı diyodu 2 sene çocuk düşünmüyorum gezip tozcam.. benden sonra evlendi benden de 2 yaş büyüktü... gitti bana inat hamile kaldı... ve nispet yapar gibi sürekli bana sordular ... nasıl cıkarayım ki bu düşünceyi yemin ederim bilmiyorum.............
Mügeyi izle sen dahaNe bileyim ben. Ne güzel en azından duygulanabiliyorsun.
Amaann zaten bonus ta ağlamış işte öylesine altı üstü nolcak kiEvet salonum canım, benim salonum yani oturma grubumun olduğu yer uzun ve geniş bu alan ise normal bir durumdaydı yani çıkıntı gibi ben ayırdım yemek masası alanı olarak yaptım
Mügeyi izle sen daha
Amaann zaten bonus ta ağlamış işte öylesine altı üstü nolcak ki
Aynanı güle güle kullan. Hayırlı olsun.
Her dua eden üzmüyoki... bazen oyle seyler söylüyorlar ki... söylemek bile istemiyorum...Son mevlütten sonra rahatsızlandı ablamda annemde kızdı niye gidiyosun diye.
Dua eden sizi üzmesin kuzum amin de geç.
Her konuşan sana acıyarak falan bakmıyor çıkar o düşünceyi aklından.
Nisbet yapan varsa kendi aptallığıdır onun çocuğu olmasa kocasıylada nisbet yapardı dert etme.
Karakter meselesi.
içine atmak derdi büyütür kaynar su gibi yakar içini. Bi yerden sızıp boşalması lazım.
işte konuşup anlatacan ki musluk çalışsın olum anladin mi
Hayır patilinin umursamazlık seviyesiSenin silah da benimle aynı marka ama 2 üst modeli bence
Yaprak dökümü izledim bugün
Neclanin Leylanin kocasiyla kaçtığı bölüm.
Orada biraz duygulandım leylaya, annesine, babasına
Tam ağlama geliyor ağlayamıyorum.
Bu da bi sorun bence. Böyle doya doya ağlamayı özledim
Her dua eden üzmüyoki... bazen oyle seyler söylüyorlar ki... söylemek bile istemiyorum...
Musluk suan bozuldu ne zaman düzelir ki...
Her dua eden üzmüyoki... bazen oyle seyler söylüyorlar ki... söylemek bile istemiyorum...
Musluk suan bozuldu ne zaman düzelir ki...
Çok güldürdün beni yaaHayır patilinin umursamazlık seviyesi
Bonus yazmış salya sümük ağladım o hala ayna diyor salon falan. Hiç demiyo niye ağladın
Öyle bastırma isteğim filan da yok aslında, önceden bi film izlerdim hüngür ciyak görsen. Ama şimdi ağlayamıyorumBastırdığın için. Sal gitsin.
Ağlamim görmesin duymasın dediğin için.Az örnek al bak iki zırladım sonra salonda aynalarla densss
Hala geliyor ya gözüne çivi batsa kırpmazsın bile gözünü. Ne ağlamasıÇok güldürdün beni yaa
Öyle bastırma isteğim filan da yok aslında, önceden bi film izlerdim hüngür ciyak görsen. Ama şimdi ağlayamıyorum
Boşver gülüm ya herkes kendi kesesini neyle isterse onunla dolduruyo işte.
Zavallı çizgili minnoş kulakların maruz kalıyosa temizlersin
Hadi git yıka yüzünü duşa falan gir.
Sabah başın ağrıyacak mal kimin kalkacan
Hala geliyor ya gözüne çivi batsa kırpmazsın bile gözünü. Ne ağlaması
Bakın bu dramdır düzenlemiycem. Yorgun gözlerimi hatırlayın.
Ulu çınar havalarım nasıl 🕶
Küçükken su getirmeni istediklerinde, bardağı tam dolduramadığın için dönüp dönüp su doldurmaya gidip milleti susuzluktan geberttin mi hiçBakın bu dramdır düzenlemiycem. Yorgun gözlerimi hatırlayın.
Ulu çınar havalarım nasıl 🕶
Sen nasıl biz ölümlüler gibi dümdüz renksiz yazarsın aklım almadı
Yarın ders var nasıl kalkarım bilmiyorum...Boşver gülüm ya herkes kendi kesesini neyle isterse onunla dolduruyo işte.
Zavallı çizgili minnoş kulakların maruz kalıyosa temizlersin
Hadi git yıka yüzünü duşa falan gir.
Sabah başın ağrıyacak mal kimin kalkacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?