Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aa benim kaynanam çok kafa kadındır dili de tatlıdır.hele bana bi gahpe gelin diyişi var eriyorum resmen
bence benm kaynanamın en güzel hali ölü hali olcak.. ama onuda ben göremiecem beni kalpten götürecek çnkü

Kendi etmiş kendi bulmuş, senin gibi gelini kim kaybetmiş de bir de bulmuş bunuyor
Beyin yerine saman taşıyor bazıları kafasının içinde
Yaa bak işte akıllı kadın böyle oluyor tabi kendi kaybetti, oğluna kocasına herkese karşı kalkan gibiydim ben ona.
Şimdi resmi olarak konuşuyorum, merhaba merhaba, hiç bir işleri hakkında bilgi sahibi değilim, ilgilenmiyorum
Kp im bak evimi boyadı sağolsun, her işime koşar, o biliyor kıymetimi

Öyle deme canım ya eşinin annesi sonuçta
tosia deli edio beni deli... kadın level atladı.. geçen günkü sorunu söyleyeyim mi...
kız kardeşiyle oturdum sohbet ettm güldük... gittikten snra geldi yanıma dediki zerdo kız kardeşimle bu kadar iyi anlaşmana gülmene gerek yok.. otur oturduğun yerde
ahanda buna cvp veremedm tosia.. o gündür bugündür kalpten gitmeye meğilliyim

Seninki hep kalıyo sende dimi toşya.allah muhabbetinizi bozmasın inşallah

Bende kalmıyor kuzum aynı sokakta evlerimiz, ama o senede 2 kez 2 ay memlekete gidip orada kalıyor, annesine bakmaya gidiyor
Aminnn

Kaynanalik yapmaya çalışmış biraz ama olmamış işte, yemez herkes onu :)

yok anasıyla benm aramda kalmaktan kurtulur.. herif bi rahat nefes alıverir
Bence sende çok soylenme bir süre sonra senin anne baban da böyle böyle demeye başlarlar eşinle huzurlu hayat istiyorsan çok da onları onemseyip evinin içine sokmayacaksin konu olarak

Gerek var mı huzur kaçırmaya senin onlar yüzünden kavga ettiğini kim bilecek sen ve eşin disinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…