- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.221
Yok. Hep keyifli olamıyoruz işte yatim dedim yatamadım.
bazen herşey birbirine giriyo dağınık çekmece gibi oluyo onun gibi bişey
Ben de seni cay a bekliyorumBitkinim. Biraz işim var kalkıp yapamıyorum. Zaten çocuklarla uğraşmaktan çayımı da icemedim
Evet canım düzenli gidiyor ama saati geri çekmedik hala pazartesiden itibaren başlayacağız, sabah erken kaldırıp götüreceğim
Perşembe gidip görüşeceğim muhtemelen başlarım o gün ya da cuma
bdv gitmeeeee burdakilere orası yaramıo bak mapushanede yer yokmuşOoo güzel bir konu yakaladım tutmayın beniiiii
yaa nednKeyfim yok burdayım
Evet uyudular canım. İş bitmiyor evet. Bitse ne güzel olurdu
ama sen onu sevmiosun sanırım.. terk edip gidiormuşsunHaniiii nerdeee
Tavsiyelerin her daim super ...Allah kolaylık versin tosiam ya
Perşembe başlarsinşimdi bi buçuk maas olarak yatacak 15 inde o güzel olur :)
maddi olarak rahatlatir seni biraz :)
sen de biraz dinlen kız yokken. kendine bi düzen kur :) mesela buzluğa biseyler yapıp atabilirsin bi gün
Allah kolaylık versin tosiam ya
Perşembe başlarsinşimdi bi buçuk maas olarak yatacak 15 inde o güzel olur :)
maddi olarak rahatlatir seni biraz :)
sen de biraz dinlen kız yokken. kendine bi düzen kur :) mesela buzluğa biseyler yapıp atabilirsin bi gün
Samdanim 3 gun evde degildim ya hani pzt sali cars ust uste persmbe gnu evi b i ozlemisimki oyle guzel severek temizlik yaptim , yemekler yaptim tencere tencere ... bugunde keyif yaptik oh misyok yap yap aynikeşke bu kadar nankör olmasa ev işleri
şu dizilerdeki zengin ev hanımı hayatı var ya ondan istiyom ben
Tavsiyelerin her daim super ...kk birinci noteri ozledm seni cok
Tabiki kulaklığımı aldım toşi.
oluyor işte insan bazen güçsüz düşüyo sabaha bişeyim kalmaz
Biran evvel keyfin yerine gelsin inşaallah... Senin bu haline alışık değilizKeyfim yok burdayım
Henuz yok yarin misafirim var pazar esimin ise gitme ihtimali var gitmezse belki plan yapariz suan duruldum kiz 3 gun gezmedeydm ya suan gezesm yok yete gariii bu haftalikben de özledim cayim yaaa
valla yetisemiyom bu aralar hiç biseye çocuk büyüdükçe zaman kısaldı
sen naptın bakalım gezme planlar var mi ufukta
Geçen hafta yaptım birseyler attım, cumartesi misafir geldi acil onları çıkarttım
Hafta içi yine yapacağım dediğin gibi
Aynen temizliği şimdiden yapayım ki haftaya hazirligimi yapayim diye düşündüm ben de, alisverise filan da cikmam lazim.
Malesef canım..bdv gitmeeeee burdakilere orası yaramıo bak mapushanede yer yokmuş
oyyy hiç bitmiyo işler demi:)
valla iyi yapmışsın elinin altında hazır bulunmasi çok güzel oluyo
temizlik uzun süre götürür seni artık. bi haftada kendine iki üç gün ayır ama. kostur kostur isleri bitirip işe dönme
Samdanim 3 gun evde degildim ya hani pzt sali cars ust uste persmbe gnu evi b i ozlemisimki oyle guzel severek temizlik yaptim , yemekler yaptim tencere tencere ... bugunde keyif yaptik oh mis
Evde surekli durunca is guc yapasi olmuyo insanin yani benim oyle en azndan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?