Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet
Evet biliyorum, anlıyorum. Ablamın canı yansa sanki ben yaşamışım gibi üzülüyorum günlerce etkisinden çıkamıyorum .. her gün telefonda görüşüyoruz ona rağmen her gün daha çok özlüyorum sanki onu böyle garip bir his.. ama kız kardeşler iyi ki var şükrediyorum her seferinde bir ablam olduğu için..
Kesinlikle çocuk her şey değil hayırsız olan o kadar evlat dışarı da kol geziyorken; olsun ama zamanında ve hayırlısı ile olsun inşallah. Allahım , ablanın tez vakitte evlat hasretini dindirsin inşallah
Yüce Rabbim; bu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullara da Eda’lar nasip etsin inşallah

Günaydınbeğene beğene geldim bakın,kocamın yanından,sıcak yatağımdan çıkıp sizin kollarınızı atıyorum kendimi giymatimi bilin

oooo günaydın canım benim

ben de benimkinin yanına gidiyom uzanıyom seviyom falan ama fil gibi uyuyo. birazdan cemkirme kuvvetinke yataktan cikarcam onu yatağı sallayaraktan

Konuya baktım tekrar kimler yazdı diye aratınca ross çıkmıyor yani ross o konudan yimedi
o zaman dediğin gibi profilden yedi... Mune yazmış zaten bi yerde... laf sokmayı bırakın gibisinden... artık porfillerde sıkı inceleniyor.. ama dün akşam o konudan sonra porfiller baya coşmuş... çok gergin geçmiş :)

Bitmedi gitti yıllardır höffff

Profil mesajlarından da ceza alınıyor oraya yazmadıysa nolmuş olabilir gel işkillenelim
Her konuya girdim ciktim malum konuyu bulamadım ya,daha bide çok sinirlendim bı konuya da anca attım kendimi topigedilosa alistikta rossa sasirdim
oooo günaydın canım benim

ben de benimkinin yanına gidiyom uzanıyom seviyom falan ama fil gibi uyuyo. birazdan cemkirme kuvvetinke yataktan cikarcam onu yatağı sallayaraktan
Samdanimm
Git git seninkinin yanına durma diycemde,bugün cuma vazgeçtim sadece uzan bari

Ankaradaki tesettürlü kadınlar.. konu buymuş.. kapatılmış zaten... ama RoSs bundan gitmemiş.. neyden gitti bilmiorus kopyaladm die ban yemem demi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…