- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.621
TammBdv konusu
Sana şarkı yolladım dinlemedin
Görmedim ki yada gördm unuttm mu bilmem
Ben azından yazıyorumBana hiç değer vermiyor ve dışlıyorsun.
Amecey de tamm yazarak beni dışlamış oldu. Ben kocama kızınca tamm yazıyorum
Ben azından yazıyorum
Yatıyorum artık gözlerim açılmayacak sabah
Okul için uğraştırıcı beslenme hazırlamam lazım tabi erken kalkarsam
Canım benim kimyasal gebelik benim de başımdan gecmisti o birçok kadının başından geçiyor farketmiyoruz bile . Sana bir şey diyim mi gerçekten de kimyasal gebelik kötü değil hamile kalabilirsin tekrar demek. Ben de bilmiyordum vücudun bir onlemiymis sağlıksız olacak bir şeyi engellemiş hepsi bu. Sakin ol. Rabbimiz hayırlısıyla verecektir inşaallah kalbini bozma.İnancım sonsuz sadece bu ara bu duyguları cok dorukta yaşıyorum...
günaydın kızlar.. yine bilmem kaç sayfa döktürmüşsünüz ama okuyacak mecalim yokByNkoaLa
HayatSevinceGuzel
D Dilos06
Niye ban yediniz, ross semi hiç anlamadım, mesajlarında bir şey de yok
Bende bura da bana 2 gündür yapılan şeyi yapıyor olabilirim belki :) herneyse dün gece sormamam daha doğrusu soramamamda ki sebep Gece kusuyordu; mesajı yazıp 2. Bir alıntı yapacaktım daha sonra oturma odasında uyumuşum zaten.Hayır patilinin umursamazlık seviyesi
Bonus yazmış salya sümük ağladım o hala ayna diyor salon falan. Hiç demiyo niye ağladın
Canım seninle ilgili asla bir durum yok; her ne kadar burada 2 gündür yazdığım şeylere çok cevap verilmek istenmese de ben durumun farkındayım o yüzden çok nadir giriyorum zaten. Sana soramamamın sebebi de Gece kusuyordu, tekrardan alıntı yapıp soracaktım zaten oturduğum yerde uyumuşum. Sanırım konu ablan bir kaç kere daha söylemiştin bu gebelik muhabbeti ne zaman açılsa.. umarım şans onlardan yana olur, Rabbim önce ablana sonra tüm bekleyenlere verSin inşallah.. öyle bir verSin ki bir anda tüm acıları dinsin. Olmaz denen herşey oluyor geçen burada başımızdan geçen bir şeyi paylaşmıştım; kendinisevenbiri ne moral olsun diye rahim kanseri olan kuzenim. Yani Rabbim yeter ki Ol desin, bir şekilde mucizeler gerçekleşiyor..Son mevlütten sonra rahatsızlandı ablamda annemde kızdı niye gidiyosun diye.
Dua eden sizi üzmesin kuzum amin de geç.
Her konuşan sana acıyarak falan bakmıyor çıkar o düşünceyi aklından.
Nisbet yapan varsa kendi aptallığıdır onun çocuğu olmasa kocasıylada nisbet yapardı dert etme.
Karakter meselesi.
içine atmak derdi büyütür kaynar su gibi yakar içini. Bi yerden sızıp boşalması lazım.
işte konuşup anlatacan ki musluk çalışsın olum anladin mi
Hayırlı CumalarGünayyydınnnn ❤
Cumaya uyandırana şükürler olsun ❤
Hayırlı cumalar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?