- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.721
Kız biz ne zaman gitsek ya tavuk haşlaması ya kuru fasulye olurBen de pek sevmem çocukları da sevmiyor görümcem sevmez mesela. Ama bazı yemekleri güzel yapar
İdareten vardırkafa yokki
Allah başından eksik etmesin cnmAnnem yaa elinden bi bardak su içmek bile çok tatlı geliyor ,, zamanında annemde annesinin evinde yediği herşey çok tatlı güzel gelirmiş o yüzden bana herşey yapıyor
Amin ,canım hepinizin annesini inşallahAllah başından eksik etmesin cnm
Bizimki de börek yapar hep. Benim yaptığım yemeği yemez daha pilavimi yediğini corbami içtiğini bilmem. Tavuk yaparsak onu yer sadece. Ama kayinpederim sağ olsun yer beni uzmezKız biz ne zaman gitsek ya tavuk haşlaması ya kuru fasulye olur
Aynen bizimkinin de begenmezler
Aynen bnm yaptığımı da yemez hep burun kivirir hep bişey der bnde o yüzden yemeğe cagirmiyorm daha doğrusu doğru düzgün cagirmiyormBizimki de börek yapar hep. Benim yaptığım yemeği yemez daha pilavimi yediğini corbami içtiğini bilmem. Tavuk yaparsak onu yer sadece. Ama kayinpederim sağ olsun yer beni uzmez
Benimki beni dinlemez kendi isterse gelir. Eşim cagirir falan. Ya ben şu sıralar doğru düzgün iş güç yapamıyorum nego duymasınAynen bnm yaptığımı da yemez hep burun kivirir hep bişey der bnde o yüzden yemeğe cagirmiyorm daha doğrusu doğru düzgün cagirmiyorm
Geri geldim yAboşveremiorm tam boşvereyim diorum yine tepemde bişeyler bitio
devamda ediyor.. işin garibi kadını sallamadıkça daha çok delirio
sen onu terk etmişsin ondan
Merhaba canım. Hoş buldum.
Basınız sağ olsunMerhaba canım. Hoş buldum.
Diloşun kayınpederi mi vefat etti. Tam onu düşünüyordum etiketini görünce geldim. Nasılsın tosiam? İnşallah her şey yolundadır. Ben iyiyim iyi olmaya gayret ediyorum.
Diloşun kayınpederi mi vefat etti. Tam onu düşünüyordum etiketini görünce geldim. Nasılsın tosiam? İnşallah her şey yolundadır. Ben iyiyim iyi olmaya gayret ediyorum.
Aa bir şeyimiz benzemiyor ross ben şokAynen bnm yaptığımı da yemez hep burun kivirir hep bişey der bnde o yüzden yemeğe cagirmiyorm daha doğrusu doğru düzgün cagirmiyorm
B Brunello Cicinelli cici bak zebra bidaha gitmiecekmişGeri geldim yA
MErhaba tosia :)
Diloşun kayınpederi mi vefat etti. Tam onu düşünüyordum senin etiketini görünce geldim. Nasılsın tosiam? İnşallah her şey yolundadır. Ben iyiyim iyi olmaya gayret ediyorum.
yaa evetBen de şimdi okudum merak ettim, banlı haber de alamadıminşallah doğru değildir
Senin de başın sağolsun abla çok çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun inşallah
Valla bn gitmiyirm ne yalan diyimBenimki beni dinlemez kendi isterse gelir. Eşim cagirir falan. Ya ben şu sıralar doğru düzgün iş güç yapamıyorum nego duymasıngelin burda yiyin demiyor da neymiş bir kere çağırmış gitmemişiz. Yav misafirimiz vardi. Bunu kaç kez başımıza kakti ama artık hiç umursamıyorum amaaan
bende diorum neden bu akrebe kanım bu kadar kaynadı.. meğer tıpkı benValla bn gitmiyirm ne yalan diyim
Canı istediği gbi de gelemez öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?