- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.701
Git canım ya da makarna haşla en basitindenah bu anneler olmasa ne yapardık iyiki varlar.. bende ona gideyim dadanayım
Aslında güzel oluyor yemek yok iş yok temizlik yokBen zaten yemek yapmaktan muafim
nedne akrep olduğun içinmiBen zaten yemek yapmaktan muafim
yok kız işin gırgırındayım hamur işi tatlı felan yapamam ama yemek yaparm.. lakin tek olunca insanın yapası gelmiyorGit canım ya da makarna haşla en basitinden
Ben yerinde duramayan birisi olarak hiç hoslasmiyorm yaAslında güzel oluyor yemek yok iş yok temizlik yok
Yok kız kokuyor ondannedne akrep olduğun içinmi
yok kız işin gırgırındayım hamur işi tatlı felan yapamam ama yemek yaparm.. lakin tek olunca insanın yapası gelmiyor
Neden teksin canım?nedne akrep olduğun içinmi
yok kız işin gırgırındayım hamur işi tatlı felan yapamam ama yemek yaparm.. lakin tek olunca insanın yapası gelmiyor
Aslında evet insan mutfağını özlüyor.. ama geçici bir dönem işte.. mutfağımı bir süre kv kullanmıştı.Ben yerinde duramayan birisi olarak hiç hoslasmiyorm ya
Sinir geliyor yapamadığım için
eşim şehir dışında çalışıyor genellikle tekim :)Neden teksin canım?
Ayyy yine elleriyle kısır yaomadi dimi sanaAslında evet insan mutfağını özlüyor.. ama geçici bir dönem işte.. mutfağımı bir süre kv kullanmıştı.
şu kv konusu açıldıkça daha çok bileniorm.. en son yemeğine fare zehiri atsam mı die düşünmüştümAyyy yine elleriyle kısır yaomadi dimi sana
Valla bn kv nin ne evinde ne de elinden bişey yiyemiyorum
Çok zorlanıyorum
Yapmadı zaten dogru düzgün bir şey yemiyordum. Neden yiyemiyosun seninkide mi elini yıkamazAyyy yine elleriyle kısır yaomadi dimi sana
Valla bn kv nin ne evinde ne de elinden bişey yiyemiyorum
Çok zorlanıyorum
Boşver Allahindan bulsunşu kv konusu açıldıkça daha çok bileniorm.. en son yemeğine fare zehiri atsam mı die düşünmüştüm
Niye canım sana çok mu cektirdi?şu kv konusu açıldıkça daha çok bileniorm.. en son yemeğine fare zehiri atsam mı die düşünmüştüm
Yok ondan değil ama tiksiniyirmYapmadı zaten dogru düzgün bir şey yemiyordum. Neden yiyemiyosun seninkide mi elini yıkamaz
boşveremiorm tam boşvereyim diorum yine tepemde bişeyler bitioBoşver Allahindan bulsun
devamda ediyor.. işin garibi kadını sallamadıkça daha çok delirioNiye canım sana çok mu cektirdi?
sen onu terk etmişsin ondanBakkkk gene cevap vermedin ciciiii B Brunello Cicinelli
Ben de pek sevmem çocukları da sevmiyor görümcem sevmez mesela. Ama bazı yemekleri güzel yaparYok ondan değil ama tiksiniyirm
Ya da bnm annem güzel yeme yaptığı için yiyemiyorm damak tadı meselesi sanirm
Zamanla bosvermeyi ogrenceksn emin olboşveremiorm tam boşvereyim diorum yine tepemde bişeyler bitio
devamda ediyor.. işin garibi kadını sallamadıkça daha çok delirio
sen onu terk etmişsin ondan
kafa yokkiZamanla bosvermeyi ogrenceksn emin ol
Hepsi aynı kafada çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?