Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanıt kendini bize, kaç yaşındasın, evli mi bekar misin, çoluk cocuk var mı?
Bizim anne kertenkelemiz merak eder bunları :)
29 yaşındayım evliyim çocuk yok ama uğraşıyoruz :))) çok istiyorum hatta pko var :) neyse o konulara girmeyim şimdi :)) uzun sürer:)) samsunda yaşıyorum

29 yaşındayım evliyim çocuk yok ama uğraşıyoruz :))) çok istiyorum hatta pko var :) neyse o konulara girmeyim şimdi :)) uzun sürer:)) samsunda yaşıyorum

Anladım canım hoşgeldin o zaman, fırsat buldukça uğra burada sohbet güzel :)

o işin şakası be negom

belki nazara da gelmis olabiliriz ama evde hiç bardak kase kalmdi dün gidip aldim porselen fincanla su iciyoduk

ayaklarimi camlar kesti falan yine:)

sen naptın nasıl gidiyo bakalım :)
Çok şükür canım bu günüme, boya yapılıyor bir kaç gündür azcık onun stresi var. Çocukların ikisinin de 29 Ekim kutlaması var inşaallah aynı gün olmaz diye dua ediyorum, küçüğün belli günü saati ama büyüğün ki muallak.
Ayakların kesilecek olmuş daha ne olsun samdan ya oku eve kendinize, sirkeli suyla sil sende evi

Teletabimmmmm hoşgeldinnnnnnn
Biz demiosmu gitmeyin aç kurtlar kaparlar sizi die

Teletabimmmmm hoşgeldinnnnnnn
Biz demiosmu gitmeyin aç kurtlar kaparlar sizi die
Hoşbulduumm zerdemiim
Kaç zamandır içimde tutuyodum artık tutamadım, neyle ilgili olursa olsun konuyu farklı yerlere çekenler olunca çıvdırıyorum yaa neyse 1 günmüş

Hoşbulduumm zerdemiim
Kaç zamandır içimde tutuyodum artık tutamadım, neyle ilgili olursa olsun konuyu farklı yerlere çekenler olunca çıvdırıyorum yaa neyse 1 günmüş ☺☺
Şimdi sen çıldırıp ceza aldn die konuları farklı yere çekmieceklermi siz gittikten sonra daha bi kıt olanlar oldu bence dilosta gelsin artk siz bi çıldırmayın.. Don atlet kalmadı mapusa gönderecek üstüne bide özlüorus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…