Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli şu üzgün yüzünü bi toplar mısın?
Yarın hiç birşey yokmuş gibi gelip sarılacak, gülümsetecek, türlü şebeklikler yapıp sana hiçbirşey olmadığını hissettirecek. Bugününü üzgün olarak geçirmen yanına kar kalacak.
Şunu yazmayı sevmiyorum ama senin dünyan, sadece ve tek merkezli olarak onun etrafında dönmemeli.
Evlilik belirli bir süreden sonra, enerjiyle beslenir. Sen sürekli düşük modlu takılırsan, gider yüzünü gülümsetecek başka hobiler edinir. Yapma böyle, topla kendini. Bir hareketiyle tüm hayatın solmamalı. Kendi kendine yetip,ruhunu beslemeyi öğrenmen gerekiyor. Sen de soğursun, bunun ucu bucağı yok. Ruhen uzaklaşma,olumlamalarla besle kendini

İnşallah tosyam. Uzun sürerse bu durum, çok tahammüllü biri değilim.
Negom senin yorumlarını çok ciddiye alıyorum, önemli senşn yorumların benim için. Bugün şu sirke ile ilgili dediğini yapacağım.
Bir de babamın eşinin arkadaşı kurşun döküyormuş. İlk defa böyle bişey yapıcam ama kurşun döktürücem
Aynı modda olamıyoruz ki onun modu hep yüksek
Ahmet kayanın şarkısı var ya bombalar yağardı şehirlere biz seninle sevişirdik diye. Bu rahatlık var kendisinde daha nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.
Hiçbirşey umurunda değil adamın.

Canim icinde bulundugn ruh haline uzuldum ama hrpimizde donem donem.olabilen seyler bunlar gecicidir yani birde tespitlerim sonucu vardigim bi dusuncem.var ki evde kadin mutsuzsa adamda bi gergin.bi sacma hallere giriyor bence ...
En yakn zamanda herrseyin yoluna girmesini dilerim

Bak mesela geçen gün bir söz etti, ama birazdan anlatıcam annem geldi de çıkmam lazım. Bir kahvaltı edeyim geleceğim

Bak mesela geçen gün bir söz etti, ama birazdan anlatıcam annem geldi de çıkmam lazım. Bir kahvaltı edeyim geleceğim
Bazı erkekler kalıba girmekten, düzen ve plandan nefret eder. Akışına bırakır. Sen direttikçe uzaklaşır, bi bakmışsın yapmamız lazım dediğin herşeyi tek başına yapıyorsun. Sen de minik minik sal.
Kendine bütçe ayır mesela, yapılması gerekenleri yapmadığı zamanlarda kendinle ilgilen. Afiyet olsun

Ahhh cicimmmm oyle düşünme belki canını sıktığı bi konu vardır acaba biri bişey demiş olabilir mi ne bileyim hani moralinin bozulacağı ve yahut bebek meselesinden dolayı da olabilir belki bilemedim bence sen biraz süre tanı bak mesela bende bi buhranın içindeyim eşim bişey diyince hemen bi sinirleniyorum elimde değil bence biraz bekle yada iş süresinden yorgunluktan olabilir mi acaba

oooo açık tenli kadınlara bayılırım ayrı bi zarafeti oluyo onlarin

istediğini yap ama ya zaten esin görüyo bı tek bakma sen onun ne dedigine :)
Kiz zaten atladin heralde onu dinliyormuyum evet ama amann napiyosan yap cevabni.alana dek gina getirtiyorum dedimya . Yapiyorum istedgmi zaten sade kizil dan once baska istedgm renkler var . Kizil icin bi 5 sene.koydum onume fikrim degsmezse

Canım maşallah değerlerine sevindim,şükür engel yok kistten başka oda hallolur inşallah.

Esine çok şaşırdım açıkçası,hep sevgi dolu senin gözünün içine bakan biri olarak canlandı gözümde, hayatınızı anlattıkça sen.
Hele bağıran bı adama dönüşüyor olması kızdırdı valla beni,ama herkesin hayatinda böyle dönemler olabiliyor canim,belki kendine göre sıkıntıları vardır,ya da işyerinde fln.
İnşallah güzelce ve sakince suçlamadan konuşur anlaşır duzeltirsiniz,geçici olduğunu düşünüyorum bu tavir değişikliğinin.

Bebek mevzusunda da valla ben bile 7 yıldır deli gibi isteyip aramama rağmen,tüp bebeğe başlayınca kesin tutacak gözüyle bakıyordum ve o hissettiğin korkuları hep hissettim 3 aydır canım, vazgeçip bı kaç yıl daha mi dursak bile dedim,gelgitler yaşadım.normal sanırım bu duygular inşallah Allah gönlüne göre versin dilerim

haklısın kuzum böyle düşünmekte. ama biliyosun yani anlatiyodur. bazen ufacik biseyden azar yiyolar. sürekli bi is çıkıyo plan yok dinlenme yok düzen yok en önemlisi.
o da böyle bosverdim tavrı takinmasa dayanamaz sağlığı bozulur, ruh hali bozulur...

