Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün bizde burdan 2-3 kişi bdv de bir konu vardı, bebeğimin kulağına telefon dayamak istiyorlar falan diye hatırlamıyorum şimdi orda gideceğiz sandık ama neyse ki mune hanımcım bizi atladı herhalde
Ayyy gördüm o konuyu Amecey in yazdiklarna oldum resmen gülmekten

Sende güzel yardirmissin yalnız
Kadn problemli belli yani

Dün bizde burdan 2-3 kişi bdv de bir konu vardı, bebeğimin kulağına telefon dayamak istiyorlar falan diye hatırlamıyorum şimdi orda gideceğiz sandık ama neyse ki mune hanımcım bizi atladı herhalde
Pati ne yalan söyleyeyim gideceksnz sandm fake hesapmı anlamadm ya.. Kafası dünyaydı

Ya sen tatile çıktın da geysani bırakıp bize mi koştun

Günaydın canım, hoşgeldin sefalar getirdin
Demek geyşan evde keşke sende kalkmasaydın yataktan, belki biraz daha uyumak isterdin.. güzel ve naif anne adayı

Pati ne yalan söyleyeyim gideceksnz sandm fake hesapmı anlamadm ya.. Kafası dünyaydı
Yok yok fake değil o.. o 40 yaşların da bir abla her hafta düzenli olarak kv ve görümceden şikayet ediyor kendi çok bilgili maşallah Allah aklına fikrine zeval vrmesin kurban olduğumm

Yok yok fake değil o.. o 40 yaşların da bir abla her hafta düzenli olarak kv ve görümceden şikayet ediyor kendi çok bilgili maşallah Allah aklına fikrine zeval vrmesin kurban olduğumm
Saçındanmı tutmuş ne yapmş anlamadm sonunda sanrm görümce muhabbeti bitti kurtulduk.. Evlenmesler herhalt

Ayyy gördüm o konuyu Amecey in yazdiklarna oldum resmen gülmekten

Sende güzel yardirmissin yalnız
Kadn problemli belli yani
Ciddi anlamda problemli. O kadına sürekli denk geliyorum itina ile kv ve görümceden şikayetçi.
1 olur 2olur 3 olur yeter daaa

Aslında ona da yazık. Eş ailesi sevmiyor onu ve hep sorun çıkıyor. Kadına da her yaptıkları batıyor. Abartmali konuları bundan. Ama sağlıklı değil tabi.

Ciddi anlamda problemli. O kadına sürekli denk geliyorum itina ile kv ve görümceden şikayetçi.
1 olur 2olur 3 olur yeter daaa
Herkesin problemli olduğu insnlar illa ki hayatlarında var veya sevmedikleri
Biz ciciylee buraya kaynana konusu açsak millet gider kaynanasını öper başında gezdirir dimi Bruno madonnooo

Valla o kadının bazı konularına bende denk geliyorm çok takıntılı biri hayat gecmz Allah kocasına sabır versin cidden
Yani çok zor

Aslında ona da yazık. Eş ailesi sevmiyor onu ve hep sorun çıkıyor. Kadına da her yaptıkları batıyor. Abartmali konuları bundan. Ama sağlıklı değil tabi.
Limonsuz abarttığı yerler komik oluo ama kadının.. Yoksa gerçek hayatta yokmu var.. Ben az çekmedm çekmiyorm.. Ayy bak şimdi damarıma bastınız... Cigarada içmiom napsam

Limonsuz abarttığı yerler komik oluo ama kadının.. Yoksa gerçek hayatta yokmu var.. Ben az çekmedm çekmiyorm.. Ayy bak şimdi damarıma bastınız... Cigarada içmiom napsam
Du ben senin yerine içip geleyimm

Elime daha pamuk alacak miyim.o bile şüpheli şuan güzel saçlım
Seni pamuk tarlalarına goturucemm ben
Hoşbuldumm bidenemmm
gülomu pamuğa küstürenler kahrolsun
Heyttt bi dk orda dur bakalım koçovalı. Geyşa benimki. Sen seninkine başka bir nickname bul
Evde kahvaltılık kalmadı. Uyanınca birlikte gidip birşeyler alacağız. Zaten olsa da hazırlamazdım biz birlikte hazırlamayı seviyoruz
Sen ettin mi bakalım kahvaltını?
Ya sen tatile çıktın da geysani bırakıp bize mi koştun
Evet,
Camış gibi uyuyor, 40 saat çalıştı. Önümüzdeki hafta hele izni yanınca 100 saat çalışacak izinsiz.
Uyandırmaya elim gitmiyor adamı mirandam
Günaydın canım, hoşgeldin sefalar getirdin
Demek geyşan evde keşke sende kalkmasaydın yataktan, belki biraz daha uyumak isterdin.. güzel ve naif anne adayı
Günaydın şekerparem
Anne adayı deyince de dönüp bir arkama bakasım geldi bana mı diyorsun acaba diye o kadar uzağım mevzuya
Zaten bugün konuşup erteleme isticem geyşamdan
Sen naptın, ettin mi kahvaltını

Benimkinden geyşa olmaz zaten.. Olsa olsa süt oğlan olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…