Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kv geldi annem de geldi kisira elini doğru düzgün yıkamadan girdi kv. Annem de dünür ben kaşıkla karışsın isterim dedi ben mal da kv ver ben kaşıkla kararim demedim ben neden böyle oldum

Kısırı elle karıştıranı da ilk defa gördüm yani dalgınlık işte kuzum aklına gelmemiştir

Ben baş edemiyorjm sonra kendimi yiyorum. Ben de istemiyorum elini güzelce yıkayıp girmiyor. Bizi umursamadı.. anlatacak çok şey de var da... Bı bu değil.
kız sakin :) beinmkini görsen haline şükredersin :) şurda anlatmıyımda kimsenin tarzı ve midesi kalkışmasın can çekişmesin

heh neyseki kaynanamla annem arasında kalmıorm çünkü annem kaynanama dayanamadığı için aynı ortama hiç girmior
Ben de pek getirmiyorum ama arada böyle denk geliyor. Ya ben biri sunu yapma öyle yaparsan ben yiyemem derse ben yapamam bu nasıl bir cahillik

Bebe kertenkelelerimmmmmm yine ben geldim
Hemde çok şükür haftayı bitirerek . Bu hafta da ölmemeyi ve öldürmemeyi başardım
Kuzularım okuldaydım ByNkoaLa um msj attı banlanmışım diye. Okulda etrafım kalabalıktı. Bakamadım topiğe. Şimdi araştırma yapacağım. Ama kendisi de bilmiyor. Sadece bir tahmini var. Dediğine göre bdv'de vajinasına pamuk sokmuş biri sabah o pamuğu bulamamış. Rosss da pamuk olsa duramazdın çıkıktır o çıkıktır demiş. (bu tip diyalogları için kendisiyle iftihar ediyorum,gerçekten nutkum tutuluyor bazen )
Yani tahminimize göre bdv'de geyik dolayısıyla ban yedi. Onun dışında sadece topiğe yazdım başka biryere yazmadım dedi. Profiline atarlı giderli birşey yazdıysa da haberim yok.
Ama cezası az, yarın gece 2 buçukta aramıza dönüyor
Ban yememiş bence gitmiş diye msj atanlar oldu. Ulan o benim olduğum yerden gider mi be, ayakları gitse kalbi bırakmaz
Eee nasılsınız bakalım kuzularım. Cici kim muhabbetine çok güldüm ya Zerdem2016
Ben Cici. The Aney Kertenkele. Tanışalım Zerdem2016

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
Pembe Bal10cuk
B baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
C Cay6

okurken hem güldüm hem üzüldüm ya 2 duygu bir ara... güldüm çünkü Rossun konuya yaptığı yorum
üzüldüm çünkü ban yedi
Cici konusunda suçsuzum çok tatlısınız memnun oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…