- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.521
Pamuk bana geri dönmedi diye dua ettimPamuk önemliyse tabi
Gerçekten öyle ben bunu 1-2 ay önce bir topikte doğu batı tartışmasında anladım..Bende aynı şeyi düşünmeye basladm
Yazdığım şey konuya uygun değilmiş
Keşke daha farklı bişey yazsaymusim
Hee vallaa bi uyutmadılarr koğuşta bilee susmuyorlardııSende hoşgeldin aplaaaa
Aynı kogustan çıktık
Kız hala ya çeker , ya da teyzeye ya da bosver sana çeksinOlsun piremses havalarında dolasacagina, herseyin sahibi benim, hersey benim istediğim gibi olacak diyeceğine kendini geliştirmeyi öğrensin istiyorum işte fena mı :))
Hayırlısı bakalım babasına çekerse isim zor
Ay bazen insnlar bilip bilmeden konuşuyorlar maalesefGerçekten öyle ben bunu 1-2 ay önce bir topikte doğu batı tartışmasında anladım..
Hatunun biri Doğululara geçirmiş te geçirmiş; Doğu ile ne derdi varsa anlamadım hala çok merak içerisindeyim bir kuyruk acısı var demekk ki neysebende doğal olarak Doğu vatandaşı olarak memleketimi savundum. Yok doğu da kadınları kemerlerle dövüyorlarmış yok doğu da hamile kadınları çalıştırıyorlarmış yok doğu da kuma getİriyorlarmış.
Çünkü gözünü sevdiğimin İstanbulun da ya da İzmirinde ya da Tekirdağın da zaten hamile iken çalışan, ya da dayak yiyen ya da öldürülen veyahut aldatılan hiç kadın yok sankii
ben 4 gün ban yedim kız 2 günde çıkmış ban dan
Şuan tekrardan sinirlendim yalnız
Oooo afiyet olsun canmmBen gidiyorum kızlar, kocişim kırk yılda bir kahvaltı hazırlamış, gidip kahvaltımı yapayım. hem de kızarmış ekmek bile var
HeaHee vallaa bi uyutmadılarr koğuşta bilee susmuyorlardıı
Bencede, bende aynı düşünüyorum bilerek gerginlik yaratmak için açılıyor bazı konularAy bazen insnlar bilip bilmeden konuşuyorlar maalesef
Kendisi gidip yaşamış sanki
Kesnlikle bazı konulari bilerek açıyorlar insnlari birbirlerne düşürmek için
Biz izlemeye gidicez, ilk gösterisi olacak miniğimin.benim ufaklığın bile kutlamasi var 29 ekimdeama bize kapali:)
inşallah aynı ana denk gelmezler ya
eşya varken zor oluyo boya sanırım. kendiniz mi boyuyosunuz negom. hiç stres yapma. senin elinden kurtulur mu hiçne zaman bitcek boya işleri
okuyup ufleyip siliyim bugün bakalım:)
bide sana şey bisey sorayim negom. biz mont seçtik ama almadik daha. yaşa karar verememistik. 2-3 yaş büyüktü baya ama biz 3-4 ya da 4-5 alalım demiştik. şimdi kafam iyice karıştı. sence ne yapalim. çok büyük montla rahat edebilir mi çocuk
O Ankara'da tesettürlü diye konu vardı o da bilerek açılmış bir konu meselaBencede, bende aynı düşünüyorum bilerek gerginlik yaratmak için açılıyor bazı konular
Afiyet bal şeker olsunBizde kahvaltı etcez ins
Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllahBen gidiyorum kızlar, kocişim kırk yılda bir kahvaltı hazırlamış, gidip kahvaltımı yapayım. hem de kızarmış ekmek bile var
Yaa çok tatlıBenim tatlı bir kızım var canım :))
Tasinmiyor kucakta yaa ağırgece rüyamda yürüdüğünü koştuğunu gördüm kuzumun, bu aralar yürüyecek gibi inşallah :)
Selaam limonsuz ablaa ❤ çayıma limon sıkasım geliyor yaaa niden
Ellaam banlıydım ama baktım yoksun Roscum ortalarda, bilmiyorum da buranın raconu nedirHea
Araştırmaya geçtiler
Müge bile.oldular
Makyaj temizleme pamuguyla diye başlıyorAfiyet bal şeker olsuno konunun adı neydi ya bi bakayım
Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllahkız yoksa bişey mi isteyecek
Yaa çok tatlı
Gerçi ben limonsuzum ama neyseeeee
O konuyu sonradan gördüm bende yani dün sabah, konu akşam açılmış baya kişi gitmiş o konudan zatenO Ankara'da tesettürlü diye konu vardı o da bilerek açılmış bir konu mesela
Sırf insnlari germek icin benni konuyu okudum çıktım burda durursan ban yerim dedm
Ama pamuktan gittim
Hoş geldin canımI inessa armandNego
@Bonus
Allah sizin iyiliginizi versin emi
naail iki dakika da Müge anliya bagladinuz olayı
neden üyeliğimi iptalnettireyim hadi ettirdim burda size söylemeden gidecek kdr vefasız miyim lan ben
Kız ssdv den neden gideyim orda bişey danisiyirmEllaam banlıydım ama baktım yoksun Roscum ortalarda, bilmiyorum da buranın raconu nediryoksam dedim benim yüzümden mii gittii tam banlanmadan önce açtığın konuya yazmıştım ya SSDV de sonra anladım ki pamuk meselesi varmış
Dimii yaaAfiyet bal şeker olsuno konunun adı neydi ya bi bakayım
Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllahkız yoksa bişey mi isteyecek
Yaa çok tatlı
Gerçi ben limonsuzum ama neyseeeee
Hoşgeldinnnn Ros.. Akreple başlamştk, seni özlemekle bitirdik.. Mapus bitmiş neysekiGünaydın gencleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?