Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem yaa elinden bi bardak su içmek bile çok tatlı geliyor ,, zamanında annemde annesinin evinde yediği herşey çok tatlı güzel gelirmiş o yüzden bana herşey yapıyor
Allah başından eksik etmesin cnm

Kız biz ne zaman gitsek ya tavuk haşlaması ya kuru fasulye olur
Aynen bizimkinin de begenmezler
Bizimki de börek yapar hep. Benim yaptığım yemeği yemez daha pilavimi yediğini corbami içtiğini bilmem. Tavuk yaparsak onu yer sadece. Ama kayinpederim sağ olsun yer beni uzmez

Bizimki de börek yapar hep. Benim yaptığım yemeği yemez daha pilavimi yediğini corbami içtiğini bilmem. Tavuk yaparsak onu yer sadece. Ama kayinpederim sağ olsun yer beni uzmez
Aynen bnm yaptığımı da yemez hep burun kivirir hep bişey der bnde o yüzden yemeğe cagirmiyorm daha doğrusu doğru düzgün cagirmiyorm

Aynen bnm yaptığımı da yemez hep burun kivirir hep bişey der bnde o yüzden yemeğe cagirmiyorm daha doğrusu doğru düzgün cagirmiyorm
Benimki beni dinlemez kendi isterse gelir. Eşim cagirir falan. Ya ben şu sıralar doğru düzgün iş güç yapamıyorum nego duymasın gelin burda yiyin demiyor da neymiş bir kere çağırmış gitmemişiz. Yav misafirimiz vardi. Bunu kaç kez başımıza kakti ama artık hiç umursamıyorum amaaan

Merhaba kızlar
Elhan abla hoşgeldin
Merhaba canım. Hoş buldum.
Diloşun kayınpederi mi vefat etti. Tam onu düşünüyordum senin etiketini görünce geldim. Nasılsın tosiam? İnşallah her şey yolundadır. Ben iyiyim iyi olmaya gayret ediyorum.

Diloşun kayınpederi mi vefat etti. Tam onu düşünüyordum etiketini görünce geldim. Nasılsın tosiam? İnşallah her şey yolundadır. Ben iyiyim iyi olmaya gayret ediyorum.

Ben de şimdi okudum merak ettim, banlı haber de alamadım inşallah doğru değildir
Senin de başın sağolsun abla çok çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah

Aa bir şeyimiz benzemiyor ross ben şok kv dem yemeklerime bayılır, öve öve bitiremez. Temizliğime, hamaratlığıma, elimin hızlılılığına bayılır, ne ilginç dimi

B Brunello Cicinelli cici bak zebra bidaha gitmiecekmiş

Merhaba kızlar
Elhan abla hoşgeldin
MErhaba tosia :)

Diloşun kayınpederi mi vefat etti. Tam onu düşünüyordum senin etiketini görünce geldim. Nasılsın tosiam? İnşallah her şey yolundadır. Ben iyiyim iyi olmaya gayret ediyorum.
Ben de şimdi okudum merak ettim, banlı haber de alamadım inşallah doğru değildir
Senin de başın sağolsun abla çok çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah
yaa evet HayatSevinceGuzel Telatabim söyledi bizede Mekanı cennet olsun

Valla bn gitmiyirm ne yalan diyim
Canı istediği gbi de gelemez öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…