Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani yaparlar şaşırmam hiç
Çünkü o bı akros
Herkese lafını Cat çat soyler

erkeklerin içine şeytan kaçıyo nisanliyken falan tosiam ondan heralde. aman iyi çeki düzen verdiyse kendisine :)

Ya aşırı bi özgüven sorunu vardı eşimde nedense sanırım
Biraz kendisiyle evlenecegime ihtimal vermiyordu galiba bilmiyorum, hep diyor zaten aşırı havaliydin suratima bakmazdin filan diye.
Ondan kaynaklı diye düşünüyorum evlendikten sonra bakti ki aaaa evlendik, eve geliyoruz beraber ise gidiyoruz beraber kıskanacak seyler azaldı

bayılıyorum saçtan boyadan anlayan kadınlara

aslında olabilir kızıl ama benim ten rengim de sıkıntılı yakismama ihtimali var bakacaz artık
Ten rengin avikmi aciksa cok atesss ediyor kizil bambaska bi ask yaa her tene gider tonlari var sonucta ama acik tenlym bende gercekten boya sevmeyen esim bile bayilmisti 35 yasmi bekliyorm onun icin Allah omur verirse cnku biraz ozleyeym kullanisi mesakkatli bide ustune baska renk vuramama olayi ... bide su siralar kendi rengme donuyorum boyasiz cok uclarda var azicik sari okdr .

Yaa şamdan sen de mi ikizlerdin film zevkinden anlamalıydım.

Yaptı valla aynen böyle
Bi de yoneticiydi orada çalışırken, kimse de ses cikartamiyordu
Herkese neler yaptı :))
Ayy tosim yaa resmen mahvetmis seni de iş yerindekileri de
Eğer bende çalışan biri olaydm bnm vay halimr

Arada diom kpss gireyim bnde infazcı olayım diom
İkimiz fazla geliriz iş yerine dedi
Ama.kiskancligindan tabi

Onun tedavisi uzun. Ben de olmuştum. Zor ve hayat kalitesini düşürüyor
Bende bi hastalık gecirdim ama benimki tamamen geçen bişey değil hatta suan üzüntülerimden dolayı nüks etmiş olabilir benimki de acayip hayat kalitesini düşürüyor. Cok zor Allah yardımcısı olsun

Bende bi hastalık gecirdim ama benimki tamamen geçen bişey değil hatta suan üzüntülerimden dolayı nüks etmiş olabilir benimki de acayip hayat kalitesini düşürüyor. Cok zor Allah yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun canım. Sen neden uyumadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…