- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.661
GünaydınByNkoaLa
@HayatSevinceGuzeell
@Dilos06
Niye ban yediniz, ross semi hiç anlamadım, mesajlarında bir şey de yok
kızlar allah sizi inandırsın rossun profiline girip son aktivitelerini saat akşam 20:00 kdar olanı okudum okudm üşenmedenGünaydın ❤
Bence üçü de haksız yere banlanmış. Çok saçma değil mi ya
Cici yi tanımıyor musun ?cici kimtürkçe konuşun ya ben anlamıorum
Cici yi tanımıyor musun ?
Öyle selamsız sabahsiz dalarsan topige tanimazsin tabi ana kertenkeleyi B Brunello Cicinellicici kimtürkçe konuşun ya ben anlamıorum
ama siz öyle demednz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÖyle selamsız sabahsiz dalarsan topige tanimazsin tabi ana kertenkeleyi B Brunello Cicinellibide yavru kertenkele olacaksin
beni kovmasa bari
Biz ne demedik kiiiiiiama siz öyle demednz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibirebir tanışmışlığımız henüz olmadı ama kendinisini yakınen takip ediorum
Cici kimseyi kovmaz, aksine çok anaçtır o, sevgi kelebeği, can canbeni kovmasa bari
hahahaahahahaBiz ne demedik kiiiiiiişte burda kural bu,selam diye girceksin,bizde hoşgeldin canım kendini tanit diycez,sen tanitcaksin sonra kaynascaz topigin kurali
Walla mi kizhahahaahahahakuzummmmmmmmm ama bunda suçlusun dışın dışın dışın çünkü öyle yaptım kiiiiiiiiiiiii
valla kız.... olsunnnnnnnnnnWalla mi kizben kaçırdım demek ula o zmn niye cici kim diye soruyon yarım olmuş demek ki
He tmm o zmnvalla kız.... olsunnnnnnnnnncici olarak anlamadm ki tam yazınca anladm alışma süreci
He tmm o zmnbende kaçıyorum kahvaltı hazırlamaya benim bey uyandı bide
Ben gidiyorum kahvaltı hazırlamaya. Sonra da Müge ye bakayım@tosia
Sende hafta sonlarını taçlandırırsın güzel bı kahvaltiylane özendim beah ah.. bende müdürüme bakaym bugün ne emirler verecek
o zaman gelin size mikemmel bir sofra donatayım... benm öküzüm şehir dışında çalışıorSende hafta sonlarını taçlandırırsın güzel bı kahvaltiyla
Kahvaltımı tek yapıyorumne özendim beah ah.. bende müdürüme bakaym bugün ne emirler verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?