Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah'tan kısa sürdü zerdo
Bir de bnm.icin bütün msjlarima bakman beni ayrı sevindirdi
Gözlerim yerinden çıkacaktı neyseki durdurdular sonra cici anamız geldi açıklama yaptı rahata erdik... Artk her pamuk gördüğümde seni hatırlayacam

Bak onu hissettm ama pamuktan ban yiyecegimi hissedemedm sağ gösterip sol vurdular bana

Tabi eli degmisken herkesi banlamis tirpanli mine
Beni de aradan çıkardı

Evet orda kimseye acimaadilar hatta profil de polimik cikaranlari da acimaadilar

Andım broyu geldi valla
Beğene beğene geliyor yarım
Günaydın tüm yavru kertenkelelerim
Yav gönlümün sultanı haşmetli ByNkoaLa um mu dönmüş yav
Hoşgeldin kıymetlim
Lütfen bir daha münasip yerlere tıkılan bir pamık gördüğün zaman yorum yapma. Çok istiyorsan ben senin için her yerime pamık tıkarım, bana yorum yaparsın seni mahrum bırakmam
Limonsuzzcay günaydın mirandam
Eee napıyosunuz genşler ben geyşamın uyanmasını bekliyorum.

Elime daha pamuk alacak miyim.o bile şüpheli şuan güzel saçlım
Seni pamuk tarlalarına goturucemm ben
Hoşbuldumm bidenemmm

Sabahın köründe temizliklerimi yaptm azcük kaldık dinlenerek yazdklarınızı okuorm.. Neyseki geyşam burda yok.. Burayı bolcana okumakla zaman geçior sen neden geyşana kahvaltı hazırlamıon pamuklara sarmıon

Dün bizde burdan 2-3 kişi bdv de bir konu vardı, bebeğimin kulağına telefon dayamak istiyorlar falan diye hatırlamıyorum şimdi orda gideceğiz sandık ama neyse ki mune hanımcım bizi atladı herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…