- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #35.881
Kaçmam. Geldim yamacına
Bebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
Hemde çok şükür haftayı bitirerek. Bu hafta da ölmemeyi ve öldürmemeyi başardım
Kuzularım okuldaydımByNkoaLa um msj attı banlanmışım diye. Okulda etrafım kalabalıktı. Bakamadım topiğe. Şimdi araştırma yapacağım. Ama kendisi de bilmiyor. Sadece bir tahmini var. Dediğine göre bdv'de vajinasına pamuk sokmuş biri sabah o pamuğu bulamamış. Rosss da pamuk olsa duramazdın çıkıktır o çıkıktır demiş. (bu tip diyalogları için kendisiyle iftihar ediyorum,gerçekten nutkum tutuluyor bazen )
Yani tahminimize göre bdv'de geyik dolayısıyla ban yedi. Onun dışında sadece topiğe yazdım başka biryere yazmadım dedi. Profiline atarlı giderli birşey yazdıysa da haberim yok.
Ama cezası az, yarın gece 2 buçukta aramıza dönüyor
Ban yememiş bence gitmiş diye msj atanlar oldu. Ulan o benim olduğum yerden gider mi be, ayakları gitse kalbi bırakmaz
Eee nasılsınız bakalım kuzularım. Cici kim muhabbetine çok güldüm yaZerdem2016
Ben Cici. The Aney Kertenkele. TanışalımZerdem2016
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
Evet bazen bu tip yorumlar yapabiliyor ama olsunduokurken hem güldüm hem üzüldüm ya2 duygu bir ara... güldüm çünkü Rossun konuya yaptığı yorum
üzüldüm çünkü ban yedi
Cici konusunda suçsuzumçok tatlısınız memnun oldum
Allah aşkına anlatsana biraz tosyam çok merak ettimHahahahah gülmekten öldümmmm
Ne hikayeler uydurdum kafamda rosss la ilgili bir bilsen
Hoşgeldin cici ❤
Zerdem ben :) 31 yaşındayım.. gebelik konusunda çok bunalmıştım kafa dağıtayım dedim kendimi temizlikte Negonun yanında buldumEvet bazen bu tip yorumlar yapabiliyor ama olsundu
Sende çok tatlısın, bilmukabele.. Kendini tanıtır mısın
Allah aşkına anlatsana biraz tosyam çok merak ettim
Bebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
Kuzularım okuldaydımByNkoaLa um msj attı banlanmışım diye. Okulda etrafım kalabalıktı. Bakamadım topiğe. Şimdi araştırma yapacağım. Ama kendisi de bilmiyor. Sadece bir tahmini var. Dediğine göre bdv'de vajinasına pamuk sokmuş biri sabah o pamuğu bulamamış. Rosss da pamuk olsa duramazdın çıkıktır o çıkıktır demiş. (bu tip diyalogları için kendisiyle iftihar ediyorum,gerçekten nutkum tutuluyor bazen )
Yani tahminimize göre bdv'de geyik dolayısıyla ban yedi. Onun dışında sadece topiğe yazdım başka biryere yazmadım dedi. Profiline atarlı giderli birşey yazdıysa da haberim yok.
Ban yememiş bence gitmiş diye msj atanlar oldu. Ulan o benim olduğum yerden gider mi be, ayakları gitse kalbi bırakmaz
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
Hoşbuldum patilim
Hoş geldin canım, gözün aydın hayırlısı ile 1 haftayı daha geride bıraktın :) Pazartesi yarım gün herhalde size, salı da tatiliz zaten.. Güzelce dinlenirsinhakkındır
Bende bugün işe geldim, Pazartesi günü burda olmayacağım izin yazdırdım.. 3-4 güncük kısa bir tatil programı yaptık Gece'yi de alıp gideceuk bu diyardan
Hoşgeldin cicilerin en güzeli iki gözümün çiçeğiBebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
Yaa ne senaryolar kurdum ben biliyor mu oBebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@Amecey
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
@_CaNanSu_
@Cay6
ÜzdüHoşbuldum patilim
Aynen pazartesi yarım.. Salı zaten tören günü. Ama benim pazartesi kurs başlayacak. Yapılır mı bilmiyorum yapılmaz herhalde.
