- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.801
tosia deli edio beni deli... kadın level atladı.. geçen günkü sorunu söyleyeyim mi...
kız kardeşiyle oturdum sohbet ettm güldük... gittikten snra geldi yanıma dediki zerdo kız kardeşimle bu kadar iyi anlaşmana gülmene gerek yok.. otur oturduğun yerde
ahanda buna cvp veremedm tosia.. o gündür bugündür kalpten gitmeye meğilliyim
ross yeminle senin aynı fikirdeyim.. hatta düğünde gelinlikle bile ağlattılar yine affetim bişey demedim.. gibi gibi.. evlendik sorun sorun sorun.. en sonunda mesafe koydum yine sorun.. şurda anlatsam sen bile çözemezsin.. kadını psikoloğa götürsem psikoloğu deli ederBence sende çok soylenme bir süre sonra senin anne baban da böyle böyle demeye başlarlar eşinle huzurlu hayat istiyorsan çok da onları onemseyip evinin içine sokmayacaksin konu olarak
Gerek var mı huzur kaçırmaya senin onlar yüzünden kavga ettiğini kim bilecek sen ve eşin disinda
olmuo tosia.. mesafe koyuyorum.. kadın bu sefer evin anahtarını istios.. ne münasebet diorum olay yaratıo.. ay bildiğiniz gibi değil.. artık ya o kurtulsun ya benAnlıyorum canım ama sırf eşinin hatırına bence öyle söyleme birşey olsa yine onun canı yanacak.
Inan ben de sevmesem hiç sevmem kv yi, çok tuhaf gelen adetleri huyları da vardı ama ben kurup kurup kendimi sinir etmek yerine he diyip geçmeyi tercih ettim zamanla da birbirimizi tanıdık daha iyi anlaştık, anlaşmazlık da olacaktır elbet oluyor da ama seviyorum genel olarak
Canım boş ver niye arada bırakıyorsun, eşin sana karşı nasıl önemli olan bu.yok anasıyla benm aramda kalmaktan kurtulur.. herif bi rahat nefes alıverir
Benm dugunumi anlatsam oturur agalrsin nasıl evlendin diyeross yeminle senin aynı fikirdeyim.. hatta düğünde gelinlikle bile ağlattılar yine affetim bişey demedim.. gibi gibi.. evlendik sorun sorun sorun.. en sonunda mesafe koydum yine sorun.. şurda anlatsam sen bile çözemezsin.. kadını psikoloğa götürsem psikoloğu deli edertarifi yok türünün son örneği
dedim.. ahanda bunu yaptım yapmam mı..yemin billah yaptım.. her türlüsünü yaptım... böyle yumuşak gidince anamı aradı konuşma diyorum bana böyle cevap veriyor.. büyüklere cevap vermemesi gerektiğini kızına öğretmedinmi sen die anneme tlfonda bağırıo bu seferdeCanım boş ver niye arada bırakıyorsun, elin sana karşı nasıl önemli olan bu.
Mesela demin yazdığın şeyde benim cevabım şu olurdu, sakince söylerdim bunu, ben kiminle nerde ne konuşacağımı nasıl konuşacağımı bilirim anne sen dert etme bunuuzatıyor mu konuyu değiştir He he de geç. Niye hayatının merkezi yapıyorsun onu, niye kendini mutsuz ediyorsun, değmez.
Yok k harfiyle yazamadım küfür olmasın diye:d
Şiveli okudum nedensegelin derken de neden uzattım ki
Canım boş ver niye arada bırakıyorsun, elin sana karşı nasıl önemli olan bu.
Mesela demin yazdığın şeyde benim cevabım şu olurdu, sakince söylerdim bunu, ben kiminle nerde ne konuşacağımı nasıl konuşacağımı bilirim anne sen dert etme bunuuzatıyor mu konuyu değiştir He he de geç. Niye hayatının merkezi yapıyorsun onu, niye kendini mutsuz ediyorsun, değmez.
Demek seni seviyorHee öyle sever beni.ne zaman fırlamalık yapsam gahpe gelin seni der güler hep
bizde yaşadık buna benzer şeyler inanırımBenm dugunumi anlatsam oturur agalrsin nasıl evlendin diye
Biz bir haftalık evliyiz el öpmeye gittik ne kapıyı açtı ne bişey zar zor eşim babasına açtırdı kapıyı dönüp hoşgeldiniz dememekle beraber ne elini opturdu ne bişey döndü popiyi uyudu yokmusuz gbi davrandi
Daha anlatayım mı
Yok tuttu iki kızının gazına geldi, onların beni kıskanması sonucu benden oldu. Bende sıradan bir gelin değilim, sineye çekmedimKaynanalik yapmaya çalışmış biraz ama olmamış işte, yemez herkes onu :)
Evet burası çok önemli...Niye hayatının merkezi yapıyorsun onu, niye kendini mutsuz ediyorsun, değmez.
İşte şive derken girtlaktan okudumYok k harfiyle yazamadım küfür olmasın diyenormal söylüyo kaynanam arapça da konuştuğu için h harfini de gırtlaktan söyler öyle olunca çok komik söylüyo
Tatlı rossum hoş buldum bitanem.Elhan ablam. Kertenkele yavrularının en ablası en anne sefkatlisi hoşgeldin (;
Tekrardan basın saolsun
Nasilsin toparlanabildin mi
Hee anladım evler çok yakın.biz de ev alırsak büyük ihtimal kvye yakın bi yerden alırız kesin.benim herif seviyo dip dibeBende kalmıyor kuzum aynı sokakta evlerimiz, ama o senede 2 kez 2 ay memlekete gidip orada kalıyor, annesine bakmaya gidiyor
Aminnn
Sen şuan çok yeni evlisin bı tarz şeyler alışma süreci ve ona göre puanını veriyorsunbizde yaşadık buna benzer şeyler inanırımtelefonları açmazlar aradığımda.. eşime gidip karın aramıo derler.. bir ara arama kayıtlarını ekran fotosu çekiodm artk
hiç sanmıorm rossss.. ama inş inş inş inş sen haklı çıkarsınSen şuan çok yeni evlisin bı tarz şeyler alışma süreci ve ona göre puanını veriyorsun
Ben senin ince düşünceni severimTatlı rossum hoş buldum bitanem.Dostlar sağ olsun çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Şükür. Sen nasılsın ilacın bitmişti aldın mi...iyi bak kendine ve bebişimize Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin.
Yok tuttu iki kızının gazına geldi, onların beni kıskanması sonucu benden oldu. Bende sıradan bir gelin değilim, sineye çekmedim
O zaman psikolojik sorunlu insanlara verilen o meşhur cevabı ver ne derse, hııımm anlıyorum.dedim.. ahanda bunu yaptım yapmam mı..yemin billah yaptım.. her türlüsünü yaptım... böyle yumuşak gidince anamı aradı konuşma diyorum bana böyle cevap veriyor.. büyüklere cevap vermemesi gerektiğini kızına öğretmedinmi sen die anneme tlfonda bağırıo bu seferdekız çözemezsiniz yok yok bunun gibisi yok.. tek türden bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?