- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.101
Çocuklarla birlikte yaptık canım ama asıl büyük kahvaltı eşim uyanınca. Çay o zaman olacak çünküiyiyim limonsuzum :) kahvaltı hazırlıyorum yavaş yavaş
sen napiyosun:) bitti mi sizin kahvaltı işleri:)
sen nasılsın:)
aman aman tek azaltsin da :)
tosia demekki o kadar etkilemissin adamidışarıdan tam bir oğlak gibi duruyosan demekki ciddi mesafeli havalı adam da şaşırmıştır ne düşüneceğini
inşallah kalan kıskançlıkta zamanla torpulenir :)
Sen de mi kıskançsın? Gel sarılalımRuhu kıskanç onun ruhu :))
Hoş ona diyorum da ben de kıskancım sadece çok dışa vurmam fazla belli etmem şımarmasın diye
Günaydın kızlar :)
Bence dozunda kıskançlık güzel, insanın doğasında var bu duygu. Hayatı dar etmediği sürece ufak tatlı kıskançlık ilişkiyi renklendirirSen de mi kıskançsın? Gel sarılalım
Sen de mi kıskançsın? Gel sarılalım
Aaaa bakaym bende tşkler canmKozmik bakım blog diye bir sayfa var hem nette hem instagram da mutlaka bak oraya, orda saç kesim tarihleri var ay takvimine göre. @malii orda ki talimatlara uydu, şimdi saçlarından çok memnun. Ben bir türlü kendime zaman ayırıp da yapamadım.
Sana da canımGüzel pazarlaaar
Fibromiyalji limonsuzumSenin ne hastalığın var kutsişim
Günaydın canım. İnşaallah hemen geçer özledik seniGünaydın ❤
Yoğundum gelemedim okurken uyumuşum.
İçim bulanıyo başımın dönmesiyle inş çabuk geçer atak gibi oluyo.
Tek tek etiket yapmim gördüm zaten sormuşsunuz
seviyorum sizi
Kim kime basılmış nörmüş anam, basılınca nasıl şoklanılır ders verim mi
Sen öyle diyince araştırdım da belli gruplar var 65 yaş ve üstü 6 aylık ve 2 yaş arası kışın doğum yapacaklar ücretsiz yazıyor bunun dışında kalanlar güncel fiyat 72 TLOyy yirim senisize sevgim eşit balım. Sevgi pıtırcığı gibiyim kalbimde herkese yer var. Son zamanlarda kalbimden cikardiklarim da olduğu için bol bol yer var yani
Grip aşısı ücretli mi olmuş
@samdan çay var içelim mi ☺
Hep ücretliydi bu aşı.Oyy yirim senisize sevgim eşit balım. Sevgi pıtırcığı gibiyim kalbimde herkese yer var. Son zamanlarda kalbimden cikardiklarim da olduğu için bol bol yer var yani
Grip aşısı ücretli mi olmuş
@samdan çay var içelim mi ☺
Ondan olmuyor, rağbet çok ondanmışBenimm deeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?