Önümüzdeki haftadan itibaren 2.döneme kadar çıkış saatlerimde 2 saat matematik kursu vereceğim daha da geç geleceğim yani
Allah bana bela vermiş
Ooo nereye tatil
Ooo hoşgeldin aramıza o zamanZerdem ben :) 31 yaşındayım.. gebelik konusunda çok bunalmıştım kafa dağıtayım dedim kendimi temizlikte Negonun yanında buldumsonra onun arkasından sürüklendim buraya geldim
Daha geçen gün otel kaçamağı yapmıştınız. Unuttuk sanmaÜzdüKurs'un pazartesi başlayacağını bende düşünmüyorum; ilerleyen günlerde ama hayat sana çok bayat olabilir Neyse ki seksü geyşan ve sen bu durumundan da üstesinden gelirsiniz diye tahmin ettim şuan da Herkes'in bir işi var işte hiç bitmeyen, bitmek bilmeyen.. Umarım az zarar, az ziyan, az isyan ve en dip sinirle bu işin üstesinden gelirsin
Maşukiye tarafına gidiyoruz nasipse brom, öyle bir yer ayarladık 3-4 gün dinlenelim, biraz kafa dağıtalım Gece'de yeşilliklerde bol bol oynasın, zıplasın istedik :)
K kutsal zebra dün buradaydı sankiOoo hoşgeldin aramıza o zaman
Gebelik konusundan bunalan ya geliyor ya da gidiyor@Kutsal_zebra adlı bir üyemiz vardı zamanında, artık yok, kalbimizde rahmetli oldu, aramızdan gitti. Gebelik konusundan bunaldım dedi. Tarihe gömdü kendini. İsmini bile hayal meyal hatırlar olduk.
Bak @Kutsal_zebra utan kendinden. Sen gebelikten bunalıp gidersin ama gebelikten bunalıp gelenler de var. İnşallah utanırsın kendinden. İnşallah üzülürsün de ağlarsın yaptığına. İnşallah gelip cici affet ben ettim sen etme dersin de bende sus daha fazla konuşma derim ve sana küserim
@Kutsal_zebra
Zerdemcan sen kutsala uyma. Sen gel.
Yok valla anlatmiyim hiç kurduğum senaryolara hayran kalıp dizi yap izleyelim diye tutturabilirsin
Allah kahretmesinYaa ne senaryolar kurdum ben biliyor mu oByNkoaLa selam söyle şapşiğe bütün mesajlarını okudum ya ne ara yazmış o mesajı görmedim
Vallahi ben eskiden çok gelirdim de ban sürem 1 haftayı bulunca bıraktım bu işleri. Diz çöktüm tövbe ettimHoşgeldin cicimm rosssun yarın gelecek olmasına sevindim ☺☺
Ay şu konulara bir türlü denk gelemiyorum
EvettDaha geçen gün otel kaçamağı yapmıştınız. Unuttuk sanma
Bence oda sizi unutamamıştır yaaa... Yk yk ben buralardayımOoo hoşgeldin aramıza o zaman
Gebelik konusundan bunalan ya geliyor ya da gidiyor@Kutsal_zebra adlı bir üyemiz vardı zamanında, artık yok, kalbimizde rahmetli oldu, aramızdan gitti. Gebelik konusundan bunaldım dedi. Tarihe gömdü kendini. İsmini bile hayal meyal hatırlar olduk.
Bak zebra utan kendinden. Sen gebelikten bunalıp gidersin ama gebelikten bunalıp gelenler de var. İnşallah utanırsın kendinden. İnşallah üzülürsün de ağlarsın yaptığına. İnşallah gelip cici affet ben ettim sen etme dersin de bende sus daha fazla konuşma derim ve sana küserim
Zerdemcan sen kutsala uyma. Sen gel.
Mirandaların en fıstığıHoşgeldin cicilerin en güzeli iki gözümün çiçeği❤
Ben iyim şahsen. Sedece seni özledimdünde konuşamadık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?