Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın ❤
Bence üçü de haksız yere banlanmış. Çok saçma değil mi ya
kızlar allah sizi inandırsın rossun profiline girip son aktivitelerini saat akşam 20:00 kdar olanı okudum okudm üşenmeden bişey bulamadm.. gözümden kaçanmı var anlamadm.. gelsinde öğrenek

ama siz öyle demednz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii birebir tanışmışlığımız henüz olmadı ama kendinisini yakınen takip ediorum
Biz ne demedik kiiiiii işte burda kural bu,selam diye girceksin,bizde hoşgeldin canım kendini tanit diycez,sen tanitcaksin sonra kaynascaz topigin kurali

Biz ne demedik kiiiiii işte burda kural bu,selam diye girceksin,bizde hoşgeldin canım kendini tanit diycez,sen tanitcaksin sonra kaynascaz topigin kurali
hahahaahahaha kuzummmmmmmmm ama bunda suçlusun dışın dışın dışın çünkü öyle yaptım kiiiiiiiiiiiii

hahahaahahaha kuzummmmmmmmm ama bunda suçlusun dışın dışın dışın çünkü öyle yaptım kiiiiiiiiiiiii
Walla mi kizben kaçırdım demek ula o zmn niye cici kim diye soruyonyarım olmuş demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…