Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim öncelikle. Eşinle ilgili de hiçbirşey diyemiyorum maalesef
Belki onun da iş yerinde sorunları vardır sana yansıtmak istemiyordur. Bilemedim neden böyle davrandığını. İnşallah atlatırsınız bu süreci hemen

işte steak açsak konseptli olurdu profilin hiç sorun olmazdi. sen daha git kebapçı olacak diye diret. su batılı silüetinlen birliktelik emi

Hayır niye sadece samdan a biz neyiz
İnsanlar çok bencil nego, çok acımasız
Üşüyorum :)))))
Sizsiz parayı napıyım kk birinci noteri ın hep hayalini kurduğu tatile gider çar çur ederiz parayı

B Brunello Cicinelli tam çıkacakken okudum mesajını, öküz oturdu içime. Niye böyle oldu emin olmak lazım. O da kendi içinde ne yaşıyor tam bilmek lazım. Çok uzun yazmak istiyorum ama benim odun bekliyor dışarda onu boğmadan eve dönersem yazıcam
Yine diyorum nazar, pis nefis eminim buna.

B Brunello Cicinelli brom mesleği dolayısıyla daha katılaşmış olabilir.
Aranızda sevgi eksikliği ya da bağınızla ilgili bozukluklardan ziyade aynı frekansı yakalayamadığınızı düşünüyorum.
Yani o işiyle ilgili vukuları düşünürken sen gelecek planlarınız ya da evin musluğunun tamir olmasını düşünüyor olabilirsiniz. Dolayısıyla farklı duygudurumları içinde olduğunuzdan paniklemen seni mutsuz hissettirir.
Demek istiyorum ki aynı moda girdiğinizden emin olunca ortak planlardan konuşun. Bağırmasının altını dolduramam, öküzlüğün luzumu yok

Hayır niye sadece samdan a biz neyiz

Sizsiz parayı napıyım kk birinci noteri ın hep hayalini kurduğu tatile gider çar çur ederiz parayı
Harika fikir. Ne iyi olurdu, düşünsene tek derdimiz bu parayı nereye ve nasıl harcayacağımız
Ben ilk uçakla abd ye gidip kimkardashian a bi tokat atıp geri dönelim diyorum sizin daha akıllıca bir planınız yoksa

Bence sana da gider kizil canim ama ben kendimde bi sure dusunmuyorum baya acik kumral kendi rengim hele.gunes gordugu zamanlar cok dha acilirdi eskiden ...

Aaaaa tamam olur bu bana uyar, çok güzel olur

Bence sana da gider kizil canim ama ben kendimde bi sure dusunmuyorum baya acik kumral kendi rengim hele.gunes gordugu zamanlar cok dha acilirdi eskiden ...

oooo açık tenli kadınlara bayılırım ayrı bi zarafeti oluyo onlarin

istediğini yap ama ya zaten esin görüyo bı tek bakma sen onun ne dedigine :)

Otogarın karşısına mı açalım dedim samdancım
Yok mu bu silüetimi kaldırabilecek mekan

tarabyaya acak o zaman gardaş Türkiyede bir ilk konseptli ocak başı :) oldu mu:)

ya da vazgeçtim sincity e açalım anca paklar orasi bizi

İlk müşterimiz de Bülent Ersoy oldu mu yırttık
Malumun bir oturuşta 20 kg a kadar et yeme efsanesi konuşuluyor

tanıtım için ya da açılış için cagirmayak o zaman mazallah bizi de yemeye kalkar falan acmadan zarar ederiz kadını çağırdık diye

O böyle yaptıkça iyice uzaklaşıyorum çocuk fikrinden hatta sanırım evliliği böyle yürütme konusunda bile şüphe duyuyorum bırak çocuğu..
Polis eşi arkadaşlarım var zorluklarını konuştuk ama bu kadar özelimi herkese anlatmam şamoşum. İnanın bir tek size anlatıyorum. O yüzden onlarda durum nedir bilemiyorum..
Msj attım demin eşime. Tanıyamıyorum seni diye. Konuşçaz bunu göreve çıkıyorum yazmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…