- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.201
çok tatlısın tosiam yaaa
ne kadar iyi yapmışsın sildirmekle :) iyi ki tufaya gelmemissin helal olsun sana
ben de canı sıkılıyo diye bişey demiyodum ama bugün carlayinca anladi geri vites yaptı biraz.
benimki durup dururken oraya buraya vurup biseyler fırlattığı için prim vermeye gerek kalmiyoyakında ağzının payını verip oturtcam totosunun üstüne az kaldı:)
biraz dinleniyim de çok eğlenceli günler eşimi bekliyo
Bizim kadar çalışmıyor kafaları naparsin
Evet yaa ben de görmedim onu galiba bugunaynen yamacimizda dur :)
yamacimiz deyince aklıma @Kendinisevenbirii geldi
nerdesin sen kuzu bakayim
kk birinci noteri tatlım Allah yardımcın olsun. Hiçte abartmiyorsun. Allah akıl fikir versin onlara ne diyim
Bitkinim. Biraz işim var kalkıp yapamıyorum. Zaten çocuklarla uğraşmaktan çayımı da icemedimaminnn limonsuzumAllah razı olsun:)
inşallah duzelir zamanla :)
sen naptın bakalım görüşmeyeli:)
Keyfim yok burdayım
Düşünsene tüm bunların üstüne bir de meymenetsiz surat çektiğini. Aman aman aman pu puöyle diyosun da ameceyim biz uzaktayiz nasılsa kimse kimseyle yüzleşemez diye kaynanam entrika çevirip duruyo
ben sıfatını görmediğim için rahatim. yoksa kadının yaptıkları çok rahatsız edici
Nereyeİyi geceler ❤
Neden ki canım. Deneme sınavında çok iyi geçmişti. Doktora mi bozuldun hastalığına? (biraz karışık adı aklıma gelmedi)Keyfim yok burdayım
2 gündür ensesinde boza pişirdim ama iyi oldu bitti işler :)
Senin eşin cidden hakketti artık
Baş dönmesinden dolayı mı?
Keyfini nasıl yerine getirebiliriz acaba
valla çok iyi yapmışsın:) ellerine sağlık:) haftaya mi başlıyorsun kuzum. ise dönmeden büyük temizlik çok iyi olmuş ama :) ben de yapcam inşallah. hatta kafami kizdirirlarsa oğlanı tam güne gecirmem yarım gün götürür evde kendimle ingilenirim
ufaklık düzenli gitmeye başladı mi babaanneye:)
Bitkinim. Biraz işim var kalkıp yapamıyorum. Zaten çocuklarla uğraşmaktan çayımı da icemedim
Çocuklarla mı ilgiliYok. Hep keyifli olamıyoruz işte yatim dedim yatamadım.
bazen herşey birbirine giriyo dağınık çekmece gibi oluyo onun gibi bişey
Hala sallıyorum ayağımda
Diyecek birşeyim yok, boşa konuşmak da istememYok. Hep keyifli olamıyoruz işte yatim dedim yatamadım.
bazen herşey birbirine giriyo dağınık çekmece gibi oluyo onun gibi bişey
Evet uyudular canım. İş bitmiyor evet. Bitse ne güzel olurdubu bile başlı başına bir enerji düşme sebebi ya. oturup sicak bi bardak çay icememek
yatti mı çocuklar peki. dinlen sonra yaparsın işini boşver. is bitmiyo nasılsa
Hahha alemsin kız güldüm akşam akşamiyi kuzu hayatim ferrari olmuş ben de arkasından yetişmeye calisiyom sanki üç tekerlekli pisikletlensen napiyosun fıstığım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?