- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.841
Cidden sinir bozucu bir durum, çok haklısınSıcak suyum yok
Bana kaç gündür yapılan ayıbı ne yapıcaz
hayır hayır asla bir akrep değiliz.. bi aşırı duygusal ve sevimliyiz zararsız
ahhh ahh basma damarımaDesene koynunda akrep besliyorsun yengecten korkuyorsun
ahhh ahh basma damarımaen son kocayla ve kaynanayla mücadele ekibi kuracam
Beklemedeyim bakalımCidden sinir bozucu bir durum, çok haklısın
o zamanlar bende öyle oluyorum tabi ama anlıkKoca kısmına katılabilirim ama biraz önce dün yaptığı temizlikten dolayı tatlı olmak durumundayım, ev kirlenince mücadeleye devam
Bdv ye gidiyorum ben
o zamanlar bende öyle oluyorum tabi ama anlıkertesi gün tekrardan moduna giriyorum
benm eşimde şehir dışında çalışıyorum, herifi sıkmıyayım zaten ayda bikaç gün geliyor yardım felan ediyor diyorum... ama çok serbest bırakıncada facede gıcık gıcık fotoğraf görüyorumYa farkettim ki ben eşimi hoş tuttukca simariyor artistlik yapıyor, o yüzden ben hep artist modunda geziyorum artık
Havalanmadan indiriyorum
benm eşimde şehir dışında çalışıyorum, herifi sıkmıyayım zaten ayda bikaç gün geliyor yardım felan ediyor diyorum... ama çok serbest bırakıncada facede gıcık gıcık fotoğraf görüyorumüstüne kaynanam ne olacak ya erkeği sıkmaya gelmes oğluma bulaşma deyince... hoppp Zerdem oluyor şeytan başlarım oğlunada sanada die yürüyorum
çok şükür... en sonNeyse az önceki konu kapandı, banlanan çok var.. biz kendimizi kurtardık
Valla hala banlanan var, itina ile bakıyorum
Valla hala banlanan var, itina ile bakıyorum
konu sahibi de banlanmış
Yok o konu kapandı, bir şey olmaz. Mune damgayı vurdu çıktıNego kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiiiiiii
Dur kız daha giremedim, bansa ban boş verNego kaç kurtar kendiniiiiiiiiiiiiiiiiii
Benim kv geldi annem de geldi kisira elini doğru düzgün yıkamadan girdi kv. Annem de dünür ben kaşıkla karışsın isterim dedi ben mal da kv ver ben kaşıkla kararim demedim ben neden böyle oldumAllahım ne olur eşimin halası gelmesin
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?