Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahhh ahh basma damarıma en son kocayla ve kaynanayla mücadele ekibi kuracam

Koca kısmına katılabilirim ama biraz önce dün yaptığı temizlikten dolayı tatlı olmak durumundayım, ev kirlenince mücadeleye devam

Koca kısmına katılabilirim ama biraz önce dün yaptığı temizlikten dolayı tatlı olmak durumundayım, ev kirlenince mücadeleye devam
o zamanlar bende öyle oluyorum tabi ama anlık ertesi gün tekrardan moduna giriyorum

o zamanlar bende öyle oluyorum tabi ama anlık ertesi gün tekrardan moduna giriyorum

Ya farkettim ki ben eşimi hoş tuttukca simariyor artistlik yapıyor, o yüzden ben hep artist modunda geziyorum artık
Havalanmadan indiriyorum

Ya farkettim ki ben eşimi hoş tuttukca simariyor artistlik yapıyor, o yüzden ben hep artist modunda geziyorum artık
Havalanmadan indiriyorum
benm eşimde şehir dışında çalışıyorum, herifi sıkmıyayım zaten ayda bikaç gün geliyor yardım felan ediyor diyorum... ama çok serbest bırakıncada facede gıcık gıcık fotoğraf görüyorum üstüne kaynanam ne olacak ya erkeği sıkmaya gelmes oğluma bulaşma deyince... hoppp Zerdem oluyor şeytan başlarım oğlunada sanada die yürüyorum

Off böyle kv ler cidden insanı çıldırtır hee
Şehir dışında mı sürekli? Çok zor değil mi canım ya, allah kolaylık versin.
Çoluk çocuk var mı?

Allahım ne olur eşimin halası gelmesin
Amin
Benim kv geldi annem de geldi kisira elini doğru düzgün yıkamadan girdi kv. Annem de dünür ben kaşıkla karışsın isterim dedi ben mal da kv ver ben kaşıkla kararim demedim ben neden böyle oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…