Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç sanmıorm rossss.. ama inş inş inş inş sen haklı çıkarsın
Benm.kv adını deliye verip her şeyi yapıyordu (ilaç kullanıyordu psikaytri)
En sonunda psikologa ben gittim
Eşime dedm smdi onalr düşünsun artık ben deliyim aynen git bunu şöyle dedm

Hahahshshshsjs

Elhan abla tanışmıyoruz ama hoşgeldin.. başınız sağolsun
Zerdemcim hoş buldum kuzum. Çok teşekkür ederim canım. Allah sizlere sağlıklı ömür versin. B Brunello Cicinelli annemin en büyük kertenkelesiyim. Bursa'da yaşıyorum. Tanistigima memnun oldum. Çok incesin mesajın için çok teşekkür ederim. Sen de hoş geldin

Benm.kv adını deliye verip her şeyi yapıyordu (ilaç kullanıyordu psikaytri)
En sonunda psikologa ben gittim
Eşime dedm smdi onalr düşünsun artık ben deliyim aynen git bunu şöyle dedm

Hahahshshshsjs
bendemi böyle yapsam ross

ben tşk ederim.. hoşbuldum abla

Aynen bu veya benzer konular bizim aramızda da oldu bazen şimdiye kadar, he diyip gecmeseydim yüz yüze bakamazdik su an. O da benim hatalarımı büyütmedi ben de onun.
Ne kv mükemmel ne de ben, anlayış lazm işte
Tabi canım mesela biz sorun yaşadık da benim hatam yok mu var, tek farkı ben kendi ailemden birine nasıl tepki veriyorsam ona da aynısını yaptım, tavrım farklı olmadı. Ailem de o yanlışı yapsa aynı tepkiyi veririm ben. @malii iyi bilir beni

Hee anladım evler çok yakın.biz de ev alırsak büyük ihtimal kvye yakın bi yerden alırız kesin.benim herif seviyo dip dibe

Benim eşim sevmiyor aslında yakın oturmayı çok gidip gelmeyi ama ben seviyorum, zaten öyle densiz insanlar değiller. Habersiz kapıdan dahi ugramazlar mesela. Kv 2 ay gidiyor kayinbabam kaynim var bekar, çağırıyorum yemeğe 2 ayda 2 kere ancak gelirler rahatsiz etmeyelim diye

Ne güzel çok severim öyle insanları

Yazık güzel güzel bir arada yaşamak varken herseyi berbat etmiş bence kendisi de pişmandir
Tabi pişman, ciğerini bilirim onun ki samimi olmak için uğraşıyor, mesafeliyim ama saygısızlık da yapmıyorum. Birde kp im de benden yana oldu, ona şikayet etmiştim zamanında

Evet ben de öyleyim kv diye on yargıyla yaklasmiyorum
Zaten rahmetli annem tembihlerdi hep sakın bu insanları üzme kırma saygını bozma diye
Biraz miras gibi birsey benim icin :)

Çift üyelik almış muneeee

Ne güzel çok severim öyle insanları

Evet canım çok şükür saygılı düzgün insanlar

Tabi pişman, ciğerini bilirim onun ki samimi olmak için uğraşıyor, mesafeliyim ama saygısızlık da yapmıyorum. Birde kp im de benden yana oldu, ona şikayet etmiştim zamanında

Aynen en güzelini yapıyorsun asil bir havan var zaten senin Belli

İvit çok adaletlidir benim efom herkeşe eşit muamele tam bir terazi gadını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…