Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı şeyi düşünmeye basladm
Yazdığım şey konuya uygun değilmiş
Keşke daha farklı bişey yazsaymusim
Gerçekten öyle ben bunu 1-2 ay önce bir topikte doğu batı tartışmasında anladım..
Hatunun biri Doğululara geçirmiş te geçirmiş; Doğu ile ne derdi varsa anlamadım hala çok merak içerisindeyim bir kuyruk acısı var demekk ki neyse bende doğal olarak Doğu vatandaşı olarak memleketimi savundum. Yok doğu da kadınları kemerlerle dövüyorlarmış yok doğu da hamile kadınları çalıştırıyorlarmış yok doğu da kuma getİriyorlarmış.
Çünkü gözünü sevdiğimin İstanbulun da ya da İzmirinde ya da Tekirdağın da zaten hamile iken çalışan, ya da dayak yiyen ya da öldürülen veyahut aldatılan hiç kadın yok sankii
ben 4 gün ban yedim kız 2 günde çıkmış ban dan

Şuan tekrardan sinirlendim yalnız

Kız hala ya çeker , ya da teyzeye ya da bosver sana çeksin

Ay bazen insnlar bilip bilmeden konuşuyorlar maalesef
Kendisi gidip yaşamış sanki
Kesnlikle bazı konulari bilerek açıyorlar insnlari birbirlerne düşürmek için

Ay bazen insnlar bilip bilmeden konuşuyorlar maalesef
Kendisi gidip yaşamış sanki
Kesnlikle bazı konulari bilerek açıyorlar insnlari birbirlerne düşürmek için
Bencede, bende aynı düşünüyorum bilerek gerginlik yaratmak için açılıyor bazı konular

Biz izlemeye gidicez, ilk gösterisi olacak miniğimin.
Canım kendi yaşından bir iki yaş büyük alıyorum ben mont alınca, montlar çok pahalı her sene de yazık yani almaya. Pantolon falan olsa önemli değilde.
Rahat eder bence yani benimkiler ediyor

Bencede, bende aynı düşünüyorum bilerek gerginlik yaratmak için açılıyor bazı konular
O Ankara'da tesettürlü diye konu vardı o da bilerek açılmış bir konu mesela
Sırf insnlari germek icin benni konuyu okudum çıktım burda durursan ban yerim dedm
Ama pamuktan gittim

Bizde kahvaltı etcez ins
Afiyet bal şeker olsun o konunun adı neydi ya bi bakayım
Ben gidiyorum kızlar, kocişim kırk yılda bir kahvaltı hazırlamış, gidip kahvaltımı yapayım. hem de kızarmış ekmek bile var
Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllah kız yoksa bişey mi isteyecek
Benim tatlı bir kızım var canım :))

Tasinmiyor kucakta yaa ağır gece rüyamda yürüdüğünü koştuğunu gördüm kuzumun, bu aralar yürüyecek gibi inşallah :)
Yaa çok tatlı
Selaam limonsuz ablaa ❤ çayıma limon sıkasım geliyor yaaa niden
Gerçi ben limonsuzum ama neyseeeee

Hea
Araştırmaya geçtiler
Müge bile.oldular
Ellaam banlıydım ama baktım yoksun Roscum ortalarda, bilmiyorum da buranın raconu nedir yoksam dedim benim yüzümden mii gittii tam banlanmadan önce açtığın konuya yazmıştım ya SSDV de sonra anladım ki pamuk meselesi varmış

O Ankara'da tesettürlü diye konu vardı o da bilerek açılmış bir konu mesela
Sırf insnlari germek icin benni konuyu okudum çıktım burda durursan ban yerim dedm
Ama pamuktan gittim
O konuyu sonradan gördüm bende yani dün sabah, konu akşam açılmış baya kişi gitmiş o konudan zaten burda da ordan gittiğini söylüyorlardı senin bende merak ettim baktım konuya ama yorumun yoktu bence iyi yapmışsın orda kimseye acımamışlar bence 1 gün ile kurtulamayabilirdin
munenin yazdıklarına cok güldüm herkes banlanacağını biliyor; bekliyor mune de yazmıs sakin olun sırayla falan

Hoş geldin canım çok üzüldüm ya çok farklı bir şey düşündüm ben
Milletin pamuğuna karışma daha

Kız ssdv den neden gideyim orda bişey danisiyirm
Zaten ordan gitseydm siteye tövbe ederdim

Afiyet bal şeker olsun o konunun adı neydi ya bi bakayım

Ayyy hadi maşAllah devamı gelir insAllah kız yoksa bişey mi isteyecek

Yaa çok tatlı
Gerçi ben limonsuzum ama neyseeeee
Dimii yaa ama gözümün önünden kenarına limon koyulmuş fincanlar geçiyor bir terslik var bu işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…