- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.421
Teşekkürler. İyi yaptın dan diye girişiliyor genelde.
Estf. Rahatsız olmadım. Ajdar gibi girdin biraz
Başka emzik denedin mi? Emerse sana kolaylk olur gündüzde onunla dalar. Emziği tutturmaya uğraş derim
Evet biraz öyle oldu çok eski üyeyim aslında kaç sene oldu girmedim öyle bir bakındım çıkamadım en iyi sohbet burda vardı :)) kitap görünce yazasım geldi çok iyi bir okuyucuyumdur :))) teşekkür ediyorum hayırlı geceler efenim :))Teşekkürler. İyi yaptın dan diye girişiliyor genelde.
Estf. Rahatsız olmadım. Ajdar gibi girdin biraz
Ne tür okursun meselaEvet biraz öyle oldu çok eski üyeyim aslında kaç sene oldu girmedim öyle bir bakındım çıkamadım en iyi sohbet burda vardı :)) kitap görünce yazasım geldi çok iyi bir okuyucuyumdur :))) teşekkür ediyorum hayırlı geceler efenim :))
Aynı emzigin farklı rengini bile kabul etmedi, başka emzikleri hiç istemiyor
Gündüzleri mecbur öyle olacak ben isteyken
1 gün uyumaz 2 gün uyumaz 3.gun alışır diye düşünüyorum
Ortanca öyleydi. Emince uyurdu koyarken uyanırdı. Sallardım ayağımda öyle uyurdu.
Evet biraz öyle oldu çok eski üyeyim aslında kaç sene oldu girmedim öyle bir bakındım çıkamadım en iyi sohbet burda vardı :)) kitap görünce yazasım geldi çok iyi bir okuyucuyumdur :))) teşekkür ediyorum hayırlı geceler efenim :))
Canım uykum gelmiş bekletmim.
İyi geceler tekrar
Bütün uykum kaçtı :))))Ajdar/Alihan olayı olmasın şimdi :)
Ben her türden okurum aslında edebiyat polisiye klasik yerli yabancı:) genel olarak İslami okurum....ama şuan elimde stefan zweign yakıxı sır var onu okuyırum ..Ne tür okursun mesela
Azeri misinBen her türden okurum aslında edebiyat polisiye klasik yerli yabancı:) genel olarak İslami okurum....ama şuan elimde stefan zweign yakıxı sır var onu okuyırum ..
Bütün uykum kaçtı :))))
Sigaramı içsem kafi, tşk.Ninni söyleyelim :))
Eyvallah gitmiyim o zaman tamam :))Niye gidiyorsun ya biz burada yenileri severiz :)
X falan yaAzeri ne alaka
X falan ya
F klavye olduğumu söylemiştim?Allah seni yaaa
X ve c yan yana, yakici sir kitabin adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?