Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız senin aynaya bakarken ben aynı zamanda ağlıyodum ağlarken sümük sürdüm

Baklava çok var artık bu daha güzel bencede. Orası salon mu?

Kare hatlı olduğu için daha spor bi görüntüsü var.
Evet salonum canım, benim salonum yani oturma grubumun olduğu yer uzun ve geniş bu alan ise normal bir durumdaydı yani çıkıntı gibi ben ayırdım yemek masası alanı olarak yaptım

Son mevlütten sonra rahatsızlandı ablamda annemde kızdı niye gidiyosun diye.
Dua eden sizi üzmesin kuzum amin de geç.
Her konuşan sana acıyarak falan bakmıyor çıkar o düşünceyi aklından.
Nisbet yapan varsa kendi aptallığıdır onun çocuğu olmasa kocasıylada nisbet yapardı dert etme.

Karakter meselesi.

içine atmak derdi büyütür kaynar su gibi yakar içini. Bi yerden sızıp boşalması lazım.
işte konuşup anlatacan ki musluk çalışsın olum anladin mi

Evet salonum canım, benim salonum yani oturma grubumun olduğu yer uzun ve geniş bu alan ise normal bir durumdaydı yani çıkıntı gibi ben ayırdım yemek masası alanı olarak yaptım
Amaann zaten bonus ta ağlamış işte öylesine altı üstü nolcak ki
Aynanı güle güle kullan. Hayırlı olsun.

Mügeyi izle sen daha

Yaprak dökümü izledim bugün
Neclanin Leylanin kocasiyla kaçtığı bölüm.
Orada biraz duygulandım leylaya, annesine, babasına
Tam ağlama geliyor ağlayamıyorum.
Bu da bi sorun bence. Böyle doya doya ağlamayı özledim

Her dua eden üzmüyoki... bazen oyle seyler söylüyorlar ki... söylemek bile istemiyorum...

Musluk suan bozuldu ne zaman düzelir ki...

Bastırdığın için. Sal gitsin.
Ağlamim görmesin duymasın dediğin için.Az örnek al bak iki zırladım sonra salonda aynalarla densss

Her dua eden üzmüyoki... bazen oyle seyler söylüyorlar ki... söylemek bile istemiyorum...

İnsanlar kendileri yaşamadıkları şeyde neyin karşı tarafı kıracağını bilemiyor bazen kuzum.
Ben mesela bu tip durumlarda özellikle bana laf gelmezse konuşamam, birşey diyemem
Çocuktan bahsetsem mi üzülür, yoksa bahsetmesem mi alınır hiç bilemem mesela... Çok yakın arkadaşım da 3 sene boyunca 2 3 kere düşük yaptı, kimyasal gebelik geçirdi bir çok kez. Kız bana geliyordu, oturuyorduk sohbet ediyorduk ama dikkat etsem de düşünüyordum nasıl davranırsam kırarım diye.. İnsanlar sırf kötü niyetten değil bilmedikleri için de yanlış şeyler söyleyebilir. Duymamayi denemek zorundasın maalesef

Boşver gülüm ya herkes kendi kesesini neyle isterse onunla dolduruyo işte.
Zavallı çizgili minnoş kulakların maruz kalıyosa temizlersin

Hadi git yıka yüzünü duşa falan gir.
Sabah başın ağrıyacak mal kimin kalkacan

Hayır patilinin umursamazlık seviyesi
Bonus yazmış salya sümük ağladım o hala ayna diyor salon falan. Hiç demiyo niye ağladın
Çok güldürdün beni yaa
Bastırdığın için. Sal gitsin.
Ağlamim görmesin duymasın dediğin için.Az örnek al bak iki zırladım sonra salonda aynalarla densss
Öyle bastırma isteğim filan da yok aslında, önceden bi film izlerdim hüngür ciyak görsen. Ama şimdi ağlayamıyorum

Bakın bu dramdır düzenlemiycem. Yorgun gözlerimi hatırlayın.
Ulu çınar havalarım nasıl 🕶

Bakın bu dramdır düzenlemiycem. Yorgun gözlerimi hatırlayın.
Ulu çınar havalarım nasıl 🕶
Küçükken su getirmeni istediklerinde, bardağı tam dolduramadığın için dönüp dönüp su doldurmaya gidip milleti susuzluktan geberttin mi hiç

Yarın ders var nasıl kalkarım bilmiyorum...

Bana nispet yapanlara asla hakkımı helal etmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…