- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #37.181
Nefretlik yılanlarKardeşleri de vardı onun değil mi? Onları da pataklasak mı biraz?
Tanıtım için aklımda bir isim var aslında ama ondan sonra ya batarız ya çıkarıztanıtım için ya da açılış için cagirmayak o zamanmazallah bizi de yemeye kalkar falan acmadan zarar ederiz kadını çağırdık diye
İnşallah tosyam. Uzun sürerse bu durum, çok tahammüllü biri değilim.Canım sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim öncelikle. Eşinle ilgili de hiçbirşey diyemiyorum maalesef
Belki onun da iş yerinde sorunları vardır sana yansıtmak istemiyordur. Bilemedim neden böyle davrandığını. İnşallah atlatırsınız bu süreci hemen
Negom senin yorumlarını çok ciddiye alıyorum, önemli senşn yorumların benim için. Bugün şu sirke ile ilgili dediğini yapacağım.B Brunello Cicinelli tam çıkacakken okudum mesajını, öküz oturdu içime. Niye böyle oldu emin olmak lazım. O da kendi içinde ne yaşıyor tam bilmek lazım. Çok uzun yazmak istiyorum ama benim odun bekliyor dışarda onu boğmadan eve dönersem yazıcam ❤
Yine diyorum nazar, pis nefis eminim buna.
Aynı modda olamıyoruz ki onun modu hep yüksekB Brunello Cicinelli brom mesleği dolayısıyla daha katılaşmış olabilir.
Aranızda sevgi eksikliği ya da bağınızla ilgili bozukluklardan ziyade aynı frekansı yakalayamadığınızı düşünüyorum.
Yani o işiyle ilgili vukuları düşünürken sen gelecek planlarınız ya da evin musluğunun tamir olmasını düşünüyor olabilirsiniz. Dolayısıyla farklı duygudurumları içinde olduğunuzdan paniklemen seni mutsuz hissettirir.
Demek istiyorum ki aynı moda girdiğinizden emin olunca ortak planlardan konuşun. Bağırmasının altını dolduramam, öküzlüğün luzumu yok
Canim icinde bulundugn ruh haline uzuldum ama hrpimizde donem donem.olabilen seyler bunlar gecicidir yani birde tespitlerim sonucu vardigim bi dusuncem.var ki evde kadin mutsuzsa adamda bi gergin.bi sacma hallere giriyor bence ...Kertenkelelerim günaydın, niyet ettim Allah'ın izniyle içinizi karartmaya..
Öncelikle dünkü randevum sonuç göstermek içindi. Bebek planı dolayısıyla gebelik öncesi, şayet gebe kalırsam bu süreci birlikte götürmeye karar verdiğim doktora kontrole gitmiştim. Çikolata kistim dışında, vajinal ultrasonda herşey normal. Kan testleri istedi. Onlar da normal. Hatta değerlerime çok şaşırdı herkeste eksik olan D ve B12 vitaminleri bile yüksek çıkmış bende. Kusursuz metabolizman var ne yapıyorsun organik mi besleniyorsun böyle değerler görmedim çok uzun zamandır dedi.
Her akşam içtiğim 1 bardak kefirin bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum ♥
Neyse buraya kadar herşey güzel.. Sıkıntı benim geyşamda ve duygularımda..
Biliyorsunuz şu sıralar çok büyük bir bunalımın eşiğindeyim. Belki de içindeyim.
Ev değiştirdik eve alışamadım, okulum değişti okula alışamadım, sınıfım çok kalabalık sınıfa alışamadım, muhite alışamadım, eşimin çalışma saatleri değişti üstüne iyice koptu evden. Herşey benim üstüme yığıldı bir anda ve tek başıma kaldım..
Üstüne 5 yıldır ertelediğim bebek fikri konusunda korkular ve endişeler yaşamaya başladım. Duygusal olarak; olsa da sevsek derken ciddi ciddi düşününce kaçarak uzaklaşmak istiyor buluyorum kendimi. Çok büyük bir gel gitin içindeyim. Kesin istemiyor ya da kesin istiyor olsam bu hale düşmeyecektim, iki duygunun arasında çok hızlı geçişlerle sürekli gidip gelmek beni mahfetmiş durumda..
