Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okudum konuyu.... Mune güzel açıklama yapmış 6 yıllık üyenin bu konuyu bu şekilde orda açmaması gerektiğini bilmesi gerekiyordu..
ama diğerleri nie ban yediki üfff
Üyenin konusunda hiç de tuhaflık yok bence, tuhaflık bu konuda art niyet arayanlarda, ısrarla anlamak istemeyenlerde

Üyenin konusunda hiç de tuhaflık yok bence, tuhaflık bu konuda art niyet arayanlarda, ısrarla anlamak istemeyenlerde
ben chonun durumuna bir yorum yapmıştım.. burayada yazayım
(((( bence böyle sinirlenmemek gerek.. amaç sinirlendirmek zaten... görmezden gelmek gerek.. takmamak gerek...
bende başı açık yerine göre gayet rahat giyinen bir kadınım ve arkadaşlarımın çoğu kapalı... bu tamamen saygı sevgi meselesi..
saygıyı bilmeyen insanlara sen bağırsanda sövsende sevsende hikaye... beyinleri öyle dolu)))
ben böyle düşünüorum... art niyetin önüne hiç birimiz geçemeyiz.. cvp bile vermemek lazım

Kesinlikle. Üyenin konu yeri yanlış tabi derdim vara adres sorulur mu?

Diloş kötü niyetli değil biliyoruz ama yorumu dalga geçen cevap vermeyen yorum ceza alması gerekmiydi bilmiyorum neyse yaaa kapatalım konuyu

Cevap verip vermemek de tartışılır işte, benim inancıma saygı duymayan birine cevap verme hakkım olmalı, bu çok doğal bir refleks amaaaa o kişiye cevap verir miyim hayır! Onun amacı o kadar açık ki. Bu tür konularda aleni provokasyon yapıyor. İnsanların hassas noktalarına bam teline basılmaması lazım :)

Diloş kötü niyetli değil biliyoruz ama yorumu dalga geçen cevap vermeyen yorum ceza alması gerekmiydi bilmiyorum neyse yaaa kapatalım konuyu

aynen kızlar ya.. bizde ban yemeden kapatlaım

Dilosun cezası çok saçma olmuş zaten hayret ettim resmen

Ross ve dilos aynı konu yizunden mi gitti??
Konu başlığı buradaki kurallara uymayabilir ama abes de değildi yani. Okudum şimdi de millet saldırmaya yer aramis

Zaten gitmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…