- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.541
Anaaa ne dusundun kızHoş geldin canım ❤ çok üzüldüm ya çok farklı bir şey düşündüm ben
Milletin pamuğuna karışma daha
O an aklımdan her şey geçti Müge den daha fena olmuşumKız ssdv den neden gideyim orda bişey danisiyirm
Zaten ordan gitseydm siteye tövbe ederdim
Allah'tan kısa sürdü zerdoHoşgeldinnnn Ros.. Akreple başlamştk, seni özlemekle bitirdik.. Mapus bitmiş neyseki❤
Gözlerim yerinden çıkacaktı neyseki durdurdularAllah'tan kısa sürdü zerdo
Bir de bnm.icin bütün msjlarima bakman beni ayrı sevindirdi
Topikce mugeyi yasaklatcam size B Brunello Cicinelli yle konusam bıO an aklımdan her şey geçti Müge den daha fena olmuşum
:dGözlerim yerinden çıkacaktı neyseki durdurdularsonra cici anamız geldi açıklama yaptı rahata erdik... Artk her pamuk gördüğümde seni hatırlayacam
Heee hepimizin içinden araştırmacı incelemeci stalkcı müge çıktı
Valla korktum hepinizdenHeee hepimizin içinden araştırmacı incelemeci stalkcı müge çıktı
Canının çektiği şifadır derlerDimii yaaama gözümün önünden kenarına limon koyulmuş fincanlar geçiyor bir terslik var bu işte
Korkulur burası arizona çıkmaz arizona!Valla korktum hepinizden
Bak onu hissettm ama pamuktan ban yiyecegimi hissedemedm sağ gösterip sol vurdular banaO konuyu sonradan gördüm bende yani dün sabah, konu akşam açılmış baya kişi gitmiş o konudan zatenburda da ordan gittiğini söylüyorlardı senin bende merak ettim baktım konuya ama yorumun yoktu bence iyi yapmışsın orda kimseye acımamışlar bence 1 gün ile kurtulamayabilirdin
munenin yazdıklarına cok güldümherkes banlanacağını biliyor; bekliyor mune de yazmıs sakin olun sırayla falan
Gidem de içem bariiCanının çektiği şifadır derler
Burda herşey gerçekKorkulur burası arizona çıkmaz arizona!
Günaydın tüm yavru kertenkelelerimAndım broyu geldi valla
Beğene beğene geliyor yarım
Elime daha pamuk alacak miyim.o bile şüpheli şuan güzel saçlımGünaydın tüm yavru kertenkelelerim
Yav gönlümün sultanı haşmetliByNkoaLa um mu dönmüş yav
Hoşgeldin kıymetlim
Lütfen bir daha münasip yerlere tıkılan bir pamık gördüğün zaman yorum yapma. Çok istiyorsan ben senin için her yerime pamık tıkarım, bana yorum yaparsın seni mahrum bırakmam
Limonsuzzcay günaydın mirandam
Eee napıyosunuz genşler ben geyşamın uyanmasını bekliyorum.
Tam daa öyleeBurda herşey gerçek
Sabahın köründe temizliklerimi yaptm azcük kaldık dinlenerek yazdklarınızı okuorm.. Neyseki geyşam burda yok.. Burayı bolcana okumakla zaman geçiorGünaydın tüm yavru kertenkelelerim
Yav gönlümün sultanı haşmetliByNkoaLa um mu dönmüş yav
Hoşgeldin kıymetlim
Lütfen bir daha münasip yerlere tıkılan bir pamık gördüğün zaman yorum yapma. Çok istiyorsan ben senin için her yerime pamık tıkarım, bana yorum yaparsın seni mahrum bırakmam
Limonsuzzcay günaydın mirandam
Eee napıyosunuz genşler ben geyşamın uyanmasını bekliyorum.
Dün bizde burdan 2-3 kişi bdv de bir konu vardı, bebeğimin kulağına telefon dayamak istiyorlar falan diye hatırlamıyorum şimdiBak onu hissettm ama pamuktan ban yiyecegimi hissedemedm sağ gösterip sol vurdular bana
Tabi eli degmisken herkesi banlamis tirpanli mine
Beni de aradan çıkardı
Evet orda kimseye acimaadilar hatta profil de polimik cikaranlari da acimaadilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?