Ne var bu kadar zor değil hepimiz yaptık gibi görünüyor olabilir karşıdan. Ama 5 yıl en iyi şartlar için erteleyince akabinde yapmaya karar vermek çok zor oluyormuş. Bende bilmiyordum böyle olacağını..
Ben bu haldeyken bir de üstüne eşimin tavırları değişti. Son zamanlarda kendisini tanıyamıyorum
8 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle tavırlar görüyorum.
Beni tersliyor, bazen bağırıyor. Mutsuzluğumu gördüğü halde hayatına mutlu mesut mod düşürmeden devam ediyor. Dün gece acaba fark mı etmiyor diye konuyu açayım dedim öfledi pöfledi, tadımı kaçırma Cici diye bağırdı. Çocuk istemiyorum deyince de gülüyor cevap bile vermiyor. Sanki mecburmuşum gibi bir tavır takınıyor.
Ev yerleşmediği sürece mutsuz hissediyorum tadilat işlerini hallet diyorum erteliyor önemsemiyor.
İşe gidince msj at haber ver diyorum atmıyor sonra unutmuşum diyor.
Noldu bu adama ya, böyle biri değildi
Çok yalnız hissediyorum, çok mutsuzum
Eki Görüntüle 2548679
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Bak mesela geçen gün bir söz etti, ama birazdan anlatıcam annem geldi de çıkmam lazım. Bir kahvaltı edeyim geleceğimB Brunello Cicinelli şu üzgün yüzünü bi toplar mısın?
Yarın hiç birşey yokmuş gibi gelip sarılacak, gülümsetecek, türlü şebeklikler yapıp sana hiçbirşey olmadığını hissettirecek. Bugününü üzgün olarak geçirmen yanına kar kalacak.
Şunu yazmayı sevmiyorum ama senin dünyan, sadece ve tek merkezli olarak onun etrafında dönmemeli.
Evlilik belirli bir süreden sonra, enerjiyle beslenir. Sen sürekli düşük modlu takılırsan, gider yüzünü gülümsetecek başka hobiler edinir. Yapma böyle, topla kendini. Bir hareketiyle tüm hayatın solmamalı. Kendi kendine yetip,ruhunu beslemeyi öğrenmen gerekiyor. Sen de soğursun, bunun ucu bucağı yok. Ruhen uzaklaşma,olumlamalarla besle kendini
Bazı erkekler kalıba girmekten, düzen ve plandan nefret eder. Akışına bırakır. Sen direttikçe uzaklaşır, bi bakmışsın yapmamız lazım dediğin herşeyi tek başına yapıyorsun. Sen de minik minik sal.Bak mesela geçen gün bir söz etti, ama birazdan anlatıcam annem geldi de çıkmam lazım. Bir kahvaltı edeyim geleceğim
Ahhh cicimmmm oyle düşünme belki canını sıktığı bi konu vardır acaba biri bişey demiş olabilir mi ne bileyim hani moralinin bozulacağı ve yahut bebek meselesinden dolayı da olabilir belki bilemedim bence sen biraz süre tanı bak mesela bende bi buhranın içindeyim eşim bişey diyince hemen bi sinirleniyorum elimde değil bence biraz bekle yada iş süresinden yorgunluktan olabilir mi acabaKertenkelelerim günaydın, niyet ettim Allah'ın izniyle içinizi karartmaya..
Öncelikle dünkü randevum sonuç göstermek içindi. Bebek planı dolayısıyla gebelik öncesi, şayet gebe kalırsam bu süreci birlikte götürmeye karar verdiğim doktora kontrole gitmiştim. Çikolata kistim dışında, vajinal ultrasonda herşey normal. Kan testleri istedi. Onlar da normal. Hatta değerlerime çok şaşırdı herkeste eksik olan D ve B12 vitaminleri bile yüksek çıkmış bende. Kusursuz metabolizman var ne yapıyorsun organik mi besleniyorsun böyle değerler görmedim çok uzun zamandır dedi.
