- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.521
Nazar etme nolur çalış seninde olur
Küçükken su getirmeni istediklerinde, bardağı tam dolduramadığın için dönüp dönüp su doldurmaya gidip milleti susuzluktan geberttin mi hiç
Söz vermeyince başka plan yaptık desen nolur kiDavet ettirdi ya ben de dedim buyrun gelin bekleriz
Tamam canım söz vermeyeyim de dedi bi de. Şu an o umuda tutunuyorum
Kuzum bunlardan bahsetmiyorum ki... özellikle yapanlar oluyo onları kalben hissediyorsun zaten...İnsanlar kendileri yaşamadıkları şeyde neyin karşı tarafı kıracağını bilemiyor bazen kuzum.
Ben mesela bu tip durumlarda özellikle bana laf gelmezse konuşamam, birşey diyemem
Çocuktan bahsetsem mi üzülür, yoksa bahsetmesem mi alınır hiç bilemem mesela... Çok yakın arkadaşım da 3 sene boyunca 2 3 kere düşük yaptı, kimyasal gebelik geçirdi bir çok kez. Kız bana geliyordu, oturuyorduk sohbet ediyorduk ama dikkat etsem de düşünüyordum nasıl davranırsam kırarım diye.. İnsanlar sırf kötü niyetten değil bilmedikleri için de yanlış şeyler söyleyebilir. Duymamayi denemek zorundasın maalesef
Ben büyüyünce pro olucam böyle tek tek renk değiştirmekle uğraşamam
Kuzum bunlardan bahsetmiyorum ki... özellikle yapanlar oluyo onları kalben hissediyorsun zaten...
Yalan mı? Yapmadın mı hiç böyle saç baş yolduran şeylerTesbitine tükürem bu nasıl tespit
ölmediler ya hoş az beklesinler
Kuzum bunlardan bahsetmiyorum ki... özellikle yapanlar oluyo onları kalben hissediyorsun zaten...
Olmayacam ben gapgara kalacam
Yalan mı? Yapmadın mı hiç böyle saç baş yolduran şeyler
Torunlarıyla övünenler daha çoğunlukta...Onlara da allah akıl izan versin canım nasıl insanlarmış. Çocukla nispet mi yapılır...
Eeee yaniEee yeşilsin ama
Amecey ben şekeri o gelecek diye atmadım, işe başlamadan evimi temizlemiş ve perdelerimi beyazlatmış olmak için attım!! 11!!
Tamam sustum ağlamıyorumŞarzım 3 ona göre daha ağla
Direk osun sen bonusun osu işteKüçüktüm hatırlamıyorum sen daha iyi bilirsin
Gene bir kaynana daşlandıTorunlarıyla övünenler daha çoğunlukta...
Bu arada o arkadaşım sayamadığım kadar çok düşükten sonra su an hamile, 6 aylık filan oldu... Doktoru demişti ki ona hamile kalabildiysen kimyasal da olsa, dış gebelik de olsa umutsuz olma. Allaha şükür şu an hamile. Senin de olmayacak diye birşey yok. Bak mesela bu söylediğim seni üzer mi umutlandirir mi onu bile bilemiyorum. Insallah uzmem.Torunlarıyla övünenler daha çoğunlukta...
Eeee yani
Ne alaka kaynanaGene bir kaynana daşlandı
Sen söylicen yanisini ünlemler sendeBu arada o arkadaşım sayamadığım kadar çok düşükten sonra su an hamile, 6 aylık filan oldu... Doktoru demişti ki ona hamile kalabildiysen kimyasal da olsa, dış gebelik de olsa umutsuz olma. Allaha şükür şu an hamile. Senin de olmayacak diye birşey yok. Bak mesela bu söylediğim seni üzer mi umutlandirir mi onu bile bilemiyorum. Insallah uzmem.
Ne yani?
Bi gergin gibi dimi böyle bi kombi gibiNe yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?