Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çekerrleerrr çekerlerrr onlar yaaa tatlış mısın ben dee özledim hemen koştum saatim dolunca

benim ufaklığın bile kutlamasi var 29 ekimde ama bize kapali:)
inşallah aynı ana denk gelmezler ya

eşya varken zor oluyo boya sanırım. kendiniz mi boyuyosunuz negom. hiç stres yapma. senin elinden kurtulur mu hiç ne zaman bitcek boya işleri

okuyup ufleyip siliyim bugün bakalım:)
bide sana şey bisey sorayim negom. biz mont seçtik ama almadik daha. yaşa karar verememistik. 2-3 yaş büyüktü baya ama biz 3-4 ya da 4-5 alalım demiştik. şimdi kafam iyice karıştı. sence ne yapalim. çok büyük montla rahat edebilir mi çocuk

Ben de seni cay a bekliyorum
Yarın geleyim inş
Onlar gerçek hayatta da varmış samdanım. Geçen bi konuda okudum
[/QUOTE]

konuyu bana da atsana limonsuzum hatirliyosan:) valla öyle bi hayat istiyorum. sabah kalkınca tek derdim öğlen kahvemi nerde içeceğim olsun yogaya mi gitsem platese mi, tatile rodosa mi gitsem romaya mi diye dertlerim olsun nolurdu yani sanki

yaaaa seni yerim ben bandan kurtulur kurtulmaz moral verip destek oluyo bide yaaa kuzum Allah razı olsun :)
kız hazır bani yemisken ders calisaydin ya buralari mi okudun sen

online derslerin başladı mi:)

Yarın geleyim inş
Onlar gerçek hayatta da varmış samdanım. Geçen bi konuda okudum

konuyu bana da atsana limonsuzum hatirliyosan:) valla öyle bi hayat istiyorum. sabah kalkınca tek derdim öğlen kahvemi nerde içeceğim olsun yogaya mi gitsem platese mi, tatile rodosa mi gitsem romaya mi diye dertlerim olsun nolurdu yani sanki
[/QUOTE]
Aaah ah öylesi bulmaz bizi. Valla gülüm hatırlamıyorum. Kadının biri ben evde de düğüne gidecek gibi geziyorum yazmıştı, bende onları sadece dizilerde oluyor sanıyordum. Cahillik başa bela yazmistim

Ben önceden çok sık grip olduğum için yaptırıyordum. Ama 1 yaşındaki bebeğe yapılır mı ki?

Ben önceden çok sık grip olduğum için yaptırıyordum. Ama 1 yaşındaki bebeğe yapılır mı ki?
Yanlış olmasın aşağı yukarı böyle bir bilgi var araştırma lazım yanlış hatırlıyor olabilirim. İşe yaradı mı peki gripten boğaz şişliği den koruyor mu? Yaşınız kaçtı?

Yanlış olmasın aşağı yukarı böyle bir bilgi var araştırma lazım yanlış hatırlıyor olabilirim. İşe yaradı mı peki gripten boğaz şişliği den koruyor mu? Yaşınız kaçtı?
Bu topikte kimse bana siz diye hitap etmemişti, şaşkınım
20 li yaslarimdi ve evet daha az olmaya başlamıştım.

I inessa armand canım bebişin gece uyudu mu? Aynı dert bende de var. Sütten kesmeye basliycam zamanı geldi☺
Amecey nasılsın tatlım
HayatSevinceGuzel selam

Günaydın canım
Ya uyuyor ama o kadar çok uyanıyor ki
Şu an hiç uyumamış gibiyim yani. Üst dişleri çıktı belki ondan rahatsız oluyordu bilmiyorum ama.
Gece emmelerini bitirmek istiyordum ama çalışacağım için zaten ancak gece emebilir o yüzden biraktiramam da. Bakalim ne olacak :)
Allah kolaylık versin sana simdiden

Kıyamam sana ya inşAllah eşin yardımcı olur da yipranmazsin. Daha küçük seninki kesmemen daha iyi tabi. Dişler çok etkiliyor yavruları emerek sakinlesiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…