Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hahahahah gülmekten öldümmmm

Ne hikayeler uydurdum kafamda rosss la ilgili bir bilsen
Hoşgeldin cici

Hoş geldin canım, gözün aydın hayırlısı ile 1 haftayı daha geride bıraktın :) Pazartesi yarım gün herhalde size, salı da tatiliz zaten.. Güzelce dinlenirsin hakkındır
Bende bugün işe geldim, Pazartesi günü burda olmayacağım izin yazdırdım.. 3-4 güncük kısa bir tatil programı yaptık Gece'yi de alıp gideceuk bu diyardan

Evet bazen bu tip yorumlar yapabiliyor ama olsundu
Sende çok tatlısın, bilmukabele.. Kendini tanıtır mısın

Evet bazen bu tip yorumlar yapabiliyor ama olsundu
Sende çok tatlısın, bilmukabele.. Kendini tanıtır mısın
Zerdem ben :) 31 yaşındayım.. gebelik konusunda çok bunalmıştım kafa dağıtayım dedim kendimi temizlikte Negonun yanında buldum sonra onun arkasından sürüklendim buraya geldim

Hoşgeldin cicimm rosssun yarın gelecek olmasına sevindim

Ay şu konulara bir türlü denk gelemiyorum

Hoşbuldum patilim
Aynen pazartesi yarım.. Salı zaten tören günü. Ama benim pazartesi kurs başlayacak. Yapılır mı bilmiyorum yapılmaz herhalde.
Önümüzdeki haftadan itibaren 2.döneme kadar çıkış saatlerimde 2 saat matematik kursu vereceğim daha da geç geleceğim yani
Allah bana bela vermiş
Ooo nereye tatil

Hoşgeldin cicilerin en güzeli iki gözümün çiçeği
Ben iyim şahsen. Sedece seni özledim dünde konuşamadık ya

Yaa ne senaryolar kurdum ben biliyor mu o ByNkoaLa selam söyle şapşiğe bütün mesajlarını okudum ya ne ara yazmış o mesajı görmedim

Üzdü Kurs'un pazartesi başlayacağını bende düşünmüyorum; ilerleyen günlerde ama hayat sana çok bayat olabilir Neyse ki seksü geyşan ve sen bu durumundan da üstesinden gelirsiniz diye tahmin ettim şuan da Herkes'in bir işi var işte hiç bitmeyen, bitmek bilmeyen.. Umarım az zarar, az ziyan, az isyan ve en dip sinirle bu işin üstesinden gelirsin
Maşukiye tarafına gidiyoruz nasipse brom, öyle bir yer ayarladık 3-4 gün dinlenelim, biraz kafa dağıtalım Gece'de yeşilliklerde bol bol oynasın, zıplasın istedik :)

Zerdem ben :) 31 yaşındayım.. gebelik konusunda çok bunalmıştım kafa dağıtayım dedim kendimi temizlikte Negonun yanında buldum sonra onun arkasından sürüklendim buraya geldim
Ooo hoşgeldin aramıza o zaman
Gebelik konusundan bunalan ya geliyor ya da gidiyor @Kutsal_zebra adlı bir üyemiz vardı zamanında, artık yok, kalbimizde rahmetli oldu, aramızdan gitti. Gebelik konusundan bunaldım dedi. Tarihe gömdü kendini. İsmini bile hayal meyal hatırlar olduk.
Bak zebra utan kendinden. Sen gebelikten bunalıp gidersin ama gebelikten bunalıp gelenler de var. İnşallah utanırsın kendinden. İnşallah üzülürsün de ağlarsın yaptığına. İnşallah gelip cici affet ben ettim sen etme dersin de bende sus daha fazla konuşma derim ve sana küserim

Zerdemcan sen kutsala uyma. Sen gel.

Daha geçen gün otel kaçamağı yapmıştınız. Unuttuk sanma

K kutsal zebra dün buradaydı sanki

Hoşgeldin cicimm rosssun yarın gelecek olmasına sevindim ☺☺

Ay şu konulara bir türlü denk gelemiyorum
Vallahi ben eskiden çok gelirdim de ban sürem 1 haftayı bulunca bıraktım bu işleri. Diz çöktüm tövbe ettim sende gelme

Daha geçen gün otel kaçamağı yapmıştınız. Unuttuk sanma
Evett
Ben aslında çok gezmeyi sevmem, yani tabi ki severim ama her bulduğum fırsatı değerlendirmeye ihtiyaç duymam. Evimi çok seviyorum, evde vakit geçirmeyi, kayınvalidemle kahve sigara sohbetleri ondan herhalde..
Ama eşim benim tam tersim.. Direkt olarak planlı yaşar o, her bulduğu fırsatı değerlendirmek istiyor.. Mesela şimdiden yılbaşında ctesi pazar pazartesi salı olacak şekilde tatili varmış onu düşünüyor gibi..

Yani uzun lafın kısası maalesef ona ayak uyduruyorum :) git gel konya 6 saat yapıyoruz anlayacağın limonlum :)

Bence oda sizi unutamamıştır yaaa... Yk yk ben buralardayım

Hoşgeldin cicilerin en güzeli iki gözümün çiçeği
Ben iyim şahsen. Sedece seni özledim dünde konuşamadık ya
Mirandaların en fıstığı
Evet çünkü men geldim sen gittin
Yada sen gelince ben gidiyorum.
Neden böyle şeyler yapıyoruz acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…