Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım dışardaydı gec geldi o sebepten uyanınca da uykum kaçtı

sen niye sinir oldun
Genel tartışma muhabbeti. Adam tartışınca hemen peşinden normale dönüyor aynısını benden bekliyor. Ama olmuyor çok birikiyor işte sonra böyle uyutmuyor

evet.. denedim... o zamanda kırıkta olsa omzumu bile geçmedi.. o kadar bakım yaptım.. varya döktüğüm paranın haddi hesabı yok.. ama başaramadım
Kozmik bakım blog diye bir sayfa var hem nette hem instagram da mutlaka bak oraya, orda saç kesim tarihleri var ay takvimine göre. @malii orda ki talimatlara uydu, şimdi saçlarından çok memnun. Ben bir türlü kendime zaman ayırıp da yapamadım.

aman aman tek azaltsin da :)

tosia demekki o kadar etkilemissin adami dışarıdan tam bir oğlak gibi duruyosan demekki ciddi mesafeli havalı adam da şaşırmıştır ne düşüneceğini

inşallah kalan kıskançlıkta zamanla torpulenir :)

Bende bi hastalık gecirdim ama benimki tamamen geçen bişey değil hatta suan üzüntülerimden dolayı nüks etmiş olabilir benimki de acayip hayat kalitesini düşürüyor. Cok zor Allah yardımcısı olsun
Senin ne hastalığın var kutsişim

ten rengim buğday ve cilt alt tonum sari yeşil gibi bisey

güneşte yarim saatte değişir rengim yani kışın boyattigim tonla yazın gezemem. biraz hasta olsam canim sıkılsa rengim kaçar falan.

ama bu kış deneyebilirim bı delilik yapıp

sen de kızıl yakisiyosa kesinlikle boya hazır rengin de acıkmış:) :)

Ben di mi evet çok memnunum saçlarımdan piremses gibim oldular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…