- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.401
Sen kimdin?Sürekli düşünmekten sürekli beyniyle konuşmaktan yorulmaz mı bi insan...İnsan bu işte bi çare birçok şeye muhtaç insan ...düşünüp konuşmaktan uyuyamayan insan... Allah bana öyle bir iç ses vermiş ki ooo normalde hiç konuşkan olmayan o ses hiç susmuyor hemde hiç....bi sus artık lütfen sussss:))))
Hööhhh iyi iyi sevindim ss atarsın bi ara 11 kitabıŞimdi baktım 11 kitap olmuş
Kızlar iyi geceler ne kitabı okuyorsunuz acaba ??
Bebeğimin önceden uyumuş olması iyi haber şu durumda uyutuyor olabilirdimIyi geceler, polisiye serisi okuyoruz
Bebeğimin önceden uyumuş olması iyi haber şu durumda uyutuyor olabilirdim
Ve ben hala yanında uzanıyorum bebeğimin :)
E uyuyalım artıkVe ben hala yanında uzanıyorum bebeğimin :)
Pek sevmiyor emzik, uyurken ağzına sokuyorum hemen atıyor. KeyifciEmerek uyusun gecede uyuduktan sonra kaldır memeden aranırsada verme. Kırklı bebek değil.
Emzik emmiyor mu?
Emmiyosa sen pışpışlıycan
Kalktım şimdi bi cugara içeyimE uyuyalım artık
Bir artçı daha yaşamadan
İyi okumalar kızlar internet gitti de yazdıkalrım silindi şimdi baştan yazmiyim :)) kusura bakmayın lütfen rahatzı ettiysem baktım sohbetiniz güxel katılıverdim direk ondan şey ettim di :))Pöhhh tipe bak
Pek sevmiyor emzik, uyurken ağzına sokuyorum hemen atıyor. Keyifci
Kalktım şimdi bi cugara içeyim
İyi okumalar kızlar internet gitti de yazdıkalrım silindi şimdi baştan yazmiyim :)) kusura bakmayın lütfen rahatzı ettiysem baktım sohbetiniz güxel katılıverdim direk ondan şey ettim di :))
:)) neyse gelmedi görünüyor burda ama neyse neyse :)) kusura bakmayın reklam arası sayın :)))Yoo yazdıkların geldi aslında
Daha da mı yazmıştın?
:)) neyse gelmedi görünüyor burda ama neyse neyse :)) kusura bakmayın reklam arası sayın :)))
Teşekkürler. İyi yaptın dan diye girişiliyor genelde.İyi okumalar kızlar internet gitti de yazdıkalrım silindi şimdi baştan yazmiyim :)) kusura bakmayın lütfen rahatzı ettiysem baktım sohbetiniz güxel katılıverdim direk ondan şey ettim di :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?