Biliyorsunuz şu sıralar çok büyük bir bunalımın eşiğindeyim. Belki de içindeyim.
Ev değiştirdik eve alışamadım, okulum değişti okula alışamadım, sınıfım çok kalabalık sınıfa alışamadım, muhite alışamadım, eşimin çalışma saatleri değişti üstüne iyice koptu evden. Herşey benim üstüme yığıldı bir anda ve tek başıma kaldım..
Üstüne 5 yıldır ertelediğim bebek fikri konusunda korkular ve endişeler yaşamaya başladım. Duygusal olarak; olsa da sevsek derken ciddi ciddi düşününce kaçarak uzaklaşmak istiyor buluyorum kendimi. Çok büyük bir gel gitin içindeyim. Kesin istemiyor ya da kesin istiyor olsam bu hale düşmeyecektim, iki duygunun arasında çok hızlı geçişlerle sürekli gidip gelmek beni mahfetmiş durumda..
Ne var bu kadar zor değil hepimiz yaptık gibi görünüyor olabilir karşıdan. Ama 5 yıl en iyi şartlar için erteleyince akabinde yapmaya karar vermek çok zor oluyormuş. Bende bilmiyordum böyle olacağını..
Ben bu haldeyken bir de üstüne eşimin tavırları değişti. Son zamanlarda kendisini tanıyamıyorum
Beni tersliyor, bazen bağırıyor. Mutsuzluğumu gördüğü halde hayatına mutlu mesut mod düşürmeden devam ediyor. Dün gece acaba fark mı etmiyor diye konuyu açayım dedim öfledi pöfledi, tadımı kaçırma Cici diye bağırdı. Çocuk istemiyorum deyince de gülüyor cevap bile vermiyor. Sanki mecburmuşum gibi bir tavır takınıyor.
Ev yerleşmediği sürece mutsuz hissediyorum tadilat işlerini hallet diyorum erteliyor önemsemiyor.
Eki Görüntüle 2548679
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Kiz zaten atladin heralde onu dinliyormuyum evet ama amann napiyosan yap cevabni.alana dek gina getirtiyorumoooo açık tenli kadınlara bayılırımayrı bi zarafeti oluyo onlarin
istediğini yap ama ya zaten esin görüyo bı tek bakma sen onun ne dedigine :)
Hahaha bak doğruu adı kocakökünden kaziyasin gelir öyle bi rahatlik koca sahibi olmakkocuyosun resmen
Canım maşallah değerlerine sevindim,şükür engel yok kistten başka oda hallolur inşallah.Kertenkelelerim günaydın, niyet ettim Allah'ın izniyle içinizi karartmaya..
Eki Görüntüle 2548679
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
O böyle yaptıkça iyice uzaklaşıyorum çocuk fikrinden hatta sanırım evliliği böyle yürütme konusunda bile şüphe duyuyorum bırak çocuğu..
Polis eşi arkadaşlarım var zorluklarını konuştuk ama bu kadar özelimi herkese anlatmam şamoşum. İnanın bir tek size anlatıyorum. O yüzden onlarda durum nedir bilemiyorum..
Msj attım demin eşime. Tanıyamıyorum seni diye. Konuşçaz bunu göreve çıkıyorum yazmış
Tanıtım için aklımda bir isim var aslında ama ondan sonra ya batarız ya çıkarız
Kiz zaten atladin heralde onu dinliyormuyum evet ama amann napiyosan yap cevabni.alana dek gina getirtiyorumdedimya . Yapiyorum istedgmi zaten sade kizil dan once baska istedgm renkler var . Kizil icin bi 5 sene.koydum onume fikrim degsmezse
Cicim merhabaKertenkelelerim günaydın, niyet ettim Allah'ın izniyle içinizi karartmaya..
