- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.681
Ross kan ilacı kullaniyor musun ben kullanıyorum kullanmazken sanki daha çok kanıyor bilemedim ben bir ara kullanmıyor, ihmal ediyordum. Kani durduramıyordum.Valla bugün dişlerimi fircaladm resmen kan kustum
Daha vermedi doktor zaten kontrole gidemedik dahaRoss kan ilacı kullaniyor musun ben kullanıyorum kullanmazken sanki daha çok kanıyor bilemedim ben bir ara kullanmıyor, ihmal ediyordum. Kani durduramıyordum.
Hmm 20. Haftadan sonra başlıyordu galiba sen kaç haftaliksin şimdi canım?Daha vermedi doktor zaten kontrole gidemedik daha
Canimm
Verirse kullanırız ins
Arka taraflarla, evlenirken kanal tedavisi yapılmıştı o yüzden ağrıması saçma geliyor. Sinirlerin hepsini temizlemediler demekkiBende kontrollere gidicem diş ile.ilgili
Hangi dişin
Çok geçmiş.olsin canmm
Ay biliyorum da bir an önce kurtulmak istiyorum. Sonunda bütün dişlerimi ÇektireceğimKanal tedavisi falan sokmuyor bu dişlere benimki de bazen uyanır şimdi duysa yine ağrır
İltihap olabilir. İltihap olunca soğuk sıcak hassasiyeti oluyor. Belkı ondandır. Geçer inşaallah
Diş zor Allah yardımcın olsun. derler ya hep kabir azabı gibi diyeAy biliyorum da bir an önce kurtulmak istiyorum. Sonunda bütün dişlerimi Çektireceğim
12 kuzum daha mercimekHmm 20. Haftadan sonra başlıyordu galiba sen kaç haftaliksin şimdi canım?
Benm kanal tedavisi olan dişim curumustuArka taraflarla, evlenirken kanal tedavisi yapılmıştı o yüzden ağrıması saçma geliyor. Sinirlerin hepsini temizlemediler demekki
Ay evet yaa daha mercimekmismaşaallah
Geçer canım . Az kaldı ya şimdilerde gecer ya da 15 16 gibi en geç.Beni mahvetti ama ins geçecek bakalım
İlacm varken iyiydim o da bittiGeçer canım . Az kaldı ya şimdilerde gecer ya da 15 16 gibi en geç.
Geçer canım. Şu an çok yoğun değilse 1 haftaya bile geçebilir. İlaç iyi geliyorsa kullan ben nefes alamıyordum. İlaç olmasa zor geçerdiİlacm varken iyiydim o da bitti
Bir kaç gündür bulanıyor ama ins geçer
Bnmde öyle hele annemn kokulu peceteleri beni benden almıştıGeçer canım. Şu an çok yoğun değilse 1 haftaya bile geçebilir. İlaç iyi geliyorsa kullan ben nefes alamıyordum. İlaç olmasa zor geçerdi
Ben yemek yapmadım canım. Olsa Tükkan seninbugün herkescikler ne yemek yapacak.. güzel yemek yapan beni misafir edebilirmi
aaa enişte ne yicekBen yemek yapmadım canım. Olsa Tükkan senin
O dışarda arkadaşıyla yiyecek ben annemlerde yedimaaa enişte ne yicek
ah bu anneler olmasa ne yapardık iyiki varlar.. bende ona gideyim dadanayımO dışarda arkadaşıyla yiyecek ben annemlerde yedim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?