- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.441
Eyvallah gitmiyim o zaman tamam :))
Yok azeri değilem :) :)) polisiye olarak Sherlock holmes okuyun ki biliyorsunuzdur :) geçen a101 de gelmişti 6 kitap aldım hemen koydum kenara :))))Azeri misin
Polisiye gerilim önerine açığım
F klavye olduğumu söylemiştim?
Hiç söylemediler banaYok azeri değilem :) :)) polisiye olarak Sherlock holmes okuyun ki biliyorsunuzdur :) geçen a101 de gelmişti 6 kitap aldım hemen koydum kenara :))))
29 yaşındayım evliyim çocuk yok ama uğraşıyoruz :))) çok istiyorum hatta pko var :) neyse o konulara girmeyim şimdi :)) uzun sürer:)) samsunda yaşıyorumTanıt kendini bize, kaç yaşındasın, evli mi bekar misin, çoluk cocuk var mı?
Bizim anne kertenkelemiz merak eder bunları :)
Bitmemiştir belki bi bakın 24 nde gelmiştiHiç söylemediler bana
Alırdım bi güzel hofff
29 yaşındayım evliyim çocuk yok ama uğraşıyoruz :))) çok istiyorum hatta pko var :) neyse o konulara girmeyim şimdi :)) uzun sürer:)) samsunda yaşıyorum
Çok teşekkürler.Bitmemiştir belki bi bakın 24 nde gelmişti
Tamamdır inşallah ben gidip uyim artık :)) iyi geceler teşekkür ediyorum sohbet için Allaha emanetsinizAnladım canım hoşgeldin o zaman, fırsat buldukça uğra burada sohbet güzel :)
İyi gecelerTamamdır inşallah ben gidip uyim artık :)) iyi geceler teşekkür ediyorum sohbet için Allaha emanetsiniz
Tamamdır inşallah ben gidip uyim artık :)) iyi geceler teşekkür ediyorum sohbet için Allaha emanetsiniz
Çok şükür canım bu günüme, boya yapılıyor bir kaç gündür azcık onun stresi var. Çocukların ikisinin de 29 Ekim kutlaması var inşaallah aynı gün olmaz diye dua ediyorum, küçüğün belli günü saati ama büyüğün ki muallak.o işin şakası be negom
belki nazara da gelmis olabiliriz ama evde hiç bardak kase kalmdi dün gidip aldimporselen fincanla su iciyoduk
ayaklarimi camlar kesti falan yine:)
sen naptınnasıl gidiyo bakalım :)
Yarın geleyim inşBen de seni cay a bekliyorum
Teletabimmmmm hoşgeldinnnnnnn@Calciferr geçmiş olsuun ❤ diş pek ihmal etmeye gelmiyor kelebekcim
@samdan banlıydım ama topiğe girdim okudum yazdıklarını, çok güçlü bir eş ve annesin ❤ eşinin mesleğinden dolayı sana bakmış hep çoğu şey galiba ee bir de erkek kişisinin tek hücreli oluşuylakıyamam yorgunluğunu hissettim. Seviyorum seni ❤
Bonus abla Jawlensky I inessa armand Zerdem2016 Nego Amecey @_CaNanSu_ ben de küçük etiket yapayım aklımda kalanlarla. Yakın saatte aktif görüp unuttuğum yoktur inşallah varsa da eğer sizler nasılsınız ❤
Hoşbulduumm zerdemiimTeletabimmmmm hoşgeldinnnnnnn
Biz demiosmu gitmeyin aç kurtlar kaparlar sizi die
Şimdi sen çıldırıp ceza aldn die konuları farklı yere çekmieceklermiHoşbulduumm zerdemiim
Kaç zamandır içimde tutuyodum artık tutamadım, neyle ilgili olursa olsun konuyu farklı yerlere çekenler olunca çıvdırıyorum yaaneyse 1 günmüş ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?