Eki Görüntüle 2548679
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@Pembe Bal10cuk
@baby0101
@Calcifer
@tosia
@_CaNanSu_
@Cay6
Canim icinde bulundugn ruh haline uzuldum ama hrpimizde donem donem.olabilen seyler bunlar gecicidir yani birde tespitlerim sonucu vardigim bi dusuncem.var ki evde kadin mutsuzsa adamda bi gergin.bi sacma hallere giriyor bence ...
En yakn zamanda herrseyin yoluna girmesini dilerim
Ahhh cicimmmm oyle düşünme belki canını sıktığı bi konu vardır acaba biri bişey demiş olabilir mi ne bileyim hani moralinin bozulacağı ve yahut bebek meselesinden dolayı da olabilir belki bilemedim bence sen biraz süre tanı bak mesela bende bi buhranın içindeyim eşim bişey diyince hemen bi sinirleniyorum elimde değil bence biraz bekle yada iş süresinden yorgunluktan olabilir mi acaba
Canım maşallah değerlerine sevindim,şükür engel yok kistten başka oda hallolur inşallah.
Esine çok şaşırdım açıkçası,hep sevgi dolu senin gözünün içine bakan biri olarak canlandı gözümde, hayatınızı anlattıkça sen.
Hele bağıran bı adama dönüşüyor olması kızdırdı valla beni,ama herkesin hayatinda böyle dönemler olabiliyor canim,belki kendine göre sıkıntıları vardır,ya da işyerinde fln.
İnşallah güzelce ve sakince suçlamadan konuşur anlaşır duzeltirsiniz,geçici olduğunu düşünüyorum bu tavir değişikliğinin.
Bebek mevzusunda da valla ben bile 7 yıldır deli gibi isteyip aramama rağmen,tüp bebeğe başlayınca kesin tutacak gözüyle bakıyordum ve o hissettiğin korkuları hep hissettim 3 aydır canım, vazgeçip bı kaç yıl daha mi dursak bile dedim,gelgitler yaşadım.normal sanırım bu duygular inşallah Allah gönlüne göre versin dilerim❤
K Kendinisevenbirii kuzum eşim öyle biridir zaten, o yüzden şaşırıyorum ya bu tavırlarına..haklısın kuzum böyle düşünmekte. ama biliyosun yani anlatiyodur. bazen ufacik biseyden azar yiyolar. sürekli bi is çıkıyo plan yok dinlenme yok düzen yok en önemlisi.
o da böyle bosverdim tavrı takinmasa dayanamaz sağlığı bozulur, ruh hali bozulur...
eşim şey der mesela bi polis her beş sene de bir değişir. değişir dediği kafayi kirar yani
esimin bi amiri vardi. işe gidiyorum diye evden çıkıp kahvede kağıt oynuyormuş mesela. karısı da evde ne kadar çalışıyo diye bekleyip duruyoyaninda çalışanı da zorla tutuyomus. düşünsene amirin eve gitmek istemiyo diye sen evine gidemiyosun
şu 1+1 e yeniden geçince düzeniniz değişir eskisi gibi olur. onun dışında da kaldiramiyodur. her yeri erkekle cevrili öküze evrilmeye başlamıştır. ben esimin kadınlarla çalışmasını çok isterdim cidden. bi ara nöbet tuttuğu yerde kadin polisler vardi o zaman daha iyiydi mesela. sadece erkekler olunca cozutuyolar
onlara sorsan da onlar da sana çok dürüst olmazdi bence. çünkü polis eşi olmak çok zor. benim kaynanamın bu kadar kafasının kırık olma nedeni de kpin polis olmasi bence. kafa gel git sürekli kadının
tavrın da çok mantıklı ve sağlıklı açıkçası. eğer su durumda çocuk bir an önce olsun da önümüze bakalım desen dur derdim. su an sen yapman gereken düşünmen gereken şeyleri düşünüyosun. oturup konuşursunuz ortak bi karar alırsınız. gerekirse ertelenir bebek de. şimdi eşin dertlesip sohbet eden biriyse is yerindekiler kim ki nasıl akıl vereceklerbenim eşim anlatiyo da bazen biri derdini anlatınca yapilan yorumlar daha beter
