- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.089
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.781
Tosia bende çok severdim, o da bana bayılırdı, sonra bana nankörlük yapıldı çizdim hepsini
Helal olsun kizlarNankörlük yapanı ben de çizerim affetmem, sen sevmiyorsan haklisindir negom :))
bence benm kaynanamın en güzel hali ölü hali olcak.. ama onuda ben göremiecem beni kalpten götürecek çnküAa benim kaynanam çok kafa kadındır dili de tatlıdır.hele bana bi gahpe gelin diyişi var eriyorum resmen
O ne giiAa benim kaynanam çok kafa kadındır dili de tatlıdır.hele bana bi gahpe gelin diyişi var eriyorum resmen
akrepler öküzler koçlar yengeçler birbirine girdio değilde tosia ne dedi
bence benm kaynanamın en güzel hali ölü hali olcak.. ama onuda ben göremiecem beni kalpten götürecek çnkü
eee ross sende tehlikelisin çünkü bnim eşim koç ordan biliorumZerdo ben koçum eşim akrep
Tosi oğlak eşi akrep
Seninki hep kalıyo sende dimi toşya.allah muhabbetinizi bozmasın inşallahBenimki de şubatta gidecek
Daha şimdiden onun derdi sardı beni valla. 2 ay gidecek yine. Off kızımı mı düşüneyim onu mu düşüneyim bilemedim valla
:dAa benim kaynanam çok kafa kadındır dili de tatlıdır.hele bana bi gahpe gelin diyişi var eriyorum resmen
Yaa bak işte akıllı kadın böyle oluyorKendi etmiş kendi bulmuş, senin gibi gelini kim kaybetmiş de bir de bulmuş bunuyor
Beyin yerine saman taşıyor bazıları kafasının içinde
tosia deli edio beni deli... kadın level atladı.. geçen günkü sorunu söyleyeyim mi...Öyle deme canım ya eşinin annesi sonuçta
Akrepden tehlikeli olamameee ross sende tehlikelisin çünkü bnim eşim koç ordan biliorum
Bak gider bidaha gelmem haaaaB Brunello Cicinelli cici bak zebra bidaha gitmiecekmiş
MErhaba tosia :)
yaa evet @HayatSevinceGuzeell Telatabim söyledi bizedeMekanı cennet olsun
Seninki hep kalıyo sende dimi toşya.allah muhabbetinizi bozmasın inşallah
Kız deme öyle allah gecinden versinbence benm kaynanamın en güzel hali ölü hali olcak.. ama onuda ben göremiecem beni kalpten götürecek çnkü
gitme kutsal... çok özler sonra... hastanede randovüsü vardı.. gitti bidaha gelmedi..Bak gider bidaha gelmem haaaa
yok anasıyla benm aramda kalmaktan kurtulur.. herif bi rahat nefes alıverirKız deme öyle allah gecinden versinanasına bişey olsa eşinin hali nice olur ayy allah göstermesin
Yaa bak işte akıllı kadın böyle oluyortabi kendi kaybetti, oğluna kocasına herkese karşı kalkan gibiydim ben ona.
Şimdi resmi olarak konuşuyorum, merhaba merhaba, hiç bir işleri hakkında bilgi sahibi değilim, ilgilenmiyorum
Kp im bak evimi boyadı sağolsun, her işime koşar, o biliyor kıymetimi
Bence sende çok soylenme bir süre sonra senin anne baban da böyle böyle demeye başlarlar eşinle huzurlu hayat istiyorsan çok da onları onemseyip evinin içine sokmayacaksin konu olarakyok anasıyla benm aramda kalmaktan kurtulur.. herif bi rahat nefes alıverir
Hee öyle sever beniO ne gii
Ama ben dün yazdım bugun değilgitme kutsal... çok özler sonra... hastanede randovüsü vardı.. gitti bidaha gelmedi..
B Brunello Cicinelli geldinmi gıı... nasılsın doktor ne didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?