Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anlıyorum canım ama sırf eşinin hatırına bence öyle söyleme birşey olsa yine onun canı yanacak.
Inan ben de sevmesem hiç sevmem kv yi, çok tuhaf gelen adetleri huyları da vardı ama ben kurup kurup kendimi sinir etmek yerine he diyip geçmeyi tercih ettim zamanla da birbirimizi tanıdık daha iyi anlaştık, anlaşmazlık da olacaktır elbet oluyor da ama seviyorum genel olarak

ross yeminle senin aynı fikirdeyim.. hatta düğünde gelinlikle bile ağlattılar yine affetim bişey demedim.. gibi gibi.. evlendik sorun sorun sorun.. en sonunda mesafe koydum yine sorun.. şurda anlatsam sen bile çözemezsin.. kadını psikoloğa götürsem psikoloğu deli eder tarifi yok türünün son örneği

olmuo tosia.. mesafe koyuyorum.. kadın bu sefer evin anahtarını istios.. ne münasebet diorum olay yaratıo.. ay bildiğiniz gibi değil.. artık ya o kurtulsun ya ben

yok anasıyla benm aramda kalmaktan kurtulur.. herif bi rahat nefes alıverir
Canım boş ver niye arada bırakıyorsun, eşin sana karşı nasıl önemli olan bu.
Mesela demin yazdığın şeyde benim cevabım şu olurdu, sakince söylerdim bunu, ben kiminle nerde ne konuşacağımı nasıl konuşacağımı bilirim anne sen dert etme bunu uzatıyor mu konuyu değiştir He he de geç. Niye hayatının merkezi yapıyorsun onu, niye kendini mutsuz ediyorsun, değmez.

Benm dugunumi anlatsam oturur agalrsin nasıl evlendin diye

Biz bir haftalık evliyiz el öpmeye gittik ne kapıyı açtı ne bişey zar zor eşim babasına açtırdı kapıyı dönüp hoşgeldiniz dememekle beraber ne elini opturdu ne bişey döndü popiyi uyudu yokmusuz gbi davrandi

Daha anlatayım mı

dedim.. ahanda bunu yaptım yapmam mı..yemin billah yaptım.. her türlüsünü yaptım... böyle yumuşak gidince anamı aradı konuşma diyorum bana böyle cevap veriyor.. büyüklere cevap vermemesi gerektiğini kızına öğretmedinmi sen die anneme tlfonda bağırıo bu seferde kız çözemezsiniz yok yok bunun gibisi yok.. tek türden bu

Aynen bu veya benzer konular bizim aramızda da oldu bazen şimdiye kadar, he diyip gecmeseydim yüz yüze bakamazdik su an. O da benim hatalarımı büyütmedi ben de onun.
Ne kv mükemmel ne de ben, anlayış lazm işte

bizde yaşadık buna benzer şeyler inanırım telefonları açmazlar aradığımda.. eşime gidip karın aramıo derler.. bir ara arama kayıtlarını ekran fotosu çekiodm artk

Kaynanalik yapmaya çalışmış biraz ama olmamış işte, yemez herkes onu :)
Yok tuttu iki kızının gazına geldi, onların beni kıskanması sonucu benden oldu. Bende sıradan bir gelin değilim, sineye çekmedim

Elhan ablam. Kertenkele yavrularının en ablası en anne sefkatlisi hoşgeldin (;

Tekrardan basın saolsun
Nasilsin toparlanabildin mi
Tatlı rossum hoş buldum bitanem. Dostlar sağ olsun çok teşekkür ederim. Daha iyiyim. Şükür. Sen nasılsın ilacın bitmişti aldın mi...iyi bak kendine ve bebişimize Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin.

Bende kalmıyor kuzum aynı sokakta evlerimiz, ama o senede 2 kez 2 ay memlekete gidip orada kalıyor, annesine bakmaya gidiyor
Aminnn
Hee anladım evler çok yakın.biz de ev alırsak büyük ihtimal kvye yakın bi yerden alırız kesin.benim herif seviyo dip dibe

bizde yaşadık buna benzer şeyler inanırım telefonları açmazlar aradığımda.. eşime gidip karın aramıo derler.. bir ara arama kayıtlarını ekran fotosu çekiodm artk
Sen şuan çok yeni evlisin bı tarz şeyler alışma süreci ve ona göre puanını veriyorsun

Ben senin ince düşünceni severim
Sende çok dikkat et kendine ablam buralar da lazmsin bize

Yok tuttu iki kızının gazına geldi, onların beni kıskanması sonucu benden oldu. Bende sıradan bir gelin değilim, sineye çekmedim

Yazık güzel güzel bir arada yaşamak varken herseyi berbat etmiş bence kendisi de pişmandir

O zaman psikolojik sorunlu insanlara verilen o meşhur cevabı ver ne derse, hııımm anlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…