inşallah tez zamanda geçer gider bu sıkıntıların
İşte böyle şeyler duyunca gaza geliyorum pespembe hayallere dalıyorum.Cicim merhaba❤
Lütfen bebek düşüncesinden vazgeçme. Lütfen.. yeni evine de sınıfına da alışırsın bunlar geçer. Eşinle olan şeyler de hepimizin başında aslında. Bazen onlar iş güç yüzünden gergin oluyorlar işini evine getiriyor malesef. Ki eşinin işi de kolay değil. Bunlar geçici şeyler bence ve sen fazla hassassin yaşadığın şeyler zor geldigi için eşinin de davranışı ağır gelir. Bence çocuğu erteleme ya da vazgeçme. Bizim de 5 yıl sonra oldu cocugumuz. Keşke daha önce olsaymis diyorum şu an... benim elimde değildi bu evet ama keşke o zaman olsaymis diyorum. İlk başta özgürlük, yaşam tarzı değişecek diye insan korkuyor ama sonra hepsi bitiyor. Sende de o bunalımı gördüm şu an sanki. Hepsi geçecek. Tam zamanı bence. Düşünsene minik bir sarı bomba gelse ne tatlı olurdu
Cicim erkek milletinin düşüncesini anlamak güç. Ne mantıkla bunu dedi anlayamazsın kadınları anlamak zor derler de dönüp kendilerine bakmazlar. Bazen benim eşim de saçmalar ne oluyuor bu adama derim. Arada tımar etmek lazım bence deK Kendinisevenbirii kuzum eşim öyle biridir zaten, o yüzden şaşırıyorum ya bu tavırlarına..
8 yıldır birlikteyiz. Son zamanlarda değişik davranmaya başladı. O yüzden taktım kafaya.
Kuzular vallahi bilmiyorum. Sanırımkk birinci noteri ın dedikleri çok doğru. Ama bu duruma ben nasıl ayak uydurucam bilemiyorum.
Geçen gün çok enteresan bir söz etti mesela, hala kulağımda çınlıyor.
Konu nereden açıldı hatırlamıyorum arabada gidiyorduk. Sanırım aldatmış biri hakkında konuşuyorduk. Ben ne kadar alçakça, aldatmak yerine boşanırsın sonra gider istediğini yaparsın, hem sevme hem aldat hem de sakla ne güzel iş falan dedim...
Aldatan erkeğin sevmediğini nerden çıkardın bence aldatan erkek seviyordur dedi.
Nasıl yani dedim. Aldatan erkek uçkuruna yenilip bir anlık hataya düşmüş erkektir bu eşini sevmediğini göstermez erkek eşini severken de hata yapabilir, sevmeyen erkek boşanır dedi.
Bu sevgiyse sen beni sevme lütfen dedim.
Sevmediği halde evliliğe devam etmek aldatmaktan daha alçakça bence dedi. Bide böyle konuştum diye yanlış anlayıp kurma kafanda ben sadece düşüncemi söyledim diyor
Öyle birşey yapacak biri değil biliyorum ama böyle düşünmesi beni sinir etti. Böyle abuk sabuk konuşuyor sonra ben kafayı kırınca kıskanç diye damga yiyorum. Ben suçlu oluyorum çevremde.
İyi saatte olsunlar mı uğradı acaba bu adama ya vallahi erkeğe şiddete evet demek üzereyim.
Nasıl tımar edicem napıcam bana da söyleyinCicim erkek milletinin düşüncesini anlamak güç. Ne mantıkla bunu dedi anlayamazsın kadınları anlamak zor derler de dönüp kendilerine bakmazlar. Bazen benim eşim de saçmalar ne oluyuor bu adama derim. Arada tımar etmek lazım bence de ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?