eşim şey der mesela bi polis her beş sene de bir değişir. değişir dediği kafayi kirar yani
esimin bi amiri vardi. işe gidiyorum diye evden çıkıp kahvede kağıt oynuyormuş mesela. karısı da evde ne kadar çalışıyo diye bekleyip duruyo yaninda çalışanı da zorla tutuyomus. düşünsene amirin eve gitmek istemiyo diye sen evine gidemiyosun

şu 1+1 e yeniden geçince düzeniniz değişir eskisi gibi olur. onun dışında da kaldiramiyodur. her yeri erkekle cevrili öküze evrilmeye başlamıştır. ben esimin kadınlarla çalışmasını çok isterdim cidden. bi ara nöbet tuttuğu yerde kadin polisler vardi o zaman daha iyiydi mesela. sadece erkekler olunca cozutuyolar

onlara sorsan da onlar da sana çok dürüst olmazdi bence. çünkü polis eşi olmak çok zor. benim kaynanamın bu kadar kafasının kırık olma nedeni de kpin polis olmasi bence. kafa gel git sürekli kadının

tavrın da çok mantıklı ve sağlıklı açıkçası. eğer su durumda çocuk bir an önce olsun da önümüze bakalım desen dur derdim. su an sen yapman gereken düşünmen gereken şeyleri düşünüyosun. oturup konuşursunuz ortak bi karar alırsınız. gerekirse ertelenir bebek de. şimdi eşin dertlesip sohbet eden biriyse is yerindekiler kim ki nasıl akıl verecekler benim eşim anlatiyo da bazen biri derdini anlatınca yapilan yorumlar daha beter
inşallah tez zamanda geçer gider bu sıkıntıların

Kiz zaten atladin heralde onu dinliyormuyum evet ama amann napiyosan yap cevabni.alana dek gina getirtiyorum dedimya . Yapiyorum istedgmi zaten sade kizil dan once baska istedgm renkler var . Kizil icin bi 5 sene.koydum onume fikrim degsmezse

hangi renklermis onlar bana da ilham ol cay

Cicim merhaba

Lütfen bebek düşüncesinden vazgeçme. Lütfen.. yeni evine de sınıfına da alışırsın bunlar geçer. Eşinle olan şeyler de hepimizin başında aslında. Bazen onlar iş güç yüzünden gergin oluyorlar işini evine getiriyor malesef. Ki eşinin işi de kolay değil. Bunlar geçici şeyler bence ve sen fazla hassassin yaşadığın şeyler zor geldigi için eşinin de davranışı ağır gelir. Bence çocuğu erteleme ya da vazgeçme. Bizim de 5 yıl sonra oldu cocugumuz. Keşke daha önce olsaymis diyorum şu an... benim elimde değildi bu evet ama keşke o zaman olsaymis diyorum. İlk başta özgürlük, yaşam tarzı değişecek diye insan korkuyor ama sonra hepsi bitiyor. Sende de o bunalımı gördüm şu an sanki. Hepsi geçecek. Tam zamanı bence. Düşünsene minik bir sarı bomba gelse ne tatlı olurdu

K Kendinisevenbirii kuzum eşim öyle biridir zaten, o yüzden şaşırıyorum ya bu tavırlarına..
8 yıldır birlikteyiz. Son zamanlarda değişik davranmaya başladı. O yüzden taktım kafaya.

Kuzular vallahi bilmiyorum. Sanırım kk birinci noteri ın dedikleri çok doğru. Ama bu duruma ben nasıl ayak uydurucam bilemiyorum.
Geçen gün çok enteresan bir söz etti mesela, hala kulağımda çınlıyor.
Konu nereden açıldı hatırlamıyorum arabada gidiyorduk. Sanırım aldatmış biri hakkında konuşuyorduk. Ben ne kadar alçakça, aldatmak yerine boşanırsın sonra gider istediğini yaparsın, hem sevme hem aldat hem de sakla ne güzel iş falan dedim...
Aldatan erkeğin sevmediğini nerden çıkardın bence aldatan erkek seviyordur dedi.
Nasıl yani dedim. Aldatan erkek uçkuruna yenilip bir anlık hataya düşmüş erkektir bu eşini sevmediğini göstermez erkek eşini severken de hata yapabilir, sevmeyen erkek boşanır dedi.
Bu sevgiyse sen beni sevme lütfen dedim.
Sevmediği halde evliliğe devam etmek aldatmaktan daha alçakça bence dedi. Bide böyle konuştum diye yanlış anlayıp kurma kafanda ben sadece düşüncemi söyledim diyor
Öyle birşey yapacak biri değil biliyorum ama böyle düşünmesi beni sinir etti. Böyle abuk sabuk konuşuyor sonra ben kafayı kırınca kıskanç diye damga yiyorum. Ben suçlu oluyorum çevremde.
İyi saatte olsunlar mı uğradı acaba bu adama ya vallahi erkeğe şiddete evet demek üzereyim.

İşte böyle şeyler duyunca gaza geliyorum pespembe hayallere dalıyorum.
15 dk sonra biraz mantıklı düşününce çocukla ilgili aynen şu moda geçiyorum:

Cicim erkek milletinin düşüncesini anlamak güç. Ne mantıkla bunu dedi anlayamazsın kadınları anlamak zor derler de dönüp kendilerine bakmazlar. Bazen benim eşim de saçmalar ne oluyuor bu adama derim. Arada tımar etmek lazım bence de

Nasıl tımar edicem napıcam bana da söyleyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…