- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.081
Yok canım dışardaydı gec geldi o sebepten uyanınca da uykum kaçtıBende onun yüzünden. Sinir oldum uykum kaçtı
Hastalık falan değildir inşallah
Genel tartışma muhabbeti. Adam tartışınca hemen peşinden normale dönüyor aynısını benden bekliyor. Ama olmuyor çok birikiyor işte sonra böyle uyutmuyorYok canım dışardaydı gec geldi o sebepten uyanınca da uykum kaçtı
sen niye sinir oldun
Ciddi bi kavga sebebi miydi ki canımGenel tartışma muhabbeti. Adam tartışınca hemen peşinden normale dönüyor aynısını benden bekliyor. Ama olmuyor çok birikiyor işte sonra böyle uyutmuyor
İnan hatırlamıyorum bile. Ama kalp kırıklığı kalıyor işte. Tek hatırladığım ne kadar incindiğim.Ciddi bi kavga sebebi miydi ki canım
Kozmik bakım blog diye bir sayfa var hem nette hem instagram da mutlaka bak oraya, orda saç kesim tarihleri var ay takvimine göre. @malii orda ki talimatlara uydu, şimdi saçlarından çok memnun. Ben bir türlü kendime zaman ayırıp da yapamadım.evet.. denedim... o zamanda kırıkta olsa omzumu bile geçmedi.. o kadar bakım yaptım.. varya döktüğüm paranın haddi hesabı yok.. ama başaramadım
Kristalde değil canım sinirlerinde iltihapYoulost16 Bonus 'un kulak kristallerinde İltihap varmış ☹ o da baş dönmesi vs. Yapıyor malesef
Ya aşırı bi özgüven sorunu vardı eşimde nedense sanırım
Biraz kendisiyle evlenecegime ihtimal vermiyordu galiba bilmiyorum, hep diyor zaten aşırı havaliydin suratima bakmazdin filan diye.
Ondan kaynaklı diye düşünüyorum evlendikten sonra bakti ki aaaa evlendik, eve geliyoruz beraber ise gidiyoruz beraber kıskanacak seyler azaldı
Senin ne hastalığın var kutsişimBende bi hastalık gecirdim ama benimki tamamen geçen bişey değil hatta suan üzüntülerimden dolayı nüks etmiş olabilir benimki de acayip hayat kalitesini düşürüyor. Cok zor Allah yardımcısı olsun
Ten rengin avikmi aciksa cok atesss ediyor kizil bambaska bi ask yaa her tene gider tonlari var sonucta ama acik tenlym bende gercekten boya sevmeyen esim bile bayilmisti 35 yasmi bekliyorm onun icin Allah omur verirse cnku biraz ozleyeym kullanisi mesakkatli bide ustune baska renk vuramama olayi ... bide su siralar kendi rengme donuyorum boyasiz cok uclarda var azicik sari okdr .
Yaa şamdan sen de mi ikizlerdinfilm zevkinden anlamalıydım.
Ben di mi evet çok memnunum saçlarımdan piremses gibim oldularKozmik bakım blog diye bir sayfa var hem nette hem instagram da mutlaka bak oraya, orda saç kesim tarihleri var ay takvimine göre. @malii orda ki talimatlara uydu, şimdi saçlarından çok memnun. Ben bir türlü kendime zaman ayırıp da yapamadım.
Sen neden ihmal ediyorsun biziGünaydınn aç karnımı doyurdum cuara tüttürüyür şimdi
Günaydınn aç karnımı doyurdum cuara tüttürüyür şimdi
günaydııın samdanıım =) saçlarınıı kestirmişsiin mmmm çok hoş olmuştur, değişiklik güzel arada gerekiyo =)günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?