- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.241
Evet yaa. Herseyi son güne bırakma huyum var zaten
kendine kiyafet falan mi alcaksin alcaklarin onlar mi:)
maddele de günleri böl tosiam. herşeyi son güne bırakıp kendini zorlama.
Hayır ama yollamıştın bunu bana dinlemiştimçok güzel
Sana hafif yollamışım :)
Karanfili bi iki çiğne ağrıyan yerde dursun dut orda ağrısına iyi gelir. Bide tabi ağrı kesici.Dişim çok ağrıyor hiç keyfim yok. Geçmiyor ağrısı offfff
Dün de ağrıyordu değil mi? Kanal tedavisi falan mı istiyor acaba?Dişim çok ağrıyor hiç keyfim yok. Geçmiyor ağrısı offfff
Denedim kesmedi. Emzirdiğim için sadece parıl kullanıyorum. Onu kullanacağıma dua etsem daha iyiKaranfili bi iki çiğne ağrıyan yerde dursun dut orda ağrısına iyi gelir. Bide tabi ağrı kesici.
Yok bugün başladı. Kanal tedavisi oldum zaten. Ağzımın yarısı dolguDün de ağrıyordu değil mi? Kanal tedavisi falan mı istiyor acaba?
Yarin annemler gelecek canom evdeyim mutlulukla ... pazarda esim izinli olursa eksikler var giyim olarak onlara bakmaya gidecegz bi ihtimal ama mesai de kalablir bkalm kismet ...tipik aslan kadını
gezmeden alıyo kadın bütün hayat enerjisini
çok iyi yapmışsın cayim :) ben de aklımda var biseyler baya alınacak şeyler var bakalım nasıl olcak:) onları alırsam benim de enerjim artacak gibi hissediyorum:)
yarın napcan pekiüçüncü gün evde durmazsin sen sanırım
Yok bugün başladı. Kanal tedavisi oldum zaten. Ağzımın yarısı dolgudoktor yolu göründü
Benim de kanal tedavili dişim ne hikmetse ağrır.. kendisi 4 doktor gördü ama yine de iflah olmadı..Yok bugün başladı. Kanal tedavisi oldum zaten. Ağzımın yarısı dolgudoktor yolu göründü
Ay yarın bir sorayım çok sağol canım yaDişinolmuydu neydi eczanede satılır emziklilerde kullanıyo diye biliyorum
SevndimSağol çay daha iyiyim.
Çektireceğim sonunda olacağı oBenim de kanal tedavili dişim ne hikmetse ağrır.. kendisi 4 doktor gördü ama yine de iflah olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?