- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.161
Kertenkelelerim günaydın, niyet ettim Allah'ın izniyle içinizi karartmaya..
Öncelikle dünkü randevum sonuç göstermek içindi. Bebek planı dolayısıyla gebelik öncesi, şayet gebe kalırsam bu süreci birlikte götürmeye karar verdiğim doktora kontrole gitmiştim. Çikolata kistim dışında, vajinal ultrasonda herşey normal. Kan testleri istedi. Onlar da normal. Hatta değerlerime çok şaşırdı herkeste eksik olan D ve B12 vitaminleri bile yüksek çıkmış bende. Kusursuz metabolizman var ne yapıyorsun organik mi besleniyorsun böyle değerler görmedim çok uzun zamandır dedi.
Her akşam içtiğim 1 bardak kefirin bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum ♥
Neyse buraya kadar herşey güzel.. Sıkıntı benim geyşamda ve duygularımda..
Biliyorsunuz şu sıralar çok büyük bir bunalımın eşiğindeyim. Belki de içindeyim.
Ev değiştirdik eve alışamadım, okulum değişti okula alışamadım, sınıfım çok kalabalık sınıfa alışamadım, muhite alışamadım, eşimin çalışma saatleri değişti üstüne iyice koptu evden. Herşey benim üstüme yığıldı bir anda ve tek başıma kaldım..
Üstüne 5 yıldır ertelediğim bebek fikri konusunda korkular ve endişeler yaşamaya başladım. Duygusal olarak; olsa da sevsek derken ciddi ciddi düşününce kaçarak uzaklaşmak istiyor buluyorum kendimi. Çok büyük bir gel gitin içindeyim. Kesin istemiyor ya da kesin istiyor olsam bu hale düşmeyecektim, iki duygunun arasında çok hızlı geçişlerle sürekli gidip gelmek beni mahfetmiş durumda..
Ne var bu kadar zor değil hepimiz yaptık gibi görünüyor olabilir karşıdan. Ama 5 yıl en iyi şartlar için erteleyince akabinde yapmaya karar vermek çok zor oluyormuş. Bende bilmiyordum böyle olacağını..
Ben bu haldeyken bir de üstüne eşimin tavırları değişti. Son zamanlarda kendisini tanıyamıyorum
8 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle tavırlar görüyorum.
Beni tersliyor, bazen bağırıyor. Mutsuzluğumu gördüğü halde hayatına mutlu mesut mod düşürmeden devam ediyor. Dün gece acaba fark mı etmiyor diye konuyu açayım dedim öfledi pöfledi, tadımı kaçırma Cici diye bağırdı. Çocuk istemiyorum deyince de gülüyor cevap bile vermiyor. Sanki mecburmuşum gibi bir tavır takınıyor.
Ev yerleşmediği sürece mutsuz hissediyorum tadilat işlerini hallet diyorum erteliyor önemsemiyor.
İşe gidince msj at haber ver diyorum atmıyor sonra unutmuşum diyor.
Noldu bu adama ya, böyle biri değildi
Çok yalnız hissediyorum, çok mutsuzum
Eki Görüntüle 2548679
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Hayatıma ortak olan eşim oğlak benim
Fazlasıyla bilgim var hakkınızda
Ben tekrar düşüneyim bu ortaklığı
Profil resmim ise tüm menülere bastırılacak, başka türlü mümkün değil ne değişmesi
Hayır niye sadece samdan a biz neyizOfff o kadından kadına değişir hayatım.
4 yılım pislik pislik ötesi bir kadınla uğraşarak geçti, sana sonra müsait bir zamanda anlatırım evli, nişanlı, sözlü erkeklere zaafı olan bir kadınla uğrasa uğrasa yorulmustum artık neyse ki esim çıktı oradan :))
Sizsiz parayı napıyımİnsanlar çok bencil nego, çok acımasız
Üşüyorum :)))))
Hayır niye sadece samdan a biz neyiz
Sizsiz parayı napıyımkk birinci noteri ın hep hayalini kurduğu tatile gider çar çur ederiz parayı
Ahhh ahh anlatırım hem de nasıl allah kurtardı bi bilsen :))
Adı boşuna KOCA değil
Harika fikir. Ne iyi olurdu, düşünsene tek derdimiz bu parayı nereye ve nasıl harcayacağımızHayır niye sadece samdan a biz neyiz
Sizsiz parayı napıyımkk birinci noteri ın hep hayalini kurduğu tatile gider çar çur ederiz parayı
Bence sana da gider kizil canim ama ben kendimde bi sure dusunmuyorum baya acik kumral kendi rengim hele.gunes gordugu zamanlar cok dha acilirdi eskiden ...ten rengim buğdayve cilt alt tonum sari yeşil gibi bisey
güneşte yarim saatte değişir rengimyani kışın boyattigim tonla yazın gezemem. biraz hasta olsam canim sıkılsa rengim kaçar falan.
ama bu kış deneyebilirim bı delilik yapıp
sen de kızıl yakisiyosa kesinlikle boya hazır rengin de acıkmış:) :)
Hayır niye sadece samdan a biz neyiz
Otogarın karşısına mı açalım dedim samdancımişte steak açsak konseptli olurduprofilin hiç sorun olmazdi. sen daha git kebapçı olacak diye diret. su batılı silüetinlen birliktelik emi
Harika fikir. Ne iyi olurdu, düşünsene tek derdimiz bu parayı nereyi ve nasıl harcayacağımız
Ben ilk uçakla abd ye gidip kimkardashian a bi tokat atıp geri dönelim diyorum sizin daha akıllıca bir planınız yoksa
Bence sana da gider kizil canim ama ben kendimde bi sure dusunmuyorum baya acik kumral kendi rengim hele.gunes gordugu zamanlar cok dha acilirdi eskiden ...
Otogarın karşısına mı açalım dedim samdancım
Yok mu bu silüetimi kaldırabilecek mekan
İlk müşterimiz de Bülent Ersoy oldu mu yırttıktarabyaya acak o zaman gardaşTürkiyede bir ilk konseptli ocak başı :) oldu mu:)
ya da vazgeçtim sincity e açalım anca paklar orasi bizi
Hazırlan o zaman, çok işimiz var çokAaaaa tamam olur bu bana uyar, çok güzel olur
Hazırlan o zaman, çok işimiz var çok
İlk müşterimiz de Bülent Ersoy oldu mu yırttık
Malumun bir oturuşta 20 kg a kadar et yeme efsanesi konuşuluyor
O böyle yaptıkça iyice uzaklaşıyorum çocuk fikrinden hatta sanırım evliliği böyle yürütme konusunda bile şüphe duyuyorum bırak çocuğu..geyşa standart polis olmuş ciciolan bu kuzum ya.
değerlerin ve doktor kontrolün için çok sevindim. böyle gelgitler yaşaman da çok normal. hayatin baştan aşağı değişecek. tabiki bunu düşündükçe ruh halin fikrin isteğin de değişecek. ben bi sorun görmedim bu halinde.
eşine gelirsek de cidden polisler böyle yani. bilmiyorum başka polis eşiyle konuştun mu ama belli bi noktadan sonra böyle oluyolar. ben de bisey diyemiyorum. böyle olmasalar delirirler bu çalışma sekliyle.
kendine eşinin girip çıkmasıyla değişmeyen ama o yokken de mutlu olabildiğin bı dünya kurmak zorundasin. ben öyle yaptım. su an o yüzden işiyle ilgisiyle ilgili çok sorun yaşamıyorumama öncesi de sizinki gibiydi
biraz kafani toparla sakinles esinle sonra konus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?