- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.061
Yani yaparlar şaşırmam hiçKız aynı yerde yıllardır çalıştığımız adamlara bile yapmadığını bırakmadı
Kaç yaşında koca adamlar bilgisayarın başında iş yapıyoruz diye hayırdır arkadaşlar napiyosunuz burda türbe mi var çaput mu bağlıyorsunuz ayrilamadiniz diyordu
hepsiyle sohbeti kestim mecburen
İçeyimİyim canımsu iç su . Çaydan sonra en sevdiğim ❤
erkeklerin içine şeytan kaçıyo nisanliyken falan tosiamondan heralde. aman iyi çeki düzen verdiyse kendisine :)
Yani yaparlar şaşırmam hiç
Çünkü o bı akros
Herkese lafını Cat çat soyler
Teşekkür ederim samdanimAllah bol bol sabırlar versin sana
kaynananin kötüsü de çok zor be
Ten rengin avikmi aciksa cok atesss ediyor kizil bambaska bi ask yaa her tene gider tonlari var sonucta ama acik tenlym bende gercekten boya sevmeyen esim bile bayilmisti 35 yasmi bekliyorm onun icin Allah omur verirse cnku biraz ozleyeym kullanisi mesakkatli bide ustune baska renk vuramama olayi ... bide su siralar kendi rengme donuyorum boyasiz cok uclarda var azicik sari okdr .bayılıyorum saçtan boyadan anlayan kadınlara
aslında olabilir kızıl ama benim ten rengim de sıkıntılıyakismama ihtimali var bakacaz artık
Yaa şamdan sen de mi ikizlerdinbana kalsa gri yaparimbide Afrika örgüsü ama işte memuriyete ters biraz. kendi saçım da kestane dedi sanırım kuaför :)
renk konusunda herşey gözüme çarpıyokendi rengim mi olsa karamel de olabilir, kızıl da
ben bir ikizler burcu olarak herşeye hevesliyim sanırım
Ayy tosim yaa resmen mahvetmis seni de iş yerindekileri deYaptı valla aynen böyle
Bi de yoneticiydi orada çalışırken, kimse de ses cikartamiyordu
Herkese neler yaptı :))
İyi geceler canm
Vertigo işte dediğim oluyoYoulost16 Bonus 'un kulak kristallerinde İltihap varmış ☹ o da baş dönmesi vs. Yapıyor malesef
Onun tedavisi uzun. Ben de olmuştum. Zor ve hayat kalitesini düşürüyorVertigo işte dediğim oluyocok üzüldüm nasıl geçiyormuş peki
Bende bi hastalık gecirdim ama benimki tamamen geçen bişey değil hatta suan üzüntülerimden dolayı nüks etmiş olabilir benimki de acayip hayat kalitesini düşürüyor. Cok zor Allah yardımcısı olsunOnun tedavisi uzun. Ben de olmuştum. Zor ve hayat kalitesini düşürüyor
Allah yardımcın olsun canım. Sen neden uyumadınBende bi hastalık gecirdim ama benimki tamamen geçen bişey değil hatta suan üzüntülerimden dolayı nüks etmiş olabilir benimki de acayip hayat kalitesini düşürüyor. Cok zor Allah yardımcısı olsun
Amin canım ..Allah yardımcın olsun canım. Sen neden uyumadın
Bende onun yüzünden. Sinir oldum uykum kaçtıAmin canım ..
Eşim yüzünden canım
peki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?