- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.461
Bonus daha iyimisinGünaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Sağol canım iyiyim. Çok minnoş bişeysin sen :)Bonus daha iyimisin
Çekerrleerrr çekerlerrr onlarŞimdi sen çıldırıp ceza aldn die konuları farklı yere çekmieceklermisiz gittikten sonra daha bi kıt olanlar oldu bence dilosta gelsin artk siz bi çıldırmayın.. Don atlet kalmadı mapusa gönderecek üstüne bide özlüorus
Çok şükür canım bu günüme, boya yapılıyor bir kaç gündür azcık onun stresi var. Çocukların ikisinin de 29 Ekim kutlaması var inşaallah aynı gün olmaz diye dua ediyorum, küçüğün belli günü saati ama büyüğün ki muallak.
Ayakların kesilecek olmuş daha ne olsun samdan yaoku eve kendinize, sirkeli suyla sil sende evi
Yarın geleyim inşBen de seni cay a bekliyorum
@Calciferr geçmiş olsuun ❤ diş pek ihmal etmeye gelmiyor kelebekcim
kk birinci noteri banlıydım ama topiğe girdim okudum yazdıklarını, çok güçlü bir eş ve annesin ❤ eşinin mesleğinden dolayı sana bakmış hep çoğu şey galiba ee bir de erkek kişisinin tek hücreli oluşuyla kıyamam yorgunluğunu hissettim. Seviyorum seni ❤
Bonus abla @_Gulnihal_ I inessa armand Zerdem2016 @Negohatun Amecey @_CaNanSu_ ben de küçük etiket yapayım aklımda kalanlarla. Yakın saatte aktif görüp unuttuğum yoktur inşallah varsa da eğer sizler nasılsınız ❤
Yarın geleyim inş
Onlar gerçek hayatta da varmış samdanım. Geçen bi konuda okudum
Ben önceden çok sık grip olduğum için yaptırıyordum. Ama 1 yaşındaki bebeğe yapılır mı ki?Kızlar günaydınsize birşey sormak istiyorum grip aşısı yaptıran var mı? 25 yaşındayım bazıları bu yaşlarda gereksiz c vitamini ve dikkatli olursan birşey olmaz 50 yaş üstü ve 1 yaşındaki bebelere gerkliymiş heralde?
Yanlış olmasın aşağı yukarı böyle bir bilgi var araştırma lazım yanlış hatırlıyor olabilirim. İşe yaradı mı peki gripten boğaz şişliği den koruyor mu? Yaşınız kaçtı?Ben önceden çok sık grip olduğum için yaptırıyordum. Ama 1 yaşındaki bebeğe yapılır mı ki?
Bu topikte kimse bana siz diye hitap etmemişti, şaşkınımYanlış olmasın aşağı yukarı böyle bir bilgi var araştırma lazım yanlış hatırlıyor olabilirim. İşe yaradı mı peki gripten boğaz şişliği den koruyor mu? Yaşınız kaçtı?
I inessa armand canım bebişin gece uyudu mu? Aynı dert bende de var. Sütten kesmeye basliycam zamanı geldi☺
Amecey nasılsın tatlım
HayatSevinceGuzel selam ☺
Kıyamam sana yaGünaydın canım
Ya uyuyor ama o kadar çok uyanıyor ki
Şu an hiç uyumamış gibiyim yani. Üst dişleri çıktı belki ondan rahatsız oluyordu bilmiyorum ama.
Gece emmelerini bitirmek istiyordum ama çalışacağım için zaten ancak gece emebilir o yüzden biraktiramam da. Bakalim ne olacak :)
Allah kolaylık versin sana simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?