Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

2 gündür ensesinde boza pişirdim ama iyi oldu bitti işler :)
Senin eşin cidden hakketti artık

öyle diyosun da ameceyim biz uzaktayiz nasılsa kimse kimseyle yüzleşemez diye kaynanam entrika çevirip duruyo

ben sıfatını görmediğim için rahatim. yoksa kadının yaptıkları çok rahatsız edici
Düşünsene tüm bunların üstüne bir de meymenetsiz surat çektiğini. Aman aman aman pu pu

2 gündür ensesinde boza pişirdim ama iyi oldu bitti işler :)
Senin eşin cidden hakketti artık

valla çok iyi yapmışsın:) ellerine sağlık:) haftaya mi başlıyorsun kuzum. ise dönmeden büyük temizlik çok iyi olmuş ama :) ben de yapcam inşallah. hatta kafami kizdirirlarsa oğlanı tam güne gecirmem yarım gün götürür evde kendimle ingilenirim

ufaklık düzenli gitmeye başladı mi babaanneye:)

Evet canım düzenli gidiyor ama saati geri çekmedik hala pazartesiden itibaren başlayacağız, sabah erken kaldırıp götüreceğim
Perşembe gidip görüşeceğim muhtemelen başlarım o gün ya da cuma

Bitkinim. Biraz işim var kalkıp yapamıyorum. Zaten çocuklarla uğraşmaktan çayımı da icemedim

bu bile başlı başına bir enerji düşme sebebi ya. oturup sicak bi bardak çay icememek

yatti mı çocuklar peki. dinlen sonra yaparsın işini boşver. is bitmiyo nasılsa

bu bile başlı başına bir enerji düşme sebebi ya. oturup sicak bi bardak çay icememek

yatti mı çocuklar peki. dinlen sonra yaparsın işini boşver. is bitmiyo nasılsa
Evet uyudular canım. İş bitmiyor evet. Bitse ne güzel olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…