- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #36.821
Hee doğru yerden girmişin ben pardon ayolİşte şive derken girtlaktan okudum
H den girdim geliiiiiiin den çıktım
mantıklıO zaman psikolojik sorunlu insanlara verilen o meşhur cevabı ver ne derse, hııımm anlıyorum.
Benm.kv adını deliye verip her şeyi yapıyordu (ilaç kullanıyordu psikaytri)hiç sanmıorm rossss.. ama inş inş inş inş sen haklı çıkarsın
Zerdemcim hoş buldum kuzum. Çok teşekkür ederim canım. Allah sizlere sağlıklı ömür versin. B Brunello Cicinelli annemin en büyük kertenkelesiyim. Bursa'da yaşıyorum. Tanistigima memnun oldum. Çok incesin mesajın için çok teşekkür ederim. Sen de hoş geldin
bendemi böyle yapsam rossBenm.kv adını deliye verip her şeyi yapıyordu (ilaç kullanıyordu psikaytri)
En sonunda psikologa ben gittim
Eşime dedm smdi onalr düşünsun artık ben deliyim aynen git bunu şöyle dedm
Hahahshshshsjs
ben tşk ederim.. hoşbuldum ablaZerdemcim hoş buldum kuzum. Çok teşekkür ederim canım. Allah sizlere sağlıklı ömür versin. B Brunello Cicinelli annemin en büyük kertenkelesiyim. Bursa'da yaşıyorum. Tanistigima memnun oldum. Çok incesin mesajın için çok teşekkür ederim. Sen de hoş geldin
AhahahahahHee doğru yerden girmişin ben pardon ayol
Tabi canım mesela biz sorun yaşadık da benim hatam yok mu var, tek farkı ben kendi ailemden birine nasıl tepki veriyorsam ona da aynısını yaptım, tavrım farklı olmadı. Ailem de o yanlışı yapsa aynı tepkiyi veririm ben. @malii iyi bilir beniAynen bu veya benzer konular bizim aramızda da oldu bazen şimdiye kadar, he diyip gecmeseydim yüz yüze bakamazdik su an. O da benim hatalarımı büyütmedi ben de onun.
Ne kv mükemmel ne de ben, anlayış lazm işte
Hee anladım evler çok yakın.biz de ev alırsak büyük ihtimal kvye yakın bi yerden alırız kesin.benim herif seviyo dip dibe
İşe yaradı bende şuan yaklasamiyor banabendemi böyle yapsam ross
ben tşk ederim.. hoşbuldum abla
Kasap deme kız adamla kanka olduk resmenAhahahahah
Bişey değil kasabcim
Bizde kankayizKasap deme kız adamla kanka olduk resmen
Ne güzel çok severim öyle insanlarıBenim eşim sevmiyor aslında yakın oturmayı çok gidip gelmeyi ama ben seviyorum, zaten öyle densiz insanlar değiller. Habersiz kapıdan dahi ugramazlar mesela. Kv 2 ay gidiyor kayinbabam kaynim var bekar, çağırıyorum yemeğe 2 ayda 2 kere ancak gelirler rahatsiz etmeyelim diye
Tabi pişman, ciğerini bilirim onun ki samimi olmak için uğraşıyor, mesafeliyim ama saygısızlık da yapmıyorum. Birde kp im de benden yana oldu, ona şikayet etmiştim zamanındaYazık güzel güzel bir arada yaşamak varken herseyi berbat etmiş bence kendisi de pişmandir
Tabi canım mesela biz sorun yaşadık da benim hatam yok mu var, tek farkı ben kendi ailemden birine nasıl tepki veriyorsam ona da aynısını yaptım, tavrım farklı olmadı. Ailem de o yanlışı yapsa aynı tepkiyi veririm ben. @malii iyi bilir beni
Çift üyelik almış muneeeeBenm kv den kiskancligindan yemiyor negom ondn güzel yapiom diye
Bir kere iftara gelmişlerdi eşimin de ananesi geldi barbunyayi öve öve bitirmemiş kv de kiskanmis
Bu da nazarligimiz.olsun kız hepsi benzerse aynı kişi olduğumuzu düşünenler olur
Hahahabsbsjs
Ne güzel çok severim öyle insanları
Tabi pişman, ciğerini bilirim onun ki samimi olmak için uğraşıyor, mesafeliyim ama saygısızlık da yapmıyorum. Birde kp im de benden yana oldu, ona şikayet etmiştim zamanında
İvit çok adaletlidir benim efom herkeşe eşit muamele tam bir terazi gadınıTabi canım mesela biz sorun yaşadık da benim hatam yok mu var, tek farkı ben kendi ailemden birine nasıl tepki veriyorsam ona da aynısını yaptım, tavrım farklı olmadı. Ailem de o yanlışı yapsa aynı tepkiyi veririm ben. @malii iyi